manos 1810
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.668
- Πόντοι
- 5.345
Κοίτα, ο φίλος που σου έγραψε είναι γκλομπεο μύστης. Έχει δηλαδή μεγάλη ενεργητικότητα στο σαιτ και αυτό είναι σεβαστό.Αυτός ήταν και ο λόγος που έκανα λογαριασμό. Ενημερωνόμουν από τους άλλους, χωρίς εγώ να μοιράζομαι τις εμπειρίες μου με τους υπόλοιπους συναγωνιστές και αυτό δεν μου άρεσε, δεν το θεωρούσα σωστό. Από την στιγμή λοιπόν που έγινα μέλος άρχισα να ενημερώνω, γιατί αυτός πιστεύω ότι είναι και ο σκοπός του σαιτ και κλείνω το θέμα εδώ.
Μην ξεχνάμε όμως που βρισκόμαστε, ετσι; Είμαστε σε έναν χώρο αναψυχής για να περνάμε καλά. Βέβαια όσα μέλη υπαρχουν, τοσοι ειναι και χαρακτήρες, με ο, τι αυτό συνεπάγεται. Το ότι είσαι παλιός δεν σημαίνει ούτε ότι είσαι ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ούτε ότι πρέπει να κουνάς το δάχτυλο σε όποιον νομίζεις εσύ πως φαλτσαρει. Υπάρχουν γι αυτό οι κανονισμοί του σάιτ και οι διαχειριστές. Ας μην χαλάμε λοιπόν τις καρδιές μας με ατοπες υποδείξεις. Το τι κάνει ο καθένας στη ζωή του είναι άλλο και το τι κάνει εδώ άλλο. Εδώ είμαστε όλοι ίσοι. Λίγος σεβασμός χρειάζεται και λίγη θετική διάθεση. Και όλα θα πάνε καλα στο τέλος!
Κι αν δεν πάνε καλά, τότε δεν έχει έρθει ακόμη το τέλος, όπως λένε και οι φίλοι μας οι Ινδοί!!!