Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 9.369
- Πόντοι
- 1.056
Multi Massage DIAMOND i ALINA me ta fruta tis !!!
νεο αιμα?Multi Massage DIAMOND i ALINA me ta fruta tis !!!
Καλοκαιρινή άφιξη.νεο αιμα?
Έχω κι εγώ ένα θεματάκι αλλά όχι στον σβέρκο. Έχει πιαστεί ο πούτσος μου κι έχω κράμπα στ' αρχίδια και χρειάζομαι επειγόντως μασάζ!!!Άλλη μία επίσκεψη σήμερα στο αγαπημένο μου στέκι. Για άλλη πήγα αλλά καθυστερούσε και αναγκαστικά περίμενα υπομονετικά στο σαλονάκι. Ω του θαύματος τελειώνει η Ρούλα και αφού δεν είχε ραντεβού κάθεται κάποια στιγμή δίπλα μου και αρχίζει το στενό μαρκάρισμα. Ήταν η τελευταία που είχα περάσει μαζί της πριν μία εβδομάδα ακριβώς, αλλά με κέρδισε με τον ωραίο τρόπο προσέγγισής της και όπως ήταν φυσικό άρπαξα την ευκαιρία. Το αποτέλεσμα? Άλλη μία τέλεια συνεδρία.
ΥΓ. Ένα θεματάκι που είχα στον σβέρκο το εξαφάνισε.
Καλά να περνάτε όλοι και καλή χρονιά να έχουμε!!!
Εύχομαι κι εγώ τα καλύτερα σε σένα φίλε μου και κυρίως Εύχομαι να ξεμπερδέψεις σύντομα με τις εξαντλητικές βάρδιες, για να κάνεις επιτέλους αυτό το μασάζ, που όντως το χρειάζεσαι επειγόντως, αν κρίνω από την περιγραφή της καταστάσεώς σου.Έχω κι εγώ ένα θεματάκι αλλά όχι στον σβέρκο. Έχει πιαστεί ο πούτσος μου κι έχω κράμπα στ' αρχίδια και χρειάζομαι επειγόντως μασάζ!!!
Αλλά μας έχουν τσακίσει στις βάρδιες και δεν μπορώ να επισκεφτώ τα κορίτσια, μέρες που είναι, να τους ευχηθώ χρόνια πολλά!
Γι' αυτό στέλνω τις ευχές μου από εδώ για καλή χρονιά με υγεία και χαρούμενες στιγμές, σε όλα τα κορίτσια, στην Αννουλα μας και σε σένα προσωπικά καλέ μου φίλε!!!
Εννοείται!!!Εύχομαι κι εγώ τα καλύτερα σε σένα φίλε μου και κυρίως Εύχομαι να ξεμπερδέψεις σύντομα με τις εξαντλητικές βάρδιες, για να κάνεις επιτέλους αυτό το μασάζ, που όντως το χρειάζεσαι επειγόντως, αν κρίνω από την περιγραφή της καταστάσεώς σου.
Όταν τα καταφέρεις στείλε ένα πμ, μήπως μπορώ κι εγώ, για να τα πούμε και από κοντά.
Πεπονια χειμωνιατικα?Multi Massage DIAMOND i ALINA me ta fruta tis !!!
Ποτέ την ΚυριακήΑννα ειστε ανοιχτα σημερα;
Μωρε το ξέρω αλλά ειδα το ποστ και παραξενεύτηκα…και λεγαμε με ενα φιλο να πάμε αλλά λογω Κυριακης το αναβάλλαμεΠοτέ την Κυριακή