Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 834K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
15.582
Πόντοι
4.646
Multi Massage DIAMOND i Milfara Agapi Tora molis se Ola Lei Ne pote Oxi !!!
IMG-20250102-WA0015.jpg
Κάβλα η Αγάπη, όπως πάντα!

Η Νίνα θα είναι αύριο στο μαγαζί? Αν ναι, να έρθω να της τον βάλω... :zfuck:

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
10.855
Πόντοι
2.256

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
29
Like
3.289
Πόντοι
5.585
Αγαπητέ δικηγορε του κου DragonXXX, εγώ του απάντησα γιατί του έκοψαν τη κριτικές που έγραψε για κοπέλες του καταστήματος. Το γράφουν άλλωστε όταν πας να γράψεις κριτική .Δεν

Ο @DRAGON XXX είχε απορία γιατί δεν είχαν ανεβει τρεις κριτικές που είχε γράψει και του απάντησα τι ισχύει όταν γράφεις για τις ίδιες κοπέλες σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το γράφει άλλωστε κάτω από τις οδηγίες στο πώς γράφουμε όταν κάνουμε μια κριτική.
Εκείνος απάντησε και φαίνεται πως το κατάλαβε.
Αντιθέτως με σένα που αυτοανακηρύχθηκες σε δικηγόρο του μου έδειξες τον θυμό σου και με είπες ανταγωνιστή και διάφορες άλλες αηδιες .
Σου απαντώ λοιπόν ότι φυσικα και έχω επισκεφθεί το συγκεκριμένο μαγαζί όπως και την πλειονότητα των μασάζ στην Αθήνα. Έχω ποσταρει και στο συγκεκριμένο νήμα ,οπως έχω ποσταρει και στην πλειοψηφία των μαγαζιών σχόλια .
Έχω εκθειάσει μάλιστα την σεριφησα του μαγαζιού θεωρώντας την την καλύτερη του χώρου.
Έχω κάνει κριτική,όπως έχω κάνει σε κοπέλες όλων των μασαζερι που έχω πάει . Θυμάμαι στο παρελθόν για Εύα όπως και για τη Ρούλα. Όπως έχω ποσταρει και στο νήμα σχόλια για τη Λίζα που έχω πάει και ίσως και για άλλη κοπέλα του μαγαζιού που συνευρεθει και αυτή τη στιγμή δεν θυμάμαι
Αν κάποιος έχει χρόνο και ψάξει θα τα βρει.
Έχω γράψει τη γνώμη μου και κριτικάρει για δεκάδες κοπέλες του χώρου και σε πολλά νήματα.
Θετικά και αρνητικά.
Εκείνο που δεν έχω κάνει είναι το 99% των ποσταρισματων μου να αφορά ένα μαγαζί και το 99% των κρατικών μου να αφορά τις κοπέλες ενός μαγαζιού. Και ως εκ του θαύματος να τις βρίσκω όλες θεές .
Ο καθένας λοιπόν που με/μας διαβαζει μπορεί να κρίνει την αξιοπιστία μας, ποιος είναι ανταγωνιστης και το τι προσφέρουμε στους συναγωνιστές .
Και αυτά που γράφω αφορούν εσένα.
Υγ1 Ο @DRAGON XXX έδειξε ότι κατάλαβε για σένα δεν ξέρω .
Υγ 2 Γκιώνη έχουμε και εμείς ξέρεις ...
Αγαπητέ φίλε, έχεις δίκιο σε ο, τι λες κι εγώ άδικο. Κι όταν έχω άδικο το αναγνωρίζω και μάλιστα δημοσίως. Βιάστηκα να απαντήσω πριν δω την δράση σου και τις κριτικές σου.
Δεν αρκεί να έχεις τα άντερα να λες την αποψή σου. Πρέπει να έχεις και το θάρρος, όταν διαπιστώσεις πως είσαι λάθος, να το αναγνωρίζεις γιατί διαφορετικά είσαι ξεροκέφαλος.
Κι επειδή στην Ελλάδα, 3 είναι οι πιο δύσκολες φράσεις για να τις προφέρεις, 1. Εξαχλωροκυκλοεξάνιο, 2. Δεσοξυριβόζονουκλεϊνικό οξύ και 3. Συγνώμη, έκανα λάθος, εγώ σου ζητώ δημοσίως συγνώμη.
Καλή συνέχεια και καλή χρονιά με υγεία!

Τελευταία τροποποίηση:

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
121
Like
19.982
Πόντοι
27.686
Αγαπητέ φίλε, έχεις δίκιο σε ο, τι λες κι εγώ άδικο. Κι όταν έχω άδικο το αναγνωρίζω και μάλιστα δημοσίως. Βιάστηκα να απαντήσω πριν δω την δράση σου και τις κριτικές σου.
Δεν αρκεί να έχεις τα άντερα να λες την αποψή σου. Πρέπει να έχεις και το θάρρος, όταν διαπιστώσεις πως είσαι λάθος, να το αναγνωρίζεις γιατί διαφορετικά είσαι ξεροκέφαλος.
Κι επειδή στην Ελλάδα, 3 είναι οι πιο δύσκολες φράσεις για να τις προφέρεις, 1. Εξαχλωροκυκλοεξάνιο, 2. Δεσοξυριβόζονουκλεϊνικό οξύ και 3. Συγνώμη, έκανα λάθος, εγώ σου ζητώ δημοσίως συγνώμη.
Καλή συνέχεια και καλή χρονιά με υγεία!
Μήνα ανησυχείς δεν έχω τίποτα μαζί σου ,ούτε με τον @DRAGON XXX .Εγώ απλώς είπα τι ισχύει στο φόρουμ.
Χαίρομαι που με κατάλαβες
Καλή χρονιά και σε σένα.

malakotianos

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2024
Like
598
Πόντοι
81
Αυτός ήταν και ο λόγος που έκανα λογαριασμό. Ενημερωνόμουν από τους άλλους, χωρίς εγώ να μοιράζομαι τις εμπειρίες μου με τους υπόλοιπους συναγωνιστές και αυτό δεν μου άρεσε, δεν το θεωρούσα σωστό. Από την στιγμή λοιπόν που έγινα μέλος άρχισα να ενημερώνω, γιατί αυτός πιστεύω ότι είναι και ο σκοπός του σαιτ και κλείνω το θέμα εδώ.
πολυ σωστα πρατεις και μπραβο σου ! μην μασας συνεχισε να μας ενημερωνεις φιλε

malakotianos

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2024
Like
598
Πόντοι
81
Μήνα ανησυχείς δεν έχω τίποτα μαζί σου ,ούτε με τον @DRAGON XXX .Εγώ απλώς είπα τι ισχύει στο φόρουμ.
Καλή χρονιά και σε σένα.
εξαιρετικος και πολυ ενημερωμενος ο φιλος baroc εχω να καταθεσω εγω

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
29
Like
3.289
Πόντοι
5.585

DRAGON XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
13
Like
1.048
Πόντοι
371
Καλή χρονιά και σε σένα.

Καλή χρονιά και σε σένα.
Χαίρομαι που λύθηκε το ζήτημα, γιατί ένοιωθα κι εγώ πολύ άσχημα, που από μία απορία μου δημιουργήθηκε τέτοιο ζήτημα. Καλή χρονιά να έχουμε και να περνάμε πάντα καλά και πάντα με υγεία!!!

thodoris97

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2023
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπερα ξερουμε ποτε γυρναει η Ριτα-Μαργαριτα?

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
68
Like
4.368
Πόντοι
4.130
Μια ερώτηση σε ολους τους φίλους του μαγαζιού για να δω αν είστε παρατηρητικοί.....
Τι το μοναδικό εχει αυτο το μαγαζι σαν χώρος που δεν υπαρχει πουθενα αλλου? Προσοχή στον χώρο αναφέρομαι.....

DRAGON XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
13
Like
1.048
Πόντοι
371
Μια ερώτηση σε ολους τους φίλους του μαγαζιού για να δω αν είστε παρατηρητικοί.....
Τι το μοναδικό εχει αυτο το μαγαζι σαν χώρος που δεν υπαρχει πουθενα αλλου? Προσοχή στον χώρο αναφέρομαι.....
Αν και τακτικός θαμώνας του μαγαζιού, δεν μπορώ να απαντήσω στο πολύ ενδιαφέρον ερώτημα, καθότι δεν έχω μέτρο σύγκρισης. Σε άλλο ένα είχα πάει, μόνο μία φορά. Ας μας απαντήσουν όσοι έχουν πάει και σε άλλα παρόμοια μαγαζιά. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον.

DRAGON XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
13
Like
1.048
Πόντοι
371
Το νέο έτος ξεκίνησε με Ρούλα από το εν λόγω μαγαζί. Δεν θα σας κουράσω, θα πω μόνο ότι είναι το κάτι άλλο. Δεν ξέρω αν είναι έτσι με μένα, επειδή έχουμε συνευρεθεί πολλές φορές ή αν είναι η χημεία που έχουμε, αλλά για να μην προλαβαίνει να καθίσει, μάλλον σημαίνει ότι αυτό που κάνει, το κάνει πολύ καλά με όλους. Αυτό που μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση όμως, είναι ότι δεν μένει μόνο εκεί. Αντικαθιστά την Άννα, όταν αυτή ασχολείται με κάτι άλλο και απαντάει στα τηλέφωνα σημειώνοντας μέχρι και ραντεβού (μου έχει τύχει δυο φορές). Την μία μάλιστα, απ' ότι έμαθα, είχε αντικαταστήσει την Άννα, επειδή είχε μία δουλειά και πήγε αργότερα. Και το κερασάκι στην τούρτα. Ενώ είχαμε τελειώσει και έπινα το ποτάκι μου μέχρι να φύγω, την βλέπω να μαζεύει τις πετσέτες από ένα δωμάτιο που είχε αδειάσει. Τι να πω ρε παιδιά. Ο Θεός να την έχει καλά αυτήν την κοπέλα.
ΥΓ. Φεύγοντας είδα την Κατερίνα να έχει ντυθεί κανονικά με τα ρούχα της και να φεύγει και αυτήν. Σχόλασε? Πετάχτηκε για τσιγάρα? Όπου και να πήγαινε όμως, εμένα, μόνο που την είδα με τα ρούχα της, με αναστάτωσε το παλιοκόριτσο!!!
Καλό σας βράδυ!!!

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.244
Πόντοι
206
Αλλά μαγαζιά έχουν πολύ καλύτερους χώρους

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.244
Πόντοι
206
Το νέο έτος ξεκίνησε με Ρούλα από το εν λόγω μαγαζί. Δεν θα σας κουράσω, θα πω μόνο ότι είναι το κάτι άλλο. Δεν ξέρω αν είναι έτσι με μένα, επειδή έχουμε συνευρεθεί πολλές φορές ή αν είναι η χημεία που έχουμε, αλλά για να μην προλαβαίνει να καθίσει, μάλλον σημαίνει ότι αυτό που κάνει, το κάνει πολύ καλά με όλους. Αυτό που μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση όμως, είναι ότι δεν μένει μόνο εκεί. Αντικαθιστά την Άννα, όταν αυτή ασχολείται με κάτι άλλο και απαντάει στα τηλέφωνα σημειώνοντας μέχρι και ραντεβού (μου έχει τύχει δυο φορές). Την μία μάλιστα, απ' ότι έμαθα, είχε αντικαταστήσει την Άννα, επειδή είχε μία δουλειά και πήγε αργότερα. Και το κερασάκι στην τούρτα. Ενώ είχαμε τελειώσει και έπινα το ποτάκι μου μέχρι να φύγω, την βλέπω να μαζεύει τις πετσέτες από ένα δωμάτιο που είχε αδειάσει. Τι να πω ρε παιδιά. Ο Θεός να την έχει καλά αυτήν την κοπέλα.
ΥΓ. Φεύγοντας είδα την Κατερίνα να έχει ντυθεί κανονικά με τα ρούχα της και να φεύγει και αυτήν. Σχόλασε? Πετάχτηκε για τσιγάρα? Όπου και να πήγαινε όμως, εμένα, μόνο που την είδα με τα ρούχα της, με αναστάτωσε το παλιοκόριτσο!!!
Καλό σας βράδυ!!!
Αυτά που λες γίνονται λίγο πολύ σε πολλά μαγαζιά
ακόμη και στουντιο τα έχω δει κάποια

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
68
Like
4.368
Πόντοι
4.130
Αυτά που λες γίνονται λίγο πολύ σε πολλά μαγαζιά
ακόμη και στουντιο τα έχω δει κάποια
Σιγουρα όπου υπαρχει ομάδα και πνεύμα συνεργασίας.....δεν θα το δεις στο 42 στο Λαγουμιτζή και καποια αλλα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom