Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 834K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
29
Like
3.289
Πόντοι
5.585
Ρε παιδιά, για ποιον λόγο πρέπει να χαλάμε τις καρδιές μας και να δημιουργούνται παρεξηγήσεις χωρίς να υπάρχει λόγος;
Πόσες φορές έχει γίνει κουβέντα για την Άννα εδώ και πόσες φορές για να εκτονωθεί η κατάσταση δεν έχω γράψει με χιούμορ και αστεία του τύπου "Ντροπή σας ρεμάλια να μιλάτε έτσι για την Άννα" ή "Η Άννα είναι μια Κυρία και δεν έχει δώσει ποτέ κάποιο δικαίωμα".
Η γυναίκα είναι σοβαρή και κάνει την δουλειά της άψογα, με συνέπεια, επαγγελματισμό και απεριόριστη ευγένεια.
Και το να μπει στο δωμάτιο η δουλειά της είναι και κάποιες φορές θα μας δει και γυμνούς.
Αυτή είναι η φύση της δουλειάς ανάλογη με το αντικείμενο.
Το αν σκέφτεστε πονηρά ή μάλλον αντρικά δεν σημαίνει ότι οι γυναίκες σκέφτονται τον ίδιο.
Ούτε πιστεύω πως η Άννα έχει ανάγκη να πάρει μάτι τα παπάρια μας, ούτε η θέα του γυμνού άντρα είναι κάτι που ερεθίζει μια γυναίκα όπως μια γυμνή γυναίκα ερεθίζει έναν άντρα αντίστοιχα.
Η θέα του γυμνού άντρα μόνο κανέναν πούστη μπορεί να ερεθίσει.
Και στο φινάλε το να γουστάρεις μια γυναίκα, όποια κι αν είναι αυτή, είναι υγιές και κολακευτικό για την γυναίκα ανάλογα με τον τρόπο που δείχνεις τον θαυμασμό σου.
Με μια όμορφη κίνηση ή με μια όμορφη κουβέντα.
Όταν όμως αυτή η γυναίκα δουλεύει για να βγάλει το ψωμί της,δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα για το παραμικρό και έρχεται κάποιος σε αυτό το νήμα το οποίο είναι δημόσιο και το διαβάζουν χιλιάδες και μιλάει λίαν επιεικώς αισχρά και χυδαία, Ε αυτό δεν είναι όμορφο πράγμα ούτε για αυτόν που το γράφει, ούτε για αυτούς που το διαβάζουν, πόσο μάλλον για αυτήν που την αφορούν τα όσα χυδαία λέγονται.
Βλέπετε πως είμαι πολύ προσεκτικός σε ο,τι γράφω και αποφεύγω να αναφέρω ονόματα ή μάλλον nickname.
Καλό θα ήταν να λήξει εδώ αυτή η κακοήθεια και ακόμα καλύτερα θα ήταν να βγει οποίος έγραψε κάτι, έστω ελαφρά τη καρδία ή εκ παραδρομής βρε αδερφέ και να ζητήσει συγνώμη.
Βέβαια αυτό προϋποθέτει μεγάλα και βαριά κρεμαστάρια!!!
Το να γράψεις μια μαλακία ή μια ανεγκεφαλιά δεν σημαίνει πως δεν είσαι Άντρας.
Μαλακίες κάνουμε όλοι.
Άντρας είσαι όταν έχεις τ αρχίδια να το παραδεχτείς και να πεις: "Συγνώμη,έκανα λάθος".
Αλλιώς είσαι απλά αρσενικό!

DRAGON XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
13
Like
1.046
Πόντοι
371
Χα χα χα!!! Τελικά φίλε το αντρικό μυαλό είναι μυστήριο!!!
Έχουμε συνηθίσει τόσο πολύ να τις βλέπουμε γυμνές που τελικά καυλώνουμε πιο πολύ όταν τις βλέπουμε ντυμένες.
Μήπως να τις βάλει η Άννα να σαλονάρουν με τα κανονικά τους ρούχα;
Έτσι για να μας δίνουν τροφή για φαντασία!
Έχω δει και άλλες να αποχωρούν ντυμένες είτε επειδή φεύγουν νωρίτερα ή βγαίνουν για λίγο έξω, όπως Ρούλα, Νίνα και Αγάπη, αλλά το μαύρο ντύσιμο της Κατερίνας και ειδικά το μαύρο κολάν με έστειλαν!!! Όντως, άλλο να τις βλέπεις συνέχεια γυμνές ή με τα εσώρουχα ή την ρόμπα και άλλο να τις βλέπεις με τα ρούχα. Να βλέπεις το Κατερινάκι με το ντύσιμο που περιέγραψα, να κατεβαίνει γρήγορα τις σκάλες και να περπατάει στον δρόμο!!!
Άστο φίλε!!!

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
29
Like
3.289
Πόντοι
5.585
Καλησπέρα σας και καλή χρονιά. Πάντα με υγεία και ευτυχία σας εύχομαι.
Δεν έχω πάρει μέρος αν το ψάχνετε σε πολλές συζητήσεις.
Εδώ όμως θα πάρω θέση για μία πολύ μα πολύ αγενείς συζήτηση που ο pussy doctor κάνει. Γέλασε και η ντροπη μαζί σου έλεος εσένα έχει ανάγκη να δει γυμνό αυτή άντρα δεν έχει;; εσένα περίμενε να δει σαν δε ντρέπεσαι με αυτά πού βγάζεις από το στομα σου .Ξέρεις κάτι επειδή και εγώ σε γνωρίζω όχι σε ξερό σε ΓΝΩΡΊΖΩ θα ανοίξω το στόμα μου να τα πο που σε εσκισα με το στραπον. Και θα πο που ψάχνεις να ρουφιξεις της καπότες γιατί τόσο ανώμαλος είσαι .
Sofi41 Καλησπέρα και καλή χρονιά με υγεία κορίτσι μου.
Μας τιμάει ιδιέτερα η παρέμβασή σου στο νήμα μιας και δεν έχουμε συχνά την χαρά να υποδεχόμαστε κοπέλες!
Κοίτα, η ανωμαλία και τα φετίχ του κάθε ανθρώπου δεν με απασχολούν προσωπικά εμένα και δεν προσδιορίζουν τον χαρακτήρα του.
Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ο, τι θέλει στο κρεβάτι του και είναι και απολύτως σεβαστό.
Αυτό όμως δεν σημαίνει πως μπορεί να προσβάλει οποιονδήποτε άνθρωπο και μάλιστα όταν δεν του έχει δώσει κανένα δικαίωμα.
Άλλωστε μια γνωστή ρήση λέει:
"Τις μεγαλύτερες πουστιές ΔΕΝ μου τις έχουν κάνει gay"!!!

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
29
Like
3.289
Πόντοι
5.585
PUSSY kati sou thimizi i SOFIA sou ehi lipsi Fenete pu dhen sto kanun i Ales PUSSY thimithikes tora tis
_Q9A9927.jpg
anaminisi PUSSY vlepis oti ksero pola ia sena PUSSY ....
Σκεφτόμουν να περάσω με την Σοφία αλλά είδα αυτή την φωτό και σκιάχτηκα!!!!
Αν περάσω μαζί της θα φροντίσω να φοράω τσίγκινο σωβρακάκι με πουτσοκόφτη και παραπλανητικές κωλοτρυπίδες!!!
Μην πάθουμε καμιά ζημιά τώρα στα γεράματα!!!
Και αυτό που φοβάμαι πιο πολύ δεν είναι μην μου το βάλει.
Αυτό που φοβάμαι πιο πολύ είναι μην τυχών και μου αρέσει!!!!

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
29
Like
3.289
Πόντοι
5.585
Σωστά. Κοίτα λίγο κάτι είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα είχε τέτοιο πρόβλημα εφόσον δεν πειράζει εμένα ορεα μέχρι εδώ; Μα μωρέ όταν ομως έρχεσαι στον χώρο και η γυναίκα είναι ευγενέστατη είναι προσεχτικη συμπεριφέρεται με τον πελάτη σαν τον αυγό να μην σπάσει δηλαδή τι; και γιατί να το κάνει αυτο; θα είναι τώρα όμορφο να βγω και να πω το πρόγραμμα του.
Be cool Sofi.
Ας μην ασχοληθούμε άλλο.
Το να βγει και να ζητήσει συγνώμη, δεν το περιμένω.
Δεν ξέρω.
Ας με εκπλήξει.
Τουλάχιστον ας το καταλάβει κι ας το σταματήσει εδώ.
Στο φινάλε κανείς δεν συμφωνεί μαζί του.

DRAGON XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
13
Like
1.046
Πόντοι
371
Σωστά. Κοίτα λίγο κάτι είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα είχε τέτοιο πρόβλημα εφόσον δεν πειράζει εμένα ορεα μέχρι εδώ; Μα μωρέ όταν ομως έρχεσαι στον χώρο και η γυναίκα είναι ευγενέστατη είναι προσεχτικη συμπεριφέρεται με τον πελάτη σαν τον αυγό να μην σπάσει δηλαδή τι; και γιατί να το κάνει αυτο; θα είναι τώρα όμορφο να βγω και να πω το πρόγραμμα του.
"συμπεριφέρεται με τον πελάτη σαν τον αυγό να μην σπάσει". Ότι πιο αντιπροσωπευτικό έχω διαβάσει μέχρι τώρα για την Άννα!!! Εύγε Σοφή!!! Πολύ ωραίο!!!

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
29
Like
3.289
Πόντοι
5.585
"συμπεριφέρεται με τον πελάτη σαν τον αυγό να μην σπάσει". Ότι πιο αντιπροσωπευτικό έχω διαβάσει μέχρι τώρα για την Άννα!!! Εύγε Σοφή!!! Πολύ ωραίο!!!
Εμ!!!!!
Άμα δεν ξέρει η Σόφη από "αβγά" ποιος ξέρει;

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
29
Like
3.289
Πόντοι
5.585
Εγώ ξέρω πως αντί να είμαστε εδώ μέσα και να μιλάμε για το κορίτσια που είναι όλα μπουκιά και συγχώριο, ασχολούμαστε τώρα δύο σελίδες με τον "μουνογιατρό".
Ας μην του κάνουμε άλλο την χάρη γιατί στην τελική του δίνουμε και αξία.
Έλα να συγκεντρωθούμε πίσω στα δικά μας τα όμορφα και τα πικάντικα!

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
607
Πόντοι
81
Η Αννα είναι εξαιρετικά ζεστός άνθρωπος και πολύ όμορφη για την ηλικία της…Το παρελθόν της δεν το ξέρω και ούτε με ενδιαφέρει.Απλα λέω πως αν ήταν και αυτή μέσα στα κορίτσια του καταστήματος θα απογειωνόταν το μαγαζί …Αν την προσέβαλα ζητώ συγγνώμη,απλά αναγνωρίζω το ωραίο!

Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
1
Like
321
Πόντοι
20
Μάγκες, ο ΑΝΤΡΑΣ ξεχωρίζει για 2 πράγματα.
Το ένα είναι ο λόγος του.
Χάνεται η αξιοπρέπεια
σήμερα στους ανθρώπους
για αυτό και βλέπεις σπάνια
παλιούς ωραίους τρόπους..

acab3

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
540
Πόντοι
21
Καλημερα στην ομαδα καλη χρονια,εχουμε φωτο απο την ΣΟφια την καινουργια κοπελα?

acab3

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
540
Πόντοι
21
Καί όμως έτσι είναι πραγματικά εγώ δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα πιάσω τόν κολο του αυθεντικού γιατί δεν έχω ανάγκη. Αλλά όταν εγώ είμαι σε αυτό το μαγαζί και με το πού μπενεις μέσα σου έρχεται να βγάλεις τα παπούτσια σου λυπάσαι και να πατήσεις μέσα . Πέρα από αυτό δεν έχω δουλέψει σε πολλά μασατζιδικα στα 15 μου χρόνια που είμαι σε αυτή τη δουλειά είναι το τέταρτο πού αλλάζω και θα σάς το πο πού δεν το περίμενα να το πω ποτέ αυτό η Άννα κερδίζει την Λάρισα πολύ πάρα πολύ ξέρω τι λέω...γιαυτό diamond πρώτη θέση από όλες τις πλευρές nirvana διστιχος δευτερι θέση μόνο για την υποδοχή για τα κορίτσια τους δεν μπορώ να πω τίποτα γιατί δεν είμαι πελάτης και ούτε ξέρω τα κορίτσια. Χρόνια πολλά σε όλους.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ είμαι
το καταλαβα βρε με ολοσωμη εννοουσα οτι θες ομως καλημερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom