Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)
OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
16.236
Πόντοι
2.256
Για πολύ ωραία θέα πάντως.
IMG-20250422-WA0003.jpg

DRAGON XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
18
Like
2.520
Πόντοι
1.191
Αυτή την απόλαυσα πρωί πρωί!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μήτσο, έχει μουδιάσει η γλώσσα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γυναίκα με "χειρολαβές" λέμε!
Άστα φίλε. :cheesy::cheesy::cheesy:

DRAGON XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
18
Like
2.520
Πόντοι
1.191
Ναι ρε φιλε, έχεις δίκιο! Εγώ προσωπικά είμαι και προμότορας και νταβατζής και κλώνος! Η διαφορά μας είμαι ότι εγώ γαμάω και έχω άποψη. Εσύ τον παίζεις με τις απόψεις μας. Γιατί αν είχες γαμήσει στο συγκεκριμένο μαγαζί ίσως να ήσουν πιο πειστικός. Ίσως γαμάς σ αυτούς που σε βάζουν να γράψεις εδώ. Ξέρεις πόσοι σαν κι εσένα έχουν περασει; Εξαφανίστηκαν και αυτοί και οι κλώνοι τους. Εμείς όμως είμαστε ακόμη εδώ. DRAGONXXX, ΜΑΝΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ, ΜΑΝΟΣ 1810, μην πιάσω και τα παιδιά από επαρχία οπως ο G1100XX, που ήρθαν και επιβεβαίωσαν τα πάντα. Το κουβαδακι σου λοιπόν και σ άλλη παραλία.
Προσωπικά φίλε μου έχω τονίσει και εδώ αλλά και σε συναγωνιστές που με ρωτούν για τις κοπέλες, με προσωπικά μηνύματα, ότι τα γούστα του καθενός είναι διαφορετικά και ότι δεν κάνουν όλοι με όλους. Τώρα αν κάποιοι παρερμηνεύουν κάποια πράγματα, δεν φταίω εγώ. Είμαι υπεύθυνος για όσα γράφω και όχι για όσα διαβάζουν και για το πως τα ερμηνεύουν κάποιοι.

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
33
Like
4.606
Πόντοι
6.985
Χριστός Ανέστη προμότορα του 20ευρου
Άσε ρε με τον κάθε καραγκιόζη! Πρώτα δεν έδινα σημασία Μάνο. Τώρα,δεν αφήνω τίποτα να πέσει κάτω. Εμείς είμαστε μέσα και λέμε αλήθειες. Όποιος έχει αμφιβολίες, πρώτα κόβει το καρπούζι και μετά φτύνει τα κουκούτσια! Δεν ξέρω. Ή βαλτοί είναι ή σκέφτονται πως είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό!
Έλα όμως που είναι 100% αληθινό και η αλήθεια πάντα βγαίνει στο φως.
Εκτός αν έχει η Άννα 40 νταβατζήδες και 90 προμότορες!
Αλλά βαριούνται να διαβάσουν 225 σελίδες.

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
33
Like
4.606
Πόντοι
6.985
Προσωπικά φίλε μου έχω τονίσει και εδώ αλλά και σε συναγωνιστές που με ρωτούν για τις κοπέλες, με προσωπικά μηνύματα, ότι τα γούστα του καθενός είναι διαφορετικά και ότι δεν κάνουν όλοι με όλους. Τώρα αν κάποιοι παρερμηνεύουν κάποια πράγματα, δεν φταίω εγώ. Είμαι υπεύθυνος για όσα γράφω και όχι για όσα διαβάζουν και για το πως τα ερμηνεύουν κάποιοι.
Μήτσο μου, εγώ, εσύ και πολλοί άλλοι ξέρουμε το τι, το πως και αν περνάμε καλά. Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που λες και έχουν υπάρξει πολλά παιδιά που έχουν εκφράσει αρνητικές απόψεις ΑΛΛΑ με ευγένεια και παιδεία. Και σ αυτά τα παιδιά υποκλίνομαι και μιλάω ανάλογα. Εγώ έχω πει πως λέω την δική μου άποψη. Δεν ειμαι απόλυτος και δέχομαι την διαφωνία. Δεν μου αρέσει που μερικοί πετάγονται από το πουθενά και είναι αρνητικά απόλυτοι και ξερόλες, δείχνοντας από τα λεγόμενα τους πως ούτε από απ έξω δεν έχουν περάσει. Άρα ή είναι βαλτοί ή ανεγκέφαλοι. Κλώνο δεν μπορούν να με πουν γιατί έχω χιλιάδες like και μηνύματα όπως και κριτικές. Το να με λέει όμως ο κάθε "μπούλης", νταβατζή ή προμότορα, με ξεπερνάει. Μόνο πόσα με πληρώνει η Άννα δεν έχουν πει αλλά το περιμένω να το δώ κι αυτό! Στο τέλος θα με κυνηγάει ή ΑΑΔΕ για αδήλωτα εισοδήματα!

DRAGON XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
18
Like
2.520
Πόντοι
1.191

Stories

Νέο!