Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 736K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (5 μέλη και 36 επισκέπτες)

DRAGON XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
7
Like
527
Πόντοι
300
Για τη Ρούλα έχεις ανεβάσει κριτική στις 22 Νοεμβρίου και στις 5 Δεκεμβρίου και πηγές ξανά τώρα και προφανώς και για τις άλλες που λες έχεις ξανά ανεβάσει σε σύντομο χρονικό διάστημα .Αυτό απαγορεύεται να γράφεις για τις ίδιες κάθε τρεις και λίγο.Θεωρειται αβανταδορικο και συ προμοτορας.
Όταν βλέπουν ότι γράφεις συγκεκριμένα συνεχώς για το ίδιο μαγαζί και τις ίδιες κοπέλες τι θα πουν??
Σεβαστό. Δεν είχα τέτοια πρόθεση και σταματάω το θέμα εδώ. Απλώς οι περισσότερες εμπειρίες μου είναι από το συγκεκριμένο κατάστημα και με τις συγκεκριμένες κοπέλες. Έχω και άλλες εμπειρίες από κάποιες ανεξάρτητες αλλά δεν έχει ανοίξει γι' αυτές κάποια σελίδα ή όπως αλλιώς το λέτε, για να ανεβάσω κριτική. Όπως και να έχει κατανοώ το πρόβλημα και δεν θα επαναληφθεί. Καλή χρονιά εύχομαι σε όλους τους φίλους συναγωνιστές!!!

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
9.559
Πόντοι
1.056
Multi Massage DIAMOND avrio 31 imase anikta kanonika ia,ton hobi sas ke 1 proti tou mina tha imaste klista Levendes mou ke epistrefume kanonika 2 Janariu 2025 me igea na imaste oli kala ke kronia pola LEVENDES mou TUTI FRUTI !!!
Screenshot_20240907_123020_Gallery.jpg

Debussy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
546
Πόντοι
290
Multi Massage DIAMOND avrio 31 imase anikta kanonika ia,ton hobi sas ke 1 proti tou mina tha imaste klista Levendes mou ke epistrefume kanonika 2 Janariu 2025 me igea na imaste oli kala ke kronia pola LEVENDES mou TUTI FRUTI !!!

Η καλύτερη ευχετήρια κάρτα για το 2025. Καλή χρονιά

Trifonbakatsoulias

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιαν 2022
Κριτικές
34
Like
12.918
Πόντοι
4.496
Να ρθει ο αι βασιλης και να δει τις κωλαρες σε παραταξη.πανε τα παιδακια χωρις δωρα θα μεινουν.

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
9.559
Πόντοι
1.056
Multi Massage DIAMOND KRONIA pola kali kronia Levendes mou Panda me ti Putia orthio !!!

Τελευταία τροποποίηση:

Ptr1st

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2023
Like
3.109
Πόντοι
456

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
2.658
Πόντοι
5.345
Για τη Ρούλα έχεις ανεβάσει κριτική στις 22 Νοεμβρίου και στις 5 Δεκεμβρίου και πηγές ξανά τώρα και προφανώς και για τις άλλες που λες έχεις ξανά ανεβάσει σε σύντομο χρονικό διάστημα .Αυτό απαγορεύεται να γράφεις για τις ίδιες κάθε τρεις και λίγο.Θεωρειται αβανταδορικο και συ προμοτορας.
Όταν βλέπουν ότι γράφεις συγκεκριμένα συνεχώς για το ίδιο μαγαζί και τις ίδιες κοπέλες τι θα πουν??
Επειδή τυγχάνει να γνωρίζω τον DragonXXX
, θα λάβω το θάρρος να σου απαντήσω. Μόνο προμότορας και αβανταδόρος δεν είναι. Είναι ένα καλοπροαίρετο παιδί που μας ενημερώνει κάθε φορά που πάει με μια κοπέλα. Το ότι του αρέσει το συγκεκριμένο μαγαζί και οι κοπέλες που δουλεύουν εκεί, με αποτέλεσμα να πηγαίνει συχνά και να περνάει και μια και δυο και τρεις φορές με την κοπέλα που του έχει κάνει κλικ, δεν είμαι μεπττό.
Κράζουμε αυτούς που πάνε και δεν γράφουν δύο κουβέντες για να ενημερώσουν τους υπόλοιπους, να κράζουμε κι αυτούς που ενημερώνουν διαρκώς; Κι εσύ τι ζόρι τραβας; Ανταγωνιστής είσαι;
Και στο φινάλε ο καθένας κάνει ο, τι νομίζει σωστό. Εσύ έχεις παει; Έχεις γράψει δύο λέξεις για την εμπειρία σου;
Κι αν τον πούνε προμότορα και αβανταδορο, στον ΓΚΙΩΝΗ ΤΟΥ!!!

Τελευταία τροποποίηση:

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
2.658
Πόντοι
5.345
Σεβαστό. Δεν είχα τέτοια πρόθεση και σταματάω το θέμα εδώ. Απλώς οι περισσότερες εμπειρίες μου είναι από το συγκεκριμένο κατάστημα και με τις συγκεκριμένες κοπέλες. Έχω και άλλες εμπειρίες από κάποιες ανεξάρτητες αλλά δεν έχει ανοίξει γι' αυτές κάποια σελίδα ή όπως αλλιώς το λέτε, για να ανεβάσω κριτική. Όπως και να έχει κατανοώ το πρόβλημα και δεν θα επαναληφθεί. Καλή χρονιά εύχομαι σε όλους τους φίλους συναγωνιστές!!!
Ναι! Δώσε κι εξηγήσεις στον επιθεωρητή!
Ρε κάνε ο, τι νομίζεις και όποιος θέλει να μην το διαβάζει!

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
2.658
Πόντοι
5.345
Σας τα είπα;
Δεν σας τε είπα!!!
"Αρχιμηνιά κι αρχιχρονιά,
στον πούτσο μας καλά μουνιά!
Και μες και μες τον χρόνο όλο,
θα γαμη, θα γαμήσουμε και κώλο"!!!
Και του χρόνου!!!

DRAGON XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
7
Like
527
Πόντοι
300
Επειδή τυγχάνει να γνωρίζω τον DragonXXX
, θα λάβω το θάρρος να σου απαντήσω. Μόνο προμότορας και αβανταδόρος δεν είναι. Είναι ένα καλοπροαίρετο παιδί που μας ενημερώνει κάθε φορά που πάει με μια κοπέλα. Το ότι του αρέσει το συγκεκριμένο μαγαζί και οι κοπέλες που δουλεύουν εκεί, με αποτέλεσμα να πηγαίνει συχνά και να περνάει και μια και δυο και τρεις φορές με την κοπέλα που του έχει κάνει κλικ, δεν είμαι μεπττό.
Κράζουμε αυτούς που πάνε και δεν γράφουν δύο κουβέντες για να ενημερώσουν τους υπόλοιπους, να κράζουμε κι αυτούς που ενημερώνουν διαρκώς; Κι εσύ τι ζόρι τραβας; Ανταγωνιστής είσαι;
Και στο φινάλε ο καθένας κάνει ο, τι νομίζει σωστό. Εσύ έχεις παει; Έχεις γράψει δύο λέξεις για την εμπειρία σου;
Κι αν τον πούνε προμότορα και αβανταδορο, στον ΓΚΙΩΝΗ ΤΟΥ!!!
Αυτός ήταν και ο λόγος που έκανα λογαριασμό. Ενημερωνόμουν από τους άλλους, χωρίς εγώ να μοιράζομαι τις εμπειρίες μου με τους υπόλοιπους συναγωνιστές και αυτό δεν μου άρεσε, δεν το θεωρούσα σωστό. Από την στιγμή λοιπόν που έγινα μέλος άρχισα να ενημερώνω, γιατί αυτός πιστεύω ότι είναι και ο σκοπός του σαιτ και κλείνω το θέμα εδώ.

Debussy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
546
Πόντοι
290

DRAGON XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
7
Like
527
Πόντοι
300
Σε ποιες ανήκουν αυτές οι καυλοφωτογραφιες; Πέτρα μου έγινε
Κατερίνα αριστερά και Λίζα δεξιά. Και που να της δοκιμάσεις να δεις τι θα πάθεις. Καλή χρονιά και πάντα τέτοια!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom