Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 10.855
- Πόντοι
- 2.256
Multi Massage DIAMOND
Χρόνια ΠολλάMulti Massage DIAMOND
η Tilly τι ώρες δουλεύει;;;Multi Massage DIAMOND
Θα μπορούσατε να το κάνετε με τα κορίτσια σας αυτό το βίντεο. Πολύ καλή ιδέα.Multi Massage DIAMOND
Επειδή τυγχάνει να γνωρίζω τον DragonXXXΓια τη Ρούλα έχεις ανεβάσει κριτική στις 22 Νοεμβρίου και στις 5 Δεκεμβρίου και πηγές ξανά τώρα και προφανώς και για τις άλλες που λες έχεις ξανά ανεβάσει σε σύντομο χρονικό διάστημα .Αυτό απαγορεύεται να γράφεις για τις ίδιες κάθε τρεις και λίγο.Θεωρειται αβανταδορικο και συ προμοτορας.
Όταν βλέπουν ότι γράφεις συγκεκριμένα συνεχώς για το ίδιο μαγαζί και τις ίδιες κοπέλες τι θα πουν??
Ναι! Δώσε κι εξηγήσεις στον επιθεωρητή!Σεβαστό. Δεν είχα τέτοια πρόθεση και σταματάω το θέμα εδώ. Απλώς οι περισσότερες εμπειρίες μου είναι από το συγκεκριμένο κατάστημα και με τις συγκεκριμένες κοπέλες. Έχω και άλλες εμπειρίες από κάποιες ανεξάρτητες αλλά δεν έχει ανοίξει γι' αυτές κάποια σελίδα ή όπως αλλιώς το λέτε, για να ανεβάσω κριτική. Όπως και να έχει κατανοώ το πρόβλημα και δεν θα επαναληφθεί. Καλή χρονιά εύχομαι σε όλους τους φίλους συναγωνιστές!!!
Αυτός ήταν και ο λόγος που έκανα λογαριασμό. Ενημερωνόμουν από τους άλλους, χωρίς εγώ να μοιράζομαι τις εμπειρίες μου με τους υπόλοιπους συναγωνιστές και αυτό δεν μου άρεσε, δεν το θεωρούσα σωστό. Από την στιγμή λοιπόν που έγινα μέλος άρχισα να ενημερώνω, γιατί αυτός πιστεύω ότι είναι και ο σκοπός του σαιτ και κλείνω το θέμα εδώ.Επειδή τυγχάνει να γνωρίζω τον DragonXXX
, θα λάβω το θάρρος να σου απαντήσω. Μόνο προμότορας και αβανταδόρος δεν είναι. Είναι ένα καλοπροαίρετο παιδί που μας ενημερώνει κάθε φορά που πάει με μια κοπέλα. Το ότι του αρέσει το συγκεκριμένο μαγαζί και οι κοπέλες που δουλεύουν εκεί, με αποτέλεσμα να πηγαίνει συχνά και να περνάει και μια και δυο και τρεις φορές με την κοπέλα που του έχει κάνει κλικ, δεν είμαι μεπττό.
Κράζουμε αυτούς που πάνε και δεν γράφουν δύο κουβέντες για να ενημερώσουν τους υπόλοιπους, να κράζουμε κι αυτούς που ενημερώνουν διαρκώς; Κι εσύ τι ζόρι τραβας; Ανταγωνιστής είσαι;
Και στο φινάλε ο καθένας κάνει ο, τι νομίζει σωστό. Εσύ έχεις παει; Έχεις γράψει δύο λέξεις για την εμπειρία σου;
Κι αν τον πούνε προμότορα και αβανταδορο, στον ΓΚΙΩΝΗ ΤΟΥ!!!
Multi Massage DIAMON Kali kronia se olus me igea panda simera 2 to mina imaste paron i tus LEVEDES me ola ta Fruta Ke tous Gefsis pu epithimite TUTI FRUTI !!!
Κατερίνα αριστερά και Λίζα δεξιά. Και που να της δοκιμάσεις να δεις τι θα πάθεις. Καλή χρονιά και πάντα τέτοια!!!Σε ποιες ανήκουν αυτές οι καυλοφωτογραφιες; Πέτρα μου έγινε
Κοίτα, ο φίλος που σου έγραψε είναι γκλομπεο μύστης. Έχει δηλαδή μεγάλη ενεργητικότητα στο σαιτ και αυτό είναι σεβαστό.Αυτός ήταν και ο λόγος που έκανα λογαριασμό. Ενημερωνόμουν από τους άλλους, χωρίς εγώ να μοιράζομαι τις εμπειρίες μου με τους υπόλοιπους συναγωνιστές και αυτό δεν μου άρεσε, δεν το θεωρούσα σωστό. Από την στιγμή λοιπόν που έγινα μέλος άρχισα να ενημερώνω, γιατί αυτός πιστεύω ότι είναι και ο σκοπός του σαιτ και κλείνω το θέμα εδώ.
KVLAAA RULAKI DHOSTA OLA KAVLA Ooopoopooo !!!Multi Massage DIAMOND i Kavla sieti RULA tora molis Levendes mou !!!
Αγαπητέ δικηγορε του κου DragonXXX, εγώ του απάντησα γιατί του έκοψαν τη κριτικές που έγραψε για κοπέλες του καταστήματος. Το γράφουν άλλωστε όταν πας να γράψεις κριτική .ΔενΕπειδή τυγχάνει να γνωρίζω τον DragonXXX
, θα λάβω το θάρρος να σου απαντήσω. Μόνο προμότορας και αβανταδόρος δεν είναι. Είναι ένα καλοπροαίρερο παιδί που μας ενημερώνει κάθε φορά που πάει με μια κοπέλα. Το ότι του αρέσει το συγκεκριμένο μαγαζί και οι κοπέλες που δουλεύουν εκεί, με αποτέλεσμα να πηγαίνει συχνά και να περνάει και μια και δυο και τρεις φορές με την κοπέλα που του έχει κάνει κλικ, δεν είμαι μεπττό.
Κράζουμε αυτούς που πάνε και δεν γράφουν δύο κουβέντες για να ενημερώσουν τους υπόλοιπους, να κράζουμε κι αυτούς που ενη.ερώνουν διαρκώς; Κι εσύ τι ζόρι τραβας; Ανταγωνιστής είσαι;
Και στο φινάλε ο καθένας κάνει ο, τι νο.ίζει σωστό. Εσύ έχεις παει; Έχεις γράψει δύο λέξεις για την εμπειρία σου;
Ο @DRAGON XXX είχε απορία γιατί δεν είχαν ανεβει τρεις κριτικές που είχε γράψει και του απάντησα τι ισχύει όταν γράφεις για τις ίδιες κοπέλες σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το γράφει άλλωστε κάτω από τις οδηγίες στο πώς γράφουμε όταν κάνουμε μια κριτική.Επειδή τυγχάνει να γνωρίζω τον DragonXXX
, θα λάβω το θάρρος να σου απαντήσω. Μόνο προμότορας και αβανταδόρος δεν είναι. Είναι ένα καλοπροαίρετο παιδί που μας ενημερώνει κάθε φορά που πάει με μια κοπέλα. Το ότι του αρέσει το συγκεκριμένο μαγαζί και οι κοπέλες που δουλεύουν εκεί, με αποτέλεσμα να πηγαίνει συχνά και να περνάει και μια και δυο και τρεις φορές με την κοπέλα που του έχει κάνει κλικ, δεν είμαι μεπττό.
Κράζουμε αυτούς που πάνε και δεν γράφουν δύο κουβέντες για να ενημερώσουν τους υπόλοιπους, να κράζουμε κι αυτούς που ενημερώνουν διαρκώς; Κι εσύ τι ζόρι τραβας; Ανταγωνιστής είσαι;
Και στο φινάλε ο καθένας κάνει ο, τι νομίζει σωστό. Εσύ έχεις παει; Έχεις γράψει δύο λέξεις για την εμπειρία σου;
Aaa Re Rula mas Trelanes me tin somatara sou !!!KVLAAA RULAKI DHOSTA OLA KAVLA Ooopoopooo !!!
DAIMOND Massage !!!Multi Massage DIAMOND i Milfara Agapi Tora molis se Ola Lei Ne pote Oxi !!!