trimis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 6
- Like
- 15.927
- Πόντοι
- 2.526
κόλαση στο δωμάτιο !!!Multi Massage DIAMOND i Milfo RULA Kavla !!!
κόλαση στο δωμάτιο !!!Multi Massage DIAMOND i Milfo RULA Kavla !!!
Πουλάκι μουΠάμε ξανά.
;;;;;;;
Εσύ πραγματικά ακούς αυτά που γράφεις:;;σε ρωτάω. Πραγματικά πόσο ακιξερος είσαι γιατί ποια είναι η Άννα και κάθε Άννα να με αφήσει εμένα να γράφωΔεν χρειάζεται να πάμε ούτε κάπου ούτε πάλι. Μπήκες με φόρα στο forum με πολύ κακό τρόπο γραφής. Γνωρίζω την Άννα πάρα πολλά χρόνια από τότε που δούλευε στο μαγαζί και απορώ πως σε αφήνει να γράφεις και να κάνεις τόσο κακό στο μαγαζί της. Απορώ πραγματικά για τα κίνητρα που σε ωθούν να έχεις μια υπογραφή που δεν σε τιμά. Ποιο το όφελος να απειλεις με κριτική τα προηγούμενα τρία μαγαζιά που δούλεψες και ποιο το όφελος ως νέο κορίτσι σε ένα μαγαζί να το κάνεις αυτό. Γνωρίζοντας την Άννα ειλικρινά δε μπορώ να πιστέψω πως σε αφήνει να γράφεις. Ελπίζω σύντομα που θα περάσω από το μαγαζί να μου δώσει η Άννα να καταλάβω. Από εσένα δεν επιθυμώ να λάβω απάντηση ειλικρινά και ούτε θα δώσω συνέχεια.
Μην μπερδεύεις τη πουτσα με τη βούρτσα αγόρι μουΠουλάκι μου
Εσύ πραγματικά ακούς αυτά που γράφεις:;;σε ρωτάω. Πραγματικά πόσο ακιξερος είσαι γιατί ποια είναι η Άννα και κάθε Άννα να με αφήσει εμένα να γράφω
Πουλάκι μουΠάμε ξανά.
;;;;;;;
Μην με κουρδειζεις γιατί δεν θα σου κάνω τη χάρηΘα βοηθήσει εμάς τους πελάτες η κριτική σου για τις υπηρεσίες των κοριτσιών? Χωρίς να σε γνωρίζω προσπαθώ να καταλάβω αν είσαι νέα εργαζόμενη στο μαγαζί. Αν είσαι φαντάζομαι δεν έχεις δουλέψει στο diamond αρκετά εκτός αν είχες περάσει από εκεί παλιότερα.
Δεν χρειάζεται να πάμε ούτε κάπου ούτε πάλι. Μπήκες με φόρα στο forum με πολύ κακό τρόπο γραφής. Γνωρίζω την Άννα πάρα πολλά χρόνια από τότε που δούλευε στο μαγαζί και απορώ πως σε αφήνει να γράφεις και να κάνεις τόσο κακό στο μαγαζί της. Απορώ πραγματικά για τα κίνητρα που σε ωθούν να έχεις μια υπογραφή που δεν σε
τιμά. Ποιο το όφελος να απειλεις με κριτική τα προηγούμενα τρία μαγαζιά που δούλεψες και ποιο το όφελος ως νέο κορίτσι σε ένα μαγαζί να το κάνεις αυτό. Γνωρίζοντας την Άννα ειλικρινά δε μπορώ να πιστέψω πως σε αφήνει να γράφεις. Ελπίζω σύντομα που θα περάσω από το μαγαζί να μου δώσει η Άννα να καταλάβω. Από εσένα δεν επιθυμώ να λάβω απάντηση ειλικρινά και ούτε θα
Η Άννα ξέρει τι κάνειΕσύ καταρχήν πλισου καλά όταν είναι να πιάσεις τα ονόματα στο στόμα σου .
Ανέβα μια βδομάδα Θεσσαλονίκη ρε Ρουλαρα ν ξεκουράσεις όλη την πόληMulti Massage DIAMOND i Milfo RULA Kavla !!!
Βρε δεν με κατάλαβες. Δεν είπα εγώ πως είναι κακό. Το αντίθετο μάλιστα. Απλά περίμενα να μας δώσεις λεπτομέρειεςΚαι πού είναι το κακό;
Δεν νομίζω πως κάνει κακό στο μαγαζί της Άννας. Η Σοφία δούλευε παλιότερα στο diamond, έφυγε και επέστρεψε.Δεν χρειάζεται να πάμε ούτε κάπου ούτε πάλι. Μπήκες με φόρα στο forum με πολύ κακό τρόπο γραφής. Γνωρίζω την Άννα πάρα πολλά χρόνια από τότε που δούλευε στο μαγαζί και απορώ πως σε αφήνει να γράφεις και να κάνεις τόσο κακό στο μαγαζί της. Απορώ πραγματικά για τα κίνητρα που σε ωθούν να έχεις μια υπογραφή που δεν σε τιμά. Ποιο το όφελος να απειλεις με κριτική τα προηγούμενα τρία μαγαζιά που δούλεψες και ποιο το όφελος ως νέο κορίτσι σε ένα μαγαζί να το κάνεις αυτό. Γνωρίζοντας την Άννα ειλικρινά δε μπορώ να πιστέψω πως σε αφήνει να γράφεις. Ελπίζω σύντομα που θα περάσω από το μαγαζί να μου δώσει η Άννα να καταλάβω. Από εσένα δεν επιθυμώ να λάβω απάντηση ειλικρινά και ούτε θα δώσω συνέχεια.
Ανέβα μια βδομάδα Θεσσαλονίκη ρε Ρουλαρα ν ξεκουράσεις όλη την πόλη
Σε ποια ζωή ξανά δούλεψα εγώ στο diamond?Δεν νομίζω πως κάνει κακό στο μαγαζί της Άννας. Η Σοφία δούλευε παλιότερα στο diamond, έφυγε και επέστρεψε.
Το ότι επέστρεψε από τα άλλα μαγαζιά του χώρου, αυτό μόνο κάτι καλό σημαίνει για το μαγαζί της Άννας. Εγώ απλά θα ήθελα να μάθω από μια κοπέλα που γνώρισε τα πράγματα εκ των έσω, τα κακώς κείμενα άλλων μαγαζιών.
Επειδή δεν έχω περάσει πρόσφατα από το μαγαζί, τελευταία φορά ήταν τα Χριστούγεννα, δεν σε έχω δει από κοντά και είχα την εντύπωση πως είσαι η Σοφία που εργαζόταν παλαιότερα στο diamond. Απ' ο, τι κατάλαβα, δεν είσαι η παλιά Σοφία αλλά νέο κορίτσι. Οπότε άκυρον.Σε ποια ζωή ξανά δούλεψα εγώ στο diamond?
Μάνο αν θα ανοίξουν το στόμα μου ούτε τα σκυλιά δεν θά τους γαυγίζει .τέλος πάντων δεν θέλω άλλο ψυχολογικό γα...ιΕπειδή δεν έχω περάσει πρόσφατα από το μαγαζί, τελευταία φορά ήταν τα Χριστούγεννα, δεν σε έχω δει από κοντά και είχα την εντύπωση πως είσαι η Σοφία που εργαζόταν παλαιότερα στο diamond. Απ' ο, τι κατάλαβα, δεν είσαι η παλιά Σοφία αλλά νέο κορίτσι. Οπότε άκυρον.
Πάντως εγώ διαβάζοντας αυτό που γράφεις στην υπογραφή σου εξέφρασα την περιέργεια να μάθω για αυτά τα 3 μαγαζιά και τους λόγους που δεν θέλεις να ξαναγυρίσεις.
Έτσι άρχισε η κουβέντα. Αν θέλεις φυσικά.
Εγώ είπα απλά πως με ιντριγκαρει αυτό που γράφεις και θα ήθελα να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες.
Οκ. Σεβαστό!Μάνο αν θα ανοίξουν το στόμα μου ούτε τα σκυλιά δεν θά τους γαυγίζει .τέλος πάντων δεν θέλω άλλο ψυχολογικό γα...ι
Φιλαράκι εμείς ζούμε τα μαγαζιά σαν πελάτες και πάμε εκεί να περάσουμε όμορφες στιγμές...τα κορίτσια είναι εργαζόμενες βλέπουν αλλιώς το θέμα και ότι εργασιακά θέματα μεταξύ τους έχουν δεν μας το μεταφέρουν ούτε το καταλαβενουμε σαν πελάτες όταν είμαστε στο χώρο...καλό είναι να μην θέλουμε να μάθουμε τα εσωτερικά των μαγαζιών γιατί απλά θα παίξουν στα μάτια μας!!Οκ. Σεβαστό!
Δεν είχα την πρόθεση να σου χαλάσω την διάθεση.
Το ξεχνάμε.
Στείλτην πάνω λίγο τι να μας κάνουν οι φωτό!
Μαζί σου φίλε μου!Φιλαράκι εμείς ζούμε τα μαγαζιά σαν πελάτες και πάμε εκεί να περάσουμε όμορφες στιγμές...τα κορίτσια είναι εργαζόμενες βλέπουν αλλιώς το θέμα και ότι εργασιακά θέματα μεταξύ τους έχουν δεν μας το μεταφέρουν ούτε το καταλαβενουμε σαν πελάτες όταν είμαστε στο χώρο...καλό είναι να μην θέλουμε να μάθουμε τα εσωτερικά των μαγαζιών γιατί απλά θα παίξουν στα μάτια μας!!