Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 750K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)
OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
9.707
Πόντοι
1.056
Multi Massage DIAMOND i Muna LIZA Kavla !!!
IMG-20241010-WA0001.jpg

Sofi41

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2023
Like
118
Πόντοι
0
Καί όμως έτσι είναι πραγματικά εγώ δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα πιάσω τόν κολο του αυθεντικού γιατί δεν έχω ανάγκη. Αλλά όταν εγώ είμαι σε αυτό το μαγαζί και με το πού μπενεις μέσα σου έρχεται να βγάλεις τα παπούτσια σου λυπάσαι και να πατήσεις μέσα . Πέρα από αυτό δεν έχω δουλέψει σε πολλά μασατζιδικα στα 15 μου χρόνια που είμαι σε αυτή τη δουλειά είναι το τέταρτο πού αλλάζω και θα σάς το πο πού δεν το περίμενα να το πω ποτέ αυτό η Άννα κερδίζει την Λάρισα πολύ πάρα πολύ ξέρω τι λέω...γιαυτό diamond πρώτη θέση από όλες τις πλευρές nirvana διστιχος δευτερι θέση μόνο για την υποδοχή για τα κορίτσια τους δεν μπορώ να πω τίποτα γιατί δεν είμαι πελάτης και ούτε ξέρω τα κορίτσια. Χρόνια πολλά σε όλους.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ είμαι

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
2.806
Πόντοι
5.585
Ωραια πισω κινηση.μπροστα?
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα!!!
Ή θα πνιγείς ή θα τσακιστείς!!!
Χαλάλι τέτοιος κορίτσαρος!!!
Εγώ δεν έχω δίλημμα του τι θα κάνω.
Έχω δίλημμα του τι θα κάνω πρώτα!

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
2.806
Πόντοι
5.585
Με έχει ιντριγκάρει αυτό που γράφει η Σόφη στην υπογραφή της!
Περιμένω εναγωνίως να ρίξει φως στην υπόθεση!

Sofi41

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2023
Like
118
Πόντοι
0
Με έχει ιντριγκάρει αυτό που γράφει η Σόφη στην υπογραφή της!
Περιμένω εναγωνίως να ρίξει φως στην υπόθεση!
Ήρθα
Πες μου πού σε έχω ιντριγκαρει ;; και θά σου το λεισω.

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
2.806
Πόντοι
5.585
Ήρθα
Πες μου πού σε έχω ιντριγκαρει ;; και θά σου το λεισω.
Μα ήμουν σαφής. Σε αυτό που γράφεις στην υπογραφή σου. Εκτός αν είναι προγενέστερο και δεν ισχύει πλεον

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Sofi41

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
2.806
Πόντοι
5.585
Συγκεκριμένα γράφεις:
Καλησπέρα σας σε όλο αυτό το όμιλο τη Δευτέρα θα κάνω πρώτη και τελευταία μου κριτική για τα τελευταία τελευταία 3 μασαζιδικα που πέρασα εγώ και δεν έκατσα....

• Χαχα

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
2.806
Πόντοι
5.585
πω πω μεγαλη κινηση και ενταση το νημα τις τελευταιες μερες
Έτσι κάνουμε εδώ!
"Φτιαχνόμαστε" για να πάμε φορτσάτοι στο μαγαζί!!!
Εκεί να δεις τι ένταση επικρατεί πάνω στα μασαζοκρέβατα!!!
Με πιεσόμετρα καρπού πάμε, προετοιμασμένοι!!!

Sofi41

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2023
Like
118
Πόντοι
0
Μα ήμουν σαφής. Σε αυτό που γράφεις στην υπογραφή σου. Εκτός αν είναι προγενέστερο και δεν ισχύει πλεον
Όλα αυτά που γράφω δεν είναι τίποτα. Μακάρι να είχα χρόνο να γράφω αυτά πού θέλω πραγματικά.

Sofi41

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2023
Like
118
Πόντοι
0
Συγκεκριμένα γράφεις:
Καλησπέρα σας σε όλο αυτό το όμιλο τη Δευτέρα θα κάνω πρώτη και τελευταία μου κριτική για τα τελευταία τελευταία 3 μασαζιδικα που πέρασα εγώ και δεν έκατσα....
Και πού είναι το κακό;

georgel

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
804
Πόντοι
81
Και πού είναι το κακό;
Θα βοηθήσει εμάς τους πελάτες η κριτική σου για τις υπηρεσίες των κοριτσιών? Χωρίς να σε γνωρίζω προσπαθώ να καταλάβω αν είσαι νέα εργαζόμενη στο μαγαζί. Αν είσαι φαντάζομαι δεν έχεις δουλέψει στο diamond αρκετά εκτός αν είχες περάσει από εκεί παλιότερα.

• Λύπη

Sofi41

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2023
Like
118
Πόντοι
0
Θα βοηθήσει εμάς τους πελάτες η κριτική σου για τις υπηρεσίες των κοριτσιών? Χωρίς να σε γνωρίζω προσπαθώ να καταλάβω αν είσαι νέα εργαζόμενη στο μαγαζί. Αν είσαι φαντάζομαι δεν έχεις δουλέψει στο diamond αρκετά εκτός αν είχες περάσει από εκεί παλιότερα.
Πάμε ξανά.
;;;;;;;

georgel

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
804
Πόντοι
81
Δεν χρειάζεται να πάμε ούτε κάπου ούτε πάλι. Μπήκες με φόρα στο forum με πολύ κακό τρόπο γραφής. Γνωρίζω την Άννα πάρα πολλά χρόνια από τότε που δούλευε στο μαγαζί και απορώ πως σε αφήνει να γράφεις και να κάνεις τόσο κακό στο μαγαζί της. Απορώ πραγματικά για τα κίνητρα που σε ωθούν να έχεις μια υπογραφή που δεν σε τιμά. Ποιο το όφελος να απειλεις με κριτική τα προηγούμενα τρία μαγαζιά που δούλεψες και ποιο το όφελος ως νέο κορίτσι σε ένα μαγαζί να το κάνεις αυτό. Γνωρίζοντας την Άννα ειλικρινά δε μπορώ να πιστέψω πως σε αφήνει να γράφεις. Ελπίζω σύντομα που θα περάσω από το μαγαζί να μου δώσει η Άννα να καταλάβω. Από εσένα δεν επιθυμώ να λάβω απάντηση ειλικρινά και ούτε θα δώσω συνέχεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom