Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 754K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (2 μέλη και 34 επισκέπτες)

trimis

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιουν 2010
Κριτικές
6
Like
15.927
Πόντοι
2.526
Multi Massage DIAMOND i Milfo RULA Kavla !!!
IMG-20250102-WA0005.jpg
κόλαση στο δωμάτιο !!!

Sofi41

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2023
Like
118
Πόντοι
0
Πουλάκι μου
Δεν χρειάζεται να πάμε ούτε κάπου ούτε πάλι. Μπήκες με φόρα στο forum με πολύ κακό τρόπο γραφής. Γνωρίζω την Άννα πάρα πολλά χρόνια από τότε που δούλευε στο μαγαζί και απορώ πως σε αφήνει να γράφεις και να κάνεις τόσο κακό στο μαγαζί της. Απορώ πραγματικά για τα κίνητρα που σε ωθούν να έχεις μια υπογραφή που δεν σε τιμά. Ποιο το όφελος να απειλεις με κριτική τα προηγούμενα τρία μαγαζιά που δούλεψες και ποιο το όφελος ως νέο κορίτσι σε ένα μαγαζί να το κάνεις αυτό. Γνωρίζοντας την Άννα ειλικρινά δε μπορώ να πιστέψω πως σε αφήνει να γράφεις. Ελπίζω σύντομα που θα περάσω από το μαγαζί να μου δώσει η Άννα να καταλάβω. Από εσένα δεν επιθυμώ να λάβω απάντηση ειλικρινά και ούτε θα δώσω συνέχεια.
Εσύ πραγματικά ακούς αυτά που γράφεις:;;σε ρωτάω. Πραγματικά πόσο ακιξερος είσαι γιατί ποια είναι η Άννα και κάθε Άννα να με αφήσει εμένα να γράφω

Sofi41

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2023
Like
118
Πόντοι
0
Πουλάκι μου

Εσύ πραγματικά ακούς αυτά που γράφεις:;;σε ρωτάω. Πραγματικά πόσο ακιξερος είσαι γιατί ποια είναι η Άννα και κάθε Άννα να με αφήσει εμένα να γράφω
Μην μπερδεύεις τη πουτσα με τη βούρτσα αγόρι μου

Sofi41

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2023
Like
118
Πόντοι
0
Πουλάκι μου
Θα βοηθήσει εμάς τους πελάτες η κριτική σου για τις υπηρεσίες των κοριτσιών? Χωρίς να σε γνωρίζω προσπαθώ να καταλάβω αν είσαι νέα εργαζόμενη στο μαγαζί. Αν είσαι φαντάζομαι δεν έχεις δουλέψει στο diamond αρκετά εκτός αν είχες περάσει από εκεί παλιότερα.
Μην με κουρδειζεις γιατί δεν θα σου κάνω τη χάρη

Sofi41

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2023
Like
118
Πόντοι
0
Δεν χρειάζεται να πάμε ούτε κάπου ούτε πάλι. Μπήκες με φόρα στο forum με πολύ κακό τρόπο γραφής. Γνωρίζω την Άννα πάρα πολλά χρόνια από τότε που δούλευε στο μαγαζί και απορώ πως σε αφήνει να γράφεις και να κάνεις τόσο κακό στο μαγαζί της. Απορώ πραγματικά για τα κίνητρα που σε ωθούν να έχεις μια υπογραφή που δεν σε

τιμά. Ποιο το όφελος να απειλεις με κριτική τα προηγούμενα τρία μαγαζιά που δούλεψες και ποιο το όφελος ως νέο κορίτσι σε ένα μαγαζί να το κάνεις αυτό. Γνωρίζοντας την Άννα ειλικρινά δε μπορώ να πιστέψω πως σε αφήνει να γράφεις. Ελπίζω σύντομα που θα περάσω από το μαγαζί να μου δώσει η Άννα να καταλάβω. Από εσένα δεν επιθυμώ να λάβω απάντηση ειλικρινά και ούτε θα

Sofi41

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2023
Like
118
Πόντοι
0
Εσύ καταρχήν πλισου καλά όταν είναι να πιάσεις τα ονόματα στο στόμα σου .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εσύ καταρχήν πλισου καλά όταν είναι να πιάσεις τα ονόματα στο στόμα σου .
Η Άννα ξέρει τι κάνει

Sofi41

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2023
Like
118
Πόντοι
0
Καταρχήν ποιο το οφελο σου να γίνεις ρεζίλι γιατί όντως είσαι για κλοτσιές

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
2.844
Πόντοι
5.585

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
2.844
Πόντοι
5.585
Δεν χρειάζεται να πάμε ούτε κάπου ούτε πάλι. Μπήκες με φόρα στο forum με πολύ κακό τρόπο γραφής. Γνωρίζω την Άννα πάρα πολλά χρόνια από τότε που δούλευε στο μαγαζί και απορώ πως σε αφήνει να γράφεις και να κάνεις τόσο κακό στο μαγαζί της. Απορώ πραγματικά για τα κίνητρα που σε ωθούν να έχεις μια υπογραφή που δεν σε τιμά. Ποιο το όφελος να απειλεις με κριτική τα προηγούμενα τρία μαγαζιά που δούλεψες και ποιο το όφελος ως νέο κορίτσι σε ένα μαγαζί να το κάνεις αυτό. Γνωρίζοντας την Άννα ειλικρινά δε μπορώ να πιστέψω πως σε αφήνει να γράφεις. Ελπίζω σύντομα που θα περάσω από το μαγαζί να μου δώσει η Άννα να καταλάβω. Από εσένα δεν επιθυμώ να λάβω απάντηση ειλικρινά και ούτε θα δώσω συνέχεια.
Δεν νομίζω πως κάνει κακό στο μαγαζί της Άννας. Η Σοφία δούλευε παλιότερα στο diamond, έφυγε και επέστρεψε.
Το ότι επέστρεψε από τα άλλα μαγαζιά του χώρου, αυτό μόνο κάτι καλό σημαίνει για το μαγαζί της Άννας. Εγώ απλά θα ήθελα να μάθω από μια κοπέλα που γνώρισε τα πράγματα εκ των έσω, τα κακώς κείμενα άλλων μαγαζιών.

Sofi41

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2023
Like
118
Πόντοι
0
Δεν νομίζω πως κάνει κακό στο μαγαζί της Άννας. Η Σοφία δούλευε παλιότερα στο diamond, έφυγε και επέστρεψε.
Το ότι επέστρεψε από τα άλλα μαγαζιά του χώρου, αυτό μόνο κάτι καλό σημαίνει για το μαγαζί της Άννας. Εγώ απλά θα ήθελα να μάθω από μια κοπέλα που γνώρισε τα πράγματα εκ των έσω, τα κακώς κείμενα άλλων μαγαζιών.
Σε ποια ζωή ξανά δούλεψα εγώ στο diamond?

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
2.844
Πόντοι
5.585
Σε ποια ζωή ξανά δούλεψα εγώ στο diamond?
Επειδή δεν έχω περάσει πρόσφατα από το μαγαζί, τελευταία φορά ήταν τα Χριστούγεννα, δεν σε έχω δει από κοντά και είχα την εντύπωση πως είσαι η Σοφία που εργαζόταν παλαιότερα στο diamond. Απ' ο, τι κατάλαβα, δεν είσαι η παλιά Σοφία αλλά νέο κορίτσι. Οπότε άκυρον.
Πάντως εγώ διαβάζοντας αυτό που γράφεις στην υπογραφή σου εξέφρασα την περιέργεια να μάθω για αυτά τα 3 μαγαζιά και τους λόγους που δεν θέλεις να ξαναγυρίσεις.
Έτσι άρχισε η κουβέντα. Αν θέλεις φυσικά.
Εγώ είπα απλά πως με ιντριγκαρει αυτό που γράφεις και θα ήθελα να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες.

Sofi41

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2023
Like
118
Πόντοι
0
Επειδή δεν έχω περάσει πρόσφατα από το μαγαζί, τελευταία φορά ήταν τα Χριστούγεννα, δεν σε έχω δει από κοντά και είχα την εντύπωση πως είσαι η Σοφία που εργαζόταν παλαιότερα στο diamond. Απ' ο, τι κατάλαβα, δεν είσαι η παλιά Σοφία αλλά νέο κορίτσι. Οπότε άκυρον.
Πάντως εγώ διαβάζοντας αυτό που γράφεις στην υπογραφή σου εξέφρασα την περιέργεια να μάθω για αυτά τα 3 μαγαζιά και τους λόγους που δεν θέλεις να ξαναγυρίσεις.
Έτσι άρχισε η κουβέντα. Αν θέλεις φυσικά.
Εγώ είπα απλά πως με ιντριγκαρει αυτό που γράφεις και θα ήθελα να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες.
Μάνο αν θα ανοίξουν το στόμα μου ούτε τα σκυλιά δεν θά τους γαυγίζει .τέλος πάντων δεν θέλω άλλο ψυχολογικό γα...ι

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
2.844
Πόντοι
5.585
Μάνο αν θα ανοίξουν το στόμα μου ούτε τα σκυλιά δεν θά τους γαυγίζει .τέλος πάντων δεν θέλω άλλο ψυχολογικό γα...ι
Οκ. Σεβαστό!
Δεν είχα την πρόθεση να σου χαλάσω την διάθεση.
Το ξεχνάμε.

lagos28

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
12
Like
444
Πόντοι
311
Οκ. Σεβαστό!
Δεν είχα την πρόθεση να σου χαλάσω την διάθεση.
Το ξεχνάμε.
Φιλαράκι εμείς ζούμε τα μαγαζιά σαν πελάτες και πάμε εκεί να περάσουμε όμορφες στιγμές...τα κορίτσια είναι εργαζόμενες βλέπουν αλλιώς το θέμα και ότι εργασιακά θέματα μεταξύ τους έχουν δεν μας το μεταφέρουν ούτε το καταλαβενουμε σαν πελάτες όταν είμαστε στο χώρο...καλό είναι να μην θέλουμε να μάθουμε τα εσωτερικά των μαγαζιών γιατί απλά θα παίξουν στα μάτια μας!!

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
2.844
Πόντοι
5.585
Φιλαράκι εμείς ζούμε τα μαγαζιά σαν πελάτες και πάμε εκεί να περάσουμε όμορφες στιγμές...τα κορίτσια είναι εργαζόμενες βλέπουν αλλιώς το θέμα και ότι εργασιακά θέματα μεταξύ τους έχουν δεν μας το μεταφέρουν ούτε το καταλαβενουμε σαν πελάτες όταν είμαστε στο χώρο...καλό είναι να μην θέλουμε να μάθουμε τα εσωτερικά των μαγαζιών γιατί απλά θα παίξουν στα μάτια μας!!
Μαζί σου φίλε μου!
Αλλά όταν το γράφεις στην υπογραφή του προφίλ σου, είναι σαν να το διαφημίζεις. Οπότε είναι λογικό να ρωτήσει κάποιος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom