DRAGON XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 9
- Like
- 820
- Πόντοι
- 300
Εγώ Σοφία μου έχω πάει μόνο μία φορά σε μαγαζί αυτού του είδους και παρόλο που πέρασα τέλεια με την κοπέλα, κατά τα άλλα αντιμετώπισα μία τυπική υποδοχή, όχι κρύα, αλλά τυπική, που δεν είχε καμία σχέση με της Άννας, η οποία ακόμα και την πρώτη φορά που πήγα μου συμπεριφερθηκε σαν να με ξέρει χρόνια. Όσο για τον χώρο δε, άσε, καμία σχέση με το Diamond. Γι' αυτό λοιπόν έχει γίνει και το αγαπημένο μου στέκι, όπως λέει και ο φίλος @manos1810. Όσο για τα κορίτσια, έχω περάσει με όλες από πολύ καλά μέχρι τέλεια. Μόνο μαζί δεν έχουμε βρεθεί ακόμα, λόγω του ότι έχεις λίγο καιρό, αλλά σύντομα θα τα πούμε και από "κοντά" και είμαι σίγουρος ότι θα έχω μαζί σου μία συνεδρία ανάλογη με αυτές των άλλων κοριτσιών. Καλημέρα και καλή φώτιση να έχουμε!!!Καί όμως έτσι είναι πραγματικά εγώ δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα πιάσω τόν κολο του αυθεντικού γιατί δεν έχω ανάγκη. Αλλά όταν εγώ είμαι σε αυτό το μαγαζί και με το πού μπενεις μέσα σου έρχεται να βγάλεις τα παπούτσια σου λυπάσαι και να πατήσεις μέσα . Πέρα από αυτό δεν έχω δουλέψει σε πολλά μασατζιδικα στα 15 μου χρόνια που είμαι σε αυτή τη δουλειά είναι το τέταρτο πού αλλάζω και θα σάς το πο πού δεν το περίμενα να το πω ποτέ αυτό η Άννα κερδίζει την Λάρισα πολύ πάρα πολύ ξέρω τι λέω...γιαυτό diamond πρώτη θέση από όλες τις πλευρές nirvana διστιχος δευτερι θέση μόνο για την υποδοχή για τα κορίτσια τους δεν μπορώ να πω τίποτα γιατί δεν είμαι πελάτης και ούτε ξέρω τα κορίτσια. Χρόνια πολλά σε όλους.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγώ είμαι