Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 745K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)
OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
9.637
Πόντοι
1.056
Αννούλα ΔΕΝ πείθεις!
Και δεν πείθεις γιατί δεν θα σκιζόσουν να χωθείς στο δωμάτιο κάθε φορά που κάνω ντους αν δεν ήθελες να χαζέψεις γυμνό έναν νέο άνδρα… Όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ…
Και πραγματικά δε μπορώ να πιστέψω ότι γράφεις εσύ με αυτόν τον τρόπο. Εκτός αν πίσω από το πληκτρολόγιο βρίσκεται ο σύντροφος σου, όπως αναφέρεις κι’ εσύ παραπάνω.
Anyway, λυπάμαι…αλλά c’ est la vie!
Όσο για τις επανειλημμένες προκλήσεις σου με τα δήθεν “PUSSY” και “PUSSY” τις προσπερνάω και δεν θα δώσω σημασία.
Καλή συνέχεια!
PUSSY kati sou thimizi i SOFIA sou ehi lipsi Fenete pu dhen sto kanun i Ales PUSSY thimithikes tora tis
_Q9A9927.jpg
anaminisi PUSSY vlepis oti ksero pola ia sena PUSSY ....

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
2.766
Πόντοι
5.585
εγώ πάλι σκέφτομαι ακριβώς το αντίθετο. Ένα από τα πράγματα που μου αρέσουν ΠΟΛΥ στο κατάστημα είναι ότι, ειδικά όταν η Άννα σε βάζει να καθίσεις στο μέσα δωματιάκι, δεξιά όπως μπαίνουμε, έχεις συνεχώς οπτική επαφή με τα κορίτσια, συγχρωτίζεσαι μαζί τους, βλέπεις το πήγαινε-έλα τους, λες μια καλημέρα.
Ενώ σε άλλα μασάζ σε κρύβουν πίσω από ένα παραβάν και, ειδικά αν πας με ραντεβού, βλέπεις μόνο την κοπέλα που έχεις ζητήσει.
Μαζί σου είμαι! Κι εμένα μου αρέσει να βλέπω και τα κορίτσια και τους συναγωνιστές. Υπάρχουν όμως κάποιοι που έχουν πρόβλημα με αυτό για τους δικούς τους λόγους οι οποίοι και είναι σεβαστοί.

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
2.766
Πόντοι
5.585
Αν και ο συναγωνιστής @tenten956 απέσυρε το θέμα, εμένα μου έχει κάνει εντύπωση, αν και όπως προανέφερα δεν έχω εμπειρία από παρόμοιους χώρους, οι πολλές εικόνες και εικονοστάσια που έχει στο μικρό το σαλονάκι. Προφανώς ο ανωτέρω συναγωνιστής δεν εννοούσε αυτό, αλλά εμένα αυτό μου έχει κάνει εντύπωση.
Αφού παρατήρησες κι αυτό σε έχω ικανό να έχεις κάνει και τοπογραφικό γράφημα για το υποθηκοφυλακείο!!!

Τελευταία τροποποίηση:

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
2.766
Πόντοι
5.585
Το νέο έτος ξεκίνησε με Ρούλα από το εν λόγω μαγαζί. Δεν θα σας κουράσω, θα πω μόνο ότι είναι το κάτι άλλο. Δεν ξέρω αν είναι έτσι με μένα, επειδή έχουμε συνευρεθεί πολλές φορές ή αν είναι η χημεία που έχουμε, αλλά για να μην προλαβαίνει να καθίσει, μάλλον σημαίνει ότι αυτό που κάνει, το κάνει πολύ καλά με όλους. Αυτό που μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση όμως, είναι ότι δεν μένει μόνο εκεί. Αντικαθιστά την Άννα, όταν αυτή ασχολείται με κάτι άλλο και απαντάει στα τηλέφωνα σημειώνοντας μέχρι και ραντεβού (μου έχει τύχει δυο φορές). Την μία μάλιστα, απ' ότι έμαθα, είχε αντικαταστήσει την Άννα, επειδή είχε μία δουλειά και πήγε αργότερα. Και το κερασάκι στην τούρτα. Ενώ είχαμε τελειώσει και έπινα το ποτάκι μου μέχρι να φύγω, την βλέπω να μαζεύει τις πετσέτες από ένα δωμάτιο που είχε αδειάσει. Τι να πω ρε παιδιά. Ο Θεός να την έχει καλά αυτήν την κοπέλα.
ΥΓ. Φεύγοντας είδα την Κατερίνα να έχει ντυθεί κανονικά με τα ρούχα της και να φεύγει και αυτήν. Σχόλασε? Πετάχτηκε για τσιγάρα? Όπου και να πήγαινε όμως, εμένα, μόνο που την είδα με τα ρούχα της, με αναστάτωσε το παλιοκόριτσο!!!
Καλό σας βράδυ!!!
Χα χα χα!!! Τελικά φίλε το αντρικό μυαλό είναι μυστήριο!!!
Έχουμε συνηθίσει τόσο πολύ να τις βλέπουμε γυμνές που τελικά καυλώνουμε πιο πολύ όταν τις βλέπουμε ντυμένες.
Μήπως να τις βάλει η Άννα να σαλονάρουν με τα κανονικά τους ρούχα;
Έτσι για να μας δίνουν τροφή για φαντασία!

DRAGON XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
7
Like
565
Πόντοι
300
Αφού παρατήρησες κι αυτό σε έχω ικανό να έχεις κάνει και τοπογραφικό γράφημα για το υποθηκοφυλακείο!!!
Τόσες ώρες που έχω περάσει εκεί μέσα έχω παρατηρήσει σχεδόν τα πάντα χαχα.

Τελευταία τροποποίηση:

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
2.766
Πόντοι
5.585
Ρε παιδιά, για ποιον λόγο πρέπει να χαλάμε τις καρδιές μας και να δημιουργούνται παρεξηγήσεις χωρίς να υπάρχει λόγος;
Πόσες φορές έχει γίνει κουβέντα για την Άννα εδώ και πόσες φορές για να εκτονωθεί η κατάσταση δεν έχω γράψει με χιούμορ και αστεία του τύπου "Ντροπή σας ρεμάλια να μιλάτε έτσι για την Άννα" ή "Η Άννα είναι μια Κυρία και δεν έχει δώσει ποτέ κάποιο δικαίωμα".
Η γυναίκα είναι σοβαρή και κάνει την δουλειά της άψογα, με συνέπεια, επαγγελματισμό και απεριόριστη ευγένεια.
Και το να μπει στο δωμάτιο η δουλειά της είναι και κάποιες φορές θα μας δει και γυμνούς.
Αυτή είναι η φύση της δουλειάς ανάλογη με το αντικείμενο.
Το αν σκέφτεστε πονηρά ή μάλλον αντρικά δεν σημαίνει ότι οι γυναίκες σκέφτονται τον ίδιο.
Ούτε πιστεύω πως η Άννα έχει ανάγκη να πάρει μάτι τα παπάρια μας, ούτε η θέα του γυμνού άντρα είναι κάτι που ερεθίζει μια γυναίκα όπως μια γυμνή γυναίκα ερεθίζει έναν άντρα αντίστοιχα.
Η θέα του γυμνού άντρα μόνο κανέναν πούστη μπορεί να ερεθίσει.
Και στο φινάλε το να γουστάρεις μια γυναίκα, όποια κι αν είναι αυτή, είναι υγιές και κολακευτικό για την γυναίκα ανάλογα με τον τρόπο που δείχνεις τον θαυμασμό σου.
Με μια όμορφη κίνηση ή με μια όμορφη κουβέντα.
Όταν όμως αυτή η γυναίκα δουλεύει για να βγάλει το ψωμί της,δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα για το παραμικρό και έρχεται κάποιος σε αυτό το νήμα το οποίο είναι δημόσιο και το διαβάζουν χιλιάδες και μιλάει λίαν επιεικώς αισχρά και χυδαία, Ε αυτό δεν είναι όμορφο πράγμα ούτε για αυτόν που το γράφει, ούτε για αυτούς που το διαβάζουν, πόσο μάλλον για αυτήν που την αφορούν τα όσα χυδαία λέγονται.
Βλέπετε πως είμαι πολύ προσεκτικός σε ο,τι γράφω και αποφεύγω να αναφέρω ονόματα ή μάλλον nickname.
Καλό θα ήταν να λήξει εδώ αυτή η κακοήθεια και ακόμα καλύτερα θα ήταν να βγει οποίος έγραψε κάτι, έστω ελαφρά τη καρδία ή εκ παραδρομής βρε αδερφέ και να ζητήσει συγνώμη.
Βέβαια αυτό προϋποθέτει μεγάλα και βαριά κρεμαστάρια!!!
Το να γράψεις μια μαλακία ή μια ανεγκεφαλιά δεν σημαίνει πως δεν είσαι Άντρας.
Μαλακίες κάνουμε όλοι.
Άντρας είσαι όταν έχεις τ αρχίδια να το παραδεχτείς και να πεις: "Συγνώμη,έκανα λάθος".
Αλλιώς είσαι απλά αρσενικό!

DRAGON XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
7
Like
565
Πόντοι
300
Χα χα χα!!! Τελικά φίλε το αντρικό μυαλό είναι μυστήριο!!!
Έχουμε συνηθίσει τόσο πολύ να τις βλέπουμε γυμνές που τελικά καυλώνουμε πιο πολύ όταν τις βλέπουμε ντυμένες.
Μήπως να τις βάλει η Άννα να σαλονάρουν με τα κανονικά τους ρούχα;
Έτσι για να μας δίνουν τροφή για φαντασία!
Έχω δει και άλλες να αποχωρούν ντυμένες είτε επειδή φεύγουν νωρίτερα ή βγαίνουν για λίγο έξω, όπως Ρούλα, Νίνα και Αγάπη, αλλά το μαύρο ντύσιμο της Κατερίνας και ειδικά το μαύρο κολάν με έστειλαν!!! Όντως, άλλο να τις βλέπεις συνέχεια γυμνές ή με τα εσώρουχα ή την ρόμπα και άλλο να τις βλέπεις με τα ρούχα. Να βλέπεις το Κατερινάκι με το ντύσιμο που περιέγραψα, να κατεβαίνει γρήγορα τις σκάλες και να περπατάει στον δρόμο!!!
Άστο φίλε!!!

Sofi41

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2023
Like
100
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας και καλή χρονιά. Πάντα με υγεία και ευτυχία σας εύχομαι.
Δεν έχω πάρει μέρος αν το ψάχνετε σε πολλές συζητήσεις.
Εδώ όμως θα πάρω θέση για μία πολύ μα πολύ αγενείς συζήτηση που ο pussy doctor κάνει. Γέλασε και η ντροπη μαζί σου έλεος εσένα έχει ανάγκη να δει γυμνό αυτή άντρα δεν έχει;; εσένα περίμενε να δει σαν δε ντρέπεσαι με αυτά πού βγάζεις από το στομα σου .Ξέρεις κάτι επειδή και εγώ σε γνωρίζω όχι σε ξερό σε ΓΝΩΡΊΖΩ θα ανοίξω το στόμα μου να τα πο που σε εσκισα με το στραπον. Και θα πο που ψάχνεις να ρουφιξεις της καπότες γιατί τόσο ανώμαλος είσαι .

Sofi41

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2023
Like
100
Πόντοι
0
Σήμερα γνώρισα την τρελο-mature Σοφία (καμια σχέση με την παλια Σοφη). Ελπιζω να μακροημερευσει... Θ' ακολουθησει κριτική μολις μπορεσω
Ευχαριστώ πάρα πολύ υποκλίνομαι

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
2.766
Πόντοι
5.585
Καλησπέρα σας και καλή χρονιά. Πάντα με υγεία και ευτυχία σας εύχομαι.
Δεν έχω πάρει μέρος αν το ψάχνετε σε πολλές συζητήσεις.
Εδώ όμως θα πάρω θέση για μία πολύ μα πολύ αγενείς συζήτηση που ο pussy doctor κάνει. Γέλασε και η ντροπη μαζί σου έλεος εσένα έχει ανάγκη να δει γυμνό αυτή άντρα δεν έχει;; εσένα περίμενε να δει σαν δε ντρέπεσαι με αυτά πού βγάζεις από το στομα σου .Ξέρεις κάτι επειδή και εγώ σε γνωρίζω όχι σε ξερό σε ΓΝΩΡΊΖΩ θα ανοίξω το στόμα μου να τα πο που σε εσκισα με το στραπον. Και θα πο που ψάχνεις να ρουφιξεις της καπότες γιατί τόσο ανώμαλος είσαι .
Sofi41 Καλησπέρα και καλή χρονιά με υγεία κορίτσι μου.
Μας τιμάει ιδιέτερα η παρέμβασή σου στο νήμα μιας και δεν έχουμε συχνά την χαρά να υποδεχόμαστε κοπέλες!
Κοίτα, η ανωμαλία και τα φετίχ του κάθε ανθρώπου δεν με απασχολούν προσωπικά εμένα και δεν προσδιορίζουν τον χαρακτήρα του.
Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ο, τι θέλει στο κρεβάτι του και είναι και απολύτως σεβαστό.
Αυτό όμως δεν σημαίνει πως μπορεί να προσβάλει οποιονδήποτε άνθρωπο και μάλιστα όταν δεν του έχει δώσει κανένα δικαίωμα.
Άλλωστε μια γνωστή ρήση λέει:
"Τις μεγαλύτερες πουστιές ΔΕΝ μου τις έχουν κάνει gay"!!!

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
2.766
Πόντοι
5.585
PUSSY kati sou thimizi i SOFIA sou ehi lipsi Fenete pu dhen sto kanun i Ales PUSSY thimithikes tora tis
_Q9A9927.jpg
anaminisi PUSSY vlepis oti ksero pola ia sena PUSSY ....
Σκεφτόμουν να περάσω με την Σοφία αλλά είδα αυτή την φωτό και σκιάχτηκα!!!!
Αν περάσω μαζί της θα φροντίσω να φοράω τσίγκινο σωβρακάκι με πουτσοκόφτη και παραπλανητικές κωλοτρυπίδες!!!
Μην πάθουμε καμιά ζημιά τώρα στα γεράματα!!!
Και αυτό που φοβάμαι πιο πολύ δεν είναι μην μου το βάλει.
Αυτό που φοβάμαι πιο πολύ είναι μην τυχών και μου αρέσει!!!!

Sofi41

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2023
Like
100
Πόντοι
0
Sofi41 Καλησπέρα και καλή χρονιά με υγεία κορίτσι μου.
Μας τιμάει ιδιέτερα η παρέμβασή σου στο νήμα μιας και δεν έχουμε συχνά την χαρά να υποδεχόμαστε κοπέλες!
Κοίτα,η ανωμαλία και τα φετίχ του κάθε ανθρώπου δεν με απασχολούν προσωπικά εμένα και δεν προσδιορίζουν τον χαρακτήρα του.
Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ο, τι θέλει στο κρεβάτι του και είναι και απολύτως σεβαστό.
Αυτό όμως δεν σημαίνει πως μπορεί να προσβάλει οποιονδήποτε άνθρωπο και μάλιστα όταν δεν του έχει δώσει κανένα δικαίωμα.
Άλλωστε μια γνωστή ρήση λέει:
"Τις μεγαλύτερες πουστιές δεν μου τις έχουν κάνει gay"!!!
Σωστά. Κοίτα λίγο κάτι είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα είχε τέτοιο πρόβλημα εφόσον δεν πειράζει εμένα ορεα μέχρι εδώ; Μα μωρέ όταν ομως έρχεσαι στον χώρο και η γυναίκα είναι ευγενέστατη είναι προσεχτικη συμπεριφέρεται με τον πελάτη σαν τον αυγό να μην σπάσει δηλαδή τι; και γιατί να το κάνει αυτο; θα είναι τώρα όμορφο να βγω και να πω το πρόγραμμα του.

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
2.766
Πόντοι
5.585
Σωστά. Κοίτα λίγο κάτι είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα είχε τέτοιο πρόβλημα εφόσον δεν πειράζει εμένα ορεα μέχρι εδώ; Μα μωρέ όταν ομως έρχεσαι στον χώρο και η γυναίκα είναι ευγενέστατη είναι προσεχτικη συμπεριφέρεται με τον πελάτη σαν τον αυγό να μην σπάσει δηλαδή τι; και γιατί να το κάνει αυτο; θα είναι τώρα όμορφο να βγω και να πω το πρόγραμμα του.
Be cool Sofi.
Ας μην ασχοληθούμε άλλο.
Το να βγει και να ζητήσει συγνώμη, δεν το περιμένω.
Δεν ξέρω.
Ας με εκπλήξει.
Τουλάχιστον ας το καταλάβει κι ας το σταματήσει εδώ.
Στο φινάλε κανείς δεν συμφωνεί μαζί του.

DRAGON XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
7
Like
565
Πόντοι
300
"συμπεριφέρεται με τον πελάτη σαν τον αυγό να μην σπάσει". Ότι πιο αντιπροσωπευτικό έχω διαβάσει μέχρι τώρα για την Άννα!!! Εύγε Σοφή!!! Πολύ ωραίο!!!

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
2.766
Πόντοι
5.585
"συμπεριφέρεται με τον πελάτη σαν τον αυγό να μην σπάσει". Ότι πιο αντιπροσωπευτικό έχω διαβάσει μέχρι τώρα για την Άννα!!! Εύγε Σοφή!!! Πολύ ωραίο!!!
Εμ!!!!!
Άμα δεν ξέρει η Σόφη από "αβγά" ποιος ξέρει;

Sofi41

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2023
Like
100
Πόντοι
0
Μα έτσι είναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom