Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 738K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
2.668
Πόντοι
5.345
Αυτός ήταν και ο λόγος που έκανα λογαριασμό. Ενημερωνόμουν από τους άλλους, χωρίς εγώ να μοιράζομαι τις εμπειρίες μου με τους υπόλοιπους συναγωνιστές και αυτό δεν μου άρεσε, δεν το θεωρούσα σωστό. Από την στιγμή λοιπόν που έγινα μέλος άρχισα να ενημερώνω, γιατί αυτός πιστεύω ότι είναι και ο σκοπός του σαιτ και κλείνω το θέμα εδώ.
Κοίτα, ο φίλος που σου έγραψε είναι γκλομπεο μύστης. Έχει δηλαδή μεγάλη ενεργητικότητα στο σαιτ και αυτό είναι σεβαστό.
Μην ξεχνάμε όμως που βρισκόμαστε, ετσι; Είμαστε σε έναν χώρο αναψυχής για να περνάμε καλά. Βέβαια όσα μέλη υπαρχουν, τοσοι ειναι και χαρακτήρες, με ο, τι αυτό συνεπάγεται. Το ότι είσαι παλιός δεν σημαίνει ούτε ότι είσαι ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ούτε ότι πρέπει να κουνάς το δάχτυλο σε όποιον νομίζεις εσύ πως φαλτσαρει. Υπάρχουν γι αυτό οι κανονισμοί του σάιτ και οι διαχειριστές. Ας μην χαλάμε λοιπόν τις καρδιές μας με ατοπες υποδείξεις. Το τι κάνει ο καθένας στη ζωή του είναι άλλο και το τι κάνει εδώ άλλο. Εδώ είμαστε όλοι ίσοι. Λίγος σεβασμός χρειάζεται και λίγη θετική διάθεση. Και όλα θα πάνε καλα στο τέλος!
Κι αν δεν πάνε καλά, τότε δεν έχει έρθει ακόμη το τέλος, όπως λένε και οι φίλοι μας οι Ινδοί!!!

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
9.573
Πόντοι
1.056
Multi Massage DIAMOND i Kavla sieti RULA tora molis Levendes mou !!!
IMG-20250102-WA0005.jpg
KVLAAA RULAKI DHOSTA OLA KAVLA Ooopoopooo !!!
IMG-20250102-WA0002.jpg

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
119
Like
19.766
Πόντοι
20.686
Επειδή τυγχάνει να γνωρίζω τον DragonXXX
, θα λάβω το θάρρος να σου απαντήσω. Μόνο προμότορας και αβανταδόρος δεν είναι. Είναι ένα καλοπροαίρερο παιδί που μας ενημερώνει κάθε φορά που πάει με μια κοπέλα. Το ότι του αρέσει το συγκεκριμένο μαγαζί και οι κοπέλες που δουλεύουν εκεί, με αποτέλεσμα να πηγαίνει συχνά και να περνάει και μια και δυο και τρεις φορές με την κοπέλα που του έχει κάνει κλικ, δεν είμαι μεπττό.
Κράζουμε αυτούς που πάνε και δεν γράφουν δύο κουβέντες για να ενημερώσουν τους υπόλοιπους, να κράζουμε κι αυτούς που ενη.ερώνουν διαρκώς; Κι εσύ τι ζόρι τραβας; Ανταγωνιστής είσαι;
Και στο φινάλε ο καθένας κάνει ο, τι νο.ίζει σωστό. Εσύ έχεις παει; Έχεις γράψει δύο λέξεις για την εμπειρία σου;
Κι αν τον πούνε προμότορα και αβανταδορο, στον ΓΚΙΩΝΗ ΤΟΥ!!!
Αγαπητέ δικηγορε του κου DragonXXX, εγώ του απάντησα γιατί του έκοψαν τη κριτικές που έγραψε για κοπέλες του καταστήματος. Το γράφουν άλλωστε όταν πας να γράψεις κριτική .Δεν
Επειδή τυγχάνει να γνωρίζω τον DragonXXX
, θα λάβω το θάρρος να σου απαντήσω. Μόνο προμότορας και αβανταδόρος δεν είναι. Είναι ένα καλοπροαίρετο παιδί που μας ενημερώνει κάθε φορά που πάει με μια κοπέλα. Το ότι του αρέσει το συγκεκριμένο μαγαζί και οι κοπέλες που δουλεύουν εκεί, με αποτέλεσμα να πηγαίνει συχνά και να περνάει και μια και δυο και τρεις φορές με την κοπέλα που του έχει κάνει κλικ, δεν είμαι μεπττό.
Κράζουμε αυτούς που πάνε και δεν γράφουν δύο κουβέντες για να ενημερώσουν τους υπόλοιπους, να κράζουμε κι αυτούς που ενημερώνουν διαρκώς; Κι εσύ τι ζόρι τραβας; Ανταγωνιστής είσαι;
Και στο φινάλε ο καθένας κάνει ο, τι νομίζει σωστό. Εσύ έχεις παει; Έχεις γράψει δύο λέξεις για την εμπειρία σου;
Κι αν τον πούνε προμότορα και αβανταδορο, στον ΓΚΙΩΝΗ ΤΟΥ!!!
Ο @DRAGON XXX είχε απορία γιατί δεν είχαν ανεβει τρεις κριτικές που είχε γράψει και του απάντησα τι ισχύει όταν γράφεις για τις ίδιες κοπέλες σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το γράφει άλλωστε κάτω από τις οδηγίες στο πώς γράφουμε όταν κάνουμε μια κριτική.
Εκείνος απάντησε και φαίνεται πως το κατάλαβε.
Αντιθέτως με σένα που αυτοανακηρύχθηκες σε δικηγόρο του μου έδειξες τον θυμό σου και με είπες ανταγωνιστή και διάφορες άλλες αηδιες .
Σου απαντώ λοιπόν ότι φυσικα και έχω επισκεφθεί το συγκεκριμένο μαγαζί όπως και την πλειονότητα των μασάζ στην Αθήνα. Έχω ποσταρει και στο συγκεκριμένο νήμα ,οπως έχω ποσταρει και στην πλειοψηφία των μαγαζιών σχόλια .
Έχω εκθειάσει μάλιστα την σεριφησα του μαγαζιού θεωρώντας την την καλύτερη του χώρου.
Έχω κάνει κριτική,όπως έχω κάνει σε κοπέλες όλων των μασαζερι που έχω πάει . Θυμάμαι στο παρελθόν για Εύα όπως και για τη Ρούλα. Όπως έχω ποσταρει και στο νήμα σχόλια για τη Λίζα που έχω πάει και ίσως και για άλλη κοπέλα του μαγαζιού που συνευρεθει και αυτή τη στιγμή δεν θυμάμαι
Αν κάποιος έχει χρόνο και ψάξει θα τα βρει.
Έχω γράψει τη γνώμη μου και κριτικάρει για δεκάδες κοπέλες του χώρου και σε πολλά νήματα.
Θετικά και αρνητικά.
Εκείνο που δεν έχω κάνει είναι το 99% των ποσταρισματων μου να αφορά ένα μαγαζί και το 99% των κρατικών μου να αφορά τις κοπέλες ενός μαγαζιού. Και ως εκ του θαύματος να τις βρίσκω όλες θεές .
Ο καθένας λοιπόν που με/μας διαβαζει μπορεί να κρίνει την αξιοπιστία μας, ποιος είναι ανταγωνιστης και το τι προσφέρουμε στους συναγωνιστές .
Και αυτά που γράφω αφορούν εσένα.
Υγ1 Ο @DRAGON XXX έδειξε ότι κατάλαβε για σένα δεν ξέρω .
Υγ 2 Γκιώνη έχουμε και εμείς ξέρεις ...

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
9.573
Πόντοι
1.056

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
2.668
Πόντοι
5.345
Αγαπητέ δικηγορε του κου DragonXXX, εγώ του απάντησα γιατί του έκοψαν τη κριτικές που έγραψε για κοπέλες του καταστήματος. Το γράφουν άλλωστε όταν πας να γράψεις κριτική .Δεν

Ο @DRAGON XXX είχε απορία γιατί δεν είχαν ανεβει τρεις κριτικές που είχε γράψει και του απάντησα τι ισχύει όταν γράφεις για τις ίδιες κοπέλες σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το γράφει άλλωστε κάτω από τις οδηγίες στο πώς γράφουμε όταν κάνουμε μια κριτική.
Εκείνος απάντησε και φαίνεται πως το κατάλαβε.
Αντιθέτως με σένα που αυτοανακηρύχθηκες σε δικηγόρο του μου έδειξες τον θυμό σου και με είπες ανταγωνιστή και διάφορες άλλες αηδιες .
Σου απαντώ λοιπόν ότι φυσικα και έχω επισκεφθεί το συγκεκριμένο μαγαζί όπως και την πλειονότητα των μασάζ στην Αθήνα. Έχω ποσταρει και στο συγκεκριμένο νήμα ,οπως έχω ποσταρει και στην πλειοψηφία των μαγαζιών σχόλια .
Έχω εκθειάσει μάλιστα την σεριφησα του μαγαζιού θεωρώντας την την καλύτερη του χώρου.
Έχω κάνει κριτική,όπως έχω κάνει σε κοπέλες όλων των μασαζερι που έχω πάει . Θυμάμαι στο παρελθόν για Εύα όπως και για τη Ρούλα. Όπως έχω ποσταρει και στο νήμα σχόλια για τη Λίζα που έχω πάει και ίσως και για άλλη κοπέλα του μαγαζιού που συνευρεθει και αυτή τη στιγμή δεν θυμάμαι
Αν κάποιος έχει χρόνο και ψάξει θα τα βρει.
Έχω γράψει τη γνώμη μου και κριτικάρει για δεκάδες κοπέλες του χώρου και σε πολλά νήματα.
Θετικά και αρνητικά.
Εκείνο που δεν έχω κάνει είναι το 99% των ποσταρισματων μου να αφορά ένα μαγαζί και το 99% των κρατικών μου να αφορά τις κοπέλες ενός μαγαζιού. Και ως εκ του θαύματος να τις βρίσκω όλες θεές .
Ο καθένας λοιπόν που με/μας διαβαζει μπορεί να κρίνει την αξιοπιστία μας, ποιος είναι ανταγωνιστης και το τι προσφέρουμε στους συναγωνιστές .
Και αυτά που γράφω αφορούν εσένα.
Υγ1 Ο @DRAGON XXX έδειξε ότι κατάλαβε για σένα δεν ξέρω .
Υγ 2 Γκιώνη έχουμε και εμείς ξέρεις ...
Αγαπητέ φίλε, έχεις δίκιο σε ο, τι λες κι εγώ άδικο. Κι όταν έχω άδικο το αναγνωρίζω και μάλιστα δημοσίως. Βιάστηκα να απαντήσω πριν δω την δράση σου και τις κριτικές σου.
Δεν αρκεί να έχεις τα άντερα να λες την αποψή σου. Πρέπει να έχεις και το θάρρος, όταν διαπιστώσεις πως είσαι λάθος, να το αναγνωρίζεις γιατί διαφορετικά είσαι ξεροκέφαλος.
Κι επειδή στην Ελλάδα, 3 είναι οι πιο δύσκολες φράσεις για να τις προφέρεις, 1. Εξαχλωροκυκλοεξάνιο, 2. Δεσοξυριβόζονουκλεϊνικό οξύ και 3. Συγνώμη, έκανα λάθος, εγώ σου ζητώ δημοσίως συγνώμη.
Καλή συνέχεια και καλή χρονιά με υγεία!

Τελευταία τροποποίηση:

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
119
Like
19.766
Πόντοι
20.686
Αγαπητέ φίλε, έχεις δίκιο σε ο, τι λες κι εγώ άδικο. Κι όταν έχω άδικο το αναγνωρίζω και μάλιστα δημοσίως. Βιάστηκα να απαντήσω πριν δω την δράση σου και τις κριτικές σου.
Δεν αρκεί να έχεις τα άντερα να λες την αποψή σου. Πρέπει να έχεις και το θάρρος, όταν διαπιστώσεις πως είσαι λάθος, να το αναγνωρίζεις γιατί διαφορετικά είσαι ξεροκέφαλος.
Κι επειδή στην Ελλάδα, 3 είναι οι πιο δύσκολες φράσεις για να τις προφέρεις, 1. Εξαχλωροκυκλοεξάνιο, 2. Δεσοξυριβόζονουκλεϊνικό οξύ και 3. Συγνώμη, έκανα λάθος, εγώ σου ζητώ δημοσίως συγνώμη.
Καλή συνέχεια και καλή χρονιά με υγεία!
Μήνα ανησυχείς δεν έχω τίποτα μαζί σου ,ούτε με τον @DRAGON XXX .Εγώ απλώς είπα τι ισχύει στο φόρουμ.
Χαίρομαι που με κατάλαβες
Καλή χρονιά και σε σένα.

malakotianos

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2024
Like
487
Πόντοι
21
Αυτός ήταν και ο λόγος που έκανα λογαριασμό. Ενημερωνόμουν από τους άλλους, χωρίς εγώ να μοιράζομαι τις εμπειρίες μου με τους υπόλοιπους συναγωνιστές και αυτό δεν μου άρεσε, δεν το θεωρούσα σωστό. Από την στιγμή λοιπόν που έγινα μέλος άρχισα να ενημερώνω, γιατί αυτός πιστεύω ότι είναι και ο σκοπός του σαιτ και κλείνω το θέμα εδώ.
πολυ σωστα πρατεις και μπραβο σου ! μην μασας συνεχισε να μας ενημερωνεις φιλε

malakotianos

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2024
Like
487
Πόντοι
21
Μήνα ανησυχείς δεν έχω τίποτα μαζί σου ,ούτε με τον @DRAGON XXX .Εγώ απλώς είπα τι ισχύει στο φόρουμ.
Καλή χρονιά και σε σένα.
εξαιρετικος και πολυ ενημερωμενος ο φιλος baroc εχω να καταθεσω εγω

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
2.668
Πόντοι
5.345

DRAGON XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
7
Like
535
Πόντοι
300
Καλή χρονιά και σε σένα.

Καλή χρονιά και σε σένα.
Χαίρομαι που λύθηκε το ζήτημα, γιατί ένοιωθα κι εγώ πολύ άσχημα, που από μία απορία μου δημιουργήθηκε τέτοιο ζήτημα. Καλή χρονιά να έχουμε και να περνάμε πάντα καλά και πάντα με υγεία!!!

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
68
Like
4.330
Πόντοι
4.130
Μια ερώτηση σε ολους τους φίλους του μαγαζιού για να δω αν είστε παρατηρητικοί.....
Τι το μοναδικό εχει αυτο το μαγαζι σαν χώρος που δεν υπαρχει πουθενα αλλου? Προσοχή στον χώρο αναφέρομαι.....

DRAGON XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
7
Like
535
Πόντοι
300
Μια ερώτηση σε ολους τους φίλους του μαγαζιού για να δω αν είστε παρατηρητικοί.....
Τι το μοναδικό εχει αυτο το μαγαζι σαν χώρος που δεν υπαρχει πουθενα αλλου? Προσοχή στον χώρο αναφέρομαι.....
Αν και τακτικός θαμώνας του μαγαζιού, δεν μπορώ να απαντήσω στο πολύ ενδιαφέρον ερώτημα, καθότι δεν έχω μέτρο σύγκρισης. Σε άλλο ένα είχα πάει, μόνο μία φορά. Ας μας απαντήσουν όσοι έχουν πάει και σε άλλα παρόμοια μαγαζιά. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom