Αννούλα χρόνια πολλά και από εδώ μέσα. Αυτά που θα γράψω στα έχω πει και από κοντά, αλλά νιώθω την ανάγκη να τα γράψω κι’ εδώ. Δέχομαι λοιπόν πως είναι δύσκολο να βρεις καινούριο προσωπικό, όμως παρόλη την επισκεψιμότητα που παρατηρείται στο κατάστημα, το τελευταίο έχει «βαλτώσει»… Δεν έχουν αντικατασταθεί κορίτσια από το απώτερο παρελθόν όπως η Χρύσα (2019), ή Μαρία η ψηλή (2021-2022) ή η Εύα (2020-2023) , αλλά ούτε και από το πρόσφατο παρελθόν όπως η τεράστια ΑΟΥΡΟΡΑ, η Μαργαρίτα και η Κιμ, ενώ και οι κοπέλες «κομήτες» που πέρασαν από κατάστημα δεν άντεξαν ούτε μία ημέρα και έφυγαν… Καλές λοιπόν, η Λίζα, η Κατερίνα και η Ρούλα, αλλά πλέον δεν φτάνουνε για κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού… Εγώ, προσωπικά, που πέρασα με αυτά τα κορίτσια πάνω από 10 φορές, παραιτούμαι… θα τα ξαναπούμε μόνο αν υπάρξει ανανέωση στο ρόστερ ή αν επιστρέψει η ΑΟΥΡΟΡΑ. Και το τελευταίο μην το υποτιμάς… πείσε την κοριτσάρα να επιστρέψει πάσει θυσία και πίστεψε με δε θα χάσεις! Εγώ πάντως θα ξαναγίνω θαμώνας του μαγαζιού.