Αγαπητέ δικηγορε του κου DragonXXX, εγώ του απάντησα γιατί του έκοψαν τη κριτικές που έγραψε για κοπέλες του καταστήματος. Το γράφουν άλλωστε όταν πας να γράψεις κριτική .Δεν
Ο
@DRAGON XXX είχε απορία γιατί δεν είχαν ανεβει τρεις κριτικές που είχε γράψει και του απάντησα τι ισχύει όταν γράφεις για τις ίδιες κοπέλες σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το γράφει άλλωστε κάτω από τις οδηγίες στο πώς γράφουμε όταν κάνουμε μια κριτική.
Εκείνος απάντησε και φαίνεται πως το κατάλαβε.
Αντιθέτως με σένα που αυτοανακηρύχθηκες σε δικηγόρο του μου έδειξες τον θυμό σου και με είπες ανταγωνιστή και διάφορες άλλες αηδιες .
Σου απαντώ λοιπόν ότι φυσικα και έχω επισκεφθεί το συγκεκριμένο μαγαζί όπως και την πλειονότητα των μασάζ στην Αθήνα. Έχω ποσταρει και στο συγκεκριμένο νήμα ,οπως έχω ποσταρει και στην πλειοψηφία των μαγαζιών σχόλια .
Έχω εκθειάσει μάλιστα την σεριφησα του μαγαζιού θεωρώντας την την καλύτερη του χώρου.
Έχω κάνει κριτική,όπως έχω κάνει σε κοπέλες όλων των μασαζερι που έχω πάει . Θυμάμαι στο παρελθόν για Εύα όπως και για τη Ρούλα. Όπως έχω ποσταρει και στο νήμα σχόλια για τη Λίζα που έχω πάει και ίσως και για άλλη κοπέλα του μαγαζιού που συνευρεθει και αυτή τη στιγμή δεν θυμάμαι
Αν κάποιος έχει χρόνο και ψάξει θα τα βρει.
Έχω γράψει τη γνώμη μου και κριτικάρει για δεκάδες κοπέλες του χώρου και σε πολλά νήματα.
Θετικά και αρνητικά.
Εκείνο που δεν έχω κάνει είναι το 99% των ποσταρισματων μου να αφορά ένα μαγαζί και το 99% των κρατικών μου να αφορά τις κοπέλες ενός μαγαζιού. Και ως εκ του θαύματος να τις βρίσκω όλες θεές .
Ο καθένας λοιπόν που με/μας διαβαζει μπορεί να κρίνει την αξιοπιστία μας, ποιος είναι ανταγωνιστης και το τι προσφέρουμε στους συναγωνιστές .
Και αυτά που γράφω αφορούν εσένα.
Υγ1 Ο
@DRAGON XXX έδειξε ότι κατάλαβε για σένα δεν ξέρω .
Υγ 2 Γκιώνη έχουμε και εμείς ξέρεις ...