Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 722K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (10 μέλη και 31 επισκέπτες)
OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
9.369
Πόντοι
1.056
Multi Massage DIAMOND i ALINA me ta fruta tis !!!
IMG-20241007-WA0003.jpg

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
26
Like
2.524
Πόντοι
5.345
Άλλη μία επίσκεψη σήμερα στο αγαπημένο μου στέκι. Για άλλη πήγα αλλά καθυστερούσε και αναγκαστικά περίμενα υπομονετικά στο σαλονάκι. Ω του θαύματος τελειώνει η Ρούλα και αφού δεν είχε ραντεβού κάθεται κάποια στιγμή δίπλα μου και αρχίζει το στενό μαρκάρισμα. Ήταν η τελευταία που είχα περάσει μαζί της πριν μία εβδομάδα ακριβώς, αλλά με κέρδισε με τον ωραίο τρόπο προσέγγισής της και όπως ήταν φυσικό άρπαξα την ευκαιρία. Το αποτέλεσμα? Άλλη μία τέλεια συνεδρία.
ΥΓ. Ένα θεματάκι που είχα στον σβέρκο το εξαφάνισε.
Καλά να περνάτε όλοι και καλή χρονιά να έχουμε!!!
Έχω κι εγώ ένα θεματάκι αλλά όχι στον σβέρκο. Έχει πιαστεί ο πούτσος μου κι έχω κράμπα στ' αρχίδια και χρειάζομαι επειγόντως μασάζ!!!
Αλλά μας έχουν τσακίσει στις βάρδιες και δεν μπορώ να επισκεφτώ τα κορίτσια, μέρες που είναι, να τους ευχηθώ χρόνια πολλά!
Γι' αυτό στέλνω τις ευχές μου από εδώ για καλή χρονιά με υγεία και χαρούμενες στιγμές, σε όλα τα κορίτσια, στην Αννουλα μας και σε σένα προσωπικά καλέ μου φίλε!!!

DRAGON XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
6
Like
461
Πόντοι
300
Έχω κι εγώ ένα θεματάκι αλλά όχι στον σβέρκο. Έχει πιαστεί ο πούτσος μου κι έχω κράμπα στ' αρχίδια και χρειάζομαι επειγόντως μασάζ!!!
Αλλά μας έχουν τσακίσει στις βάρδιες και δεν μπορώ να επισκεφτώ τα κορίτσια, μέρες που είναι, να τους ευχηθώ χρόνια πολλά!
Γι' αυτό στέλνω τις ευχές μου από εδώ για καλή χρονιά με υγεία και χαρούμενες στιγμές, σε όλα τα κορίτσια, στην Αννουλα μας και σε σένα προσωπικά καλέ μου φίλε!!!
Εύχομαι κι εγώ τα καλύτερα σε σένα φίλε μου και κυρίως Εύχομαι να ξεμπερδέψεις σύντομα με τις εξαντλητικές βάρδιες, για να κάνεις επιτέλους αυτό το μασάζ, που όντως το χρειάζεσαι επειγόντως, αν κρίνω από την περιγραφή της καταστάσεώς σου. :cheesy:
Όταν τα καταφέρεις στείλε ένα πμ, μήπως μπορώ κι εγώ, για να τα πούμε και από κοντά.

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
26
Like
2.524
Πόντοι
5.345
Εύχομαι κι εγώ τα καλύτερα σε σένα φίλε μου και κυρίως Εύχομαι να ξεμπερδέψεις σύντομα με τις εξαντλητικές βάρδιες, για να κάνεις επιτέλους αυτό το μασάζ, που όντως το χρειάζεσαι επειγόντως, αν κρίνω από την περιγραφή της καταστάσεώς σου. :cheesy:
Όταν τα καταφέρεις στείλε ένα πμ, μήπως μπορώ κι εγώ, για να τα πούμε και από κοντά.
Εννοείται!!!

DRAGON XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
6
Like
461
Πόντοι
300
Καλημέρα σε όλους!!! Θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους φίλους συναγωνιστές ότι όσα έγραψα παραπάνω, για την προχθεσινή μου συνάντηση με την Ρούλα, τα ανέβασα και ως κριτική. Δυστυχώς δύο μέρες μετά διαπιστώνω ότι ενώ ανέβηκε άλλη κριτική με μεταγενέστερη ημερομηνία, η δική μου έμεινε στα αζήτητα. Το ίδιο συνέβη και πριν ένα μήνα περίπου με δύο κριτικές που είχα ανεβάσει, μία για την Κατερίνα και μία για την Λίζα. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο πλαφόν, γιατί ενώ οι πρώτες 5 για κορίτσια του μαγαζιού ανέβηκαν κανονικά, από εκεί και μετά τίποτα. Αντιθέτως μετά τις πρώτες "χαμένες", μία που ανέβασα για ανεξάρτητη κοπέλα από παλιότερη συνάντηση, ανέβηκε κανονικά. Λάθος από μεριάς μου δεν το νομίζω, γιατί ήμουν ιδιαίτερα προσεκτικός και δεν ανέβαζα για πρώτη φορά. Επίσης να αναφέρω ότι διάβασα ξανά τους κανονισμούς του bou και δεν είδα κάποια παραβίαση από μέρους μου. Δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε άλλον εδώ μέσα, αλλά 3 κριτικές είναι πολλές. Αυτά προς ενημέρωσή σας. Καλά να περνάτε και ευτυχές το νέο έτος!!!

gst

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
217
Πόντοι
0
Αννα ειστε ανοιχτα σημερα;

Stories