Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 716K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
26
Like
2.500
Πόντοι
5.345
Καλημέρα.

συμφωνώ απόλυτα με όσα λες.
αλλά έχω να προσθέσω ότι οπιο κορίτσι καλό έρχεται στο μαγαζί αυτομάτως μπαίνει στο στόχο
με απειλές
από τους νταβατζήδες της ΡΟΥΛΑΣ και εξαφανίζεται.

γι’ αυτό μην περιμένεις και πολλά πολλά από καινούργια κορίτσια…

Άννα αυτό πρέπει να το κοιτάξεις….
Αυτά ίσως να πρέπει να συνοδεύονται από αποδείξεις και να μην λέγονται απερίσκεπτα.
Η Ρούλα είναι πολλή έξυπνη και δυναμική κοπέλα για να χρειάζεται νταβατζήδες, ειδικά μέσα σε ένα μαγαζί όπως αυτό της Αννας. Και αν ισχύει αυτό γιατί δεν έφυγαν Αλίνα, Αγάπη, Νίνα που είναι επίσης νέο αίμα στο καταστημα; Όσο για τις υπόλοιπες, η μία έπεσε και χτύπησε η κοπέλα και δεν ξέρουμε τι θα γίνει όταν αναρρώσει, άλλες δύο απολύθηκαν γιατί η μία ζητούσε έξτρα μέσα στο δωμάτιο και η άλλη ήταν ξεπέτα του κερατά και έκαναν ζημιά με την συμπεριφορά τους και η τελευταία η πολυπόθητη από όλους αποφάσισε μόνη της να φύγει λέγοντας πως έχει σπουδές κλπ. Τώρα αυτό μπορεί να ήταν δικαιολογία γιατί ίσως είδε πως είχε τρελή πέραση και ήθελε να εργασθεί ως ελεύθερη επαγγελματίας για περισσότερο κέρδος. Κανείς δεν ξέρει σίγουρα και γι αυτό δεν μιλάμε με ράδιο Αρβύλες. Πάντως η Άννα έχει αποδείξει πως είναι έξυπνη επιχειρηματίας και δεν θα έδιωχνε για κανένα λόγο κορίτσια που μαζεύουν χαρτί!
Ούτε φυσικά και μπορεί να τις μαντρώσει με το ζόρι γιατί η Άννα δεν είναι νταβατζής.

adesmeftostypos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2024
Like
207
Πόντοι
21
Αυτά ίσως να πρέπει να συνοδεύονται από αποδείξεις και να μην λέγονται απερίσκεπτα.
Η Ρούλα είναι πολλή έξυπνη και δυναμική κοπέλα για να χρειάζεται νταβατζήδες, ειδικά μέσα σε ένα μαγαζί όπως αυτό της Αννας. Και αν ισχύει αυτό γιατί δεν έφυγαν Αλίνα, Αγάπη, Νίνα που είναι επίσης νέο αίμα στο καταστημα; Όσο για τις υπόλοιπες, η μία έπεσε και χτύπησε η κοπέλα και δεν ξέρουμε τι θα γίνει όταν αναρρώσει, άλλες δύο απολύθηκαν γιατί η μία ζητούσε έξτρα μέσα στο δωμάτιο και η άλλη ήταν ξεπέτα του κερατά και έκαναν ζημιά με την συμπεριφορά τους και η τελευταία η πολυπόθητη από όλους αποφάσισε μόνη της να φύγει λέγοντας πως έχει σπουδές κλπ. Τώρα αυτό μπορεί να ήταν δικαιολογία γιατί ίσως είδε πως είχε τρελή πέραση και ήθελε να εργασθεί ως ελεύθερη επαγγελματίας για περισσότερο κέρδος. Κανείς δεν ξέρει σίγουρα και γι αυτό δεν μιλάμε με ράδιο Αρβύλες. Πάντως η Άννα έχει αποδείξει πως είναι έξυπνη επιχειρηματίας και δεν θα έδιωχνε για κανένα λόγο κορίτσια που μαζεύουν χαρτί!
Ούτε φυσικά και μπορεί να τις μαντρώσει με το ζόρι γιατί η Άννα δεν είναι νταβατζής.
της Αννας ειναι το μαγαζι παιδια?

Utopia1922

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2019
Κριτικές
2
Like
118
Πόντοι
0
ερωτηση ! Αννα ειναι η κυρια της υποδοχης με τα γιαλακια και τον ωραιο κωλο?
Αυτή η καβλα είναι. Και γιόρταζε προχθές . Χρόνια πολλά !!!
Δεν κάνει ραντεβού δυστυχώς
Ευτυχώς έχει κι άλλα όμορφα κορίτσια το μαγαζί και περνάμε καλά...

adesmeftostypos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2024
Like
207
Πόντοι
21
Αυτή η καβλα είναι... Δεν κάνει ραντεβού δυστυχώς
γατα εισαι ! μπραβο σου φιλαρακο ! καταλαβες γιατι ρωτησα ! εχει ενα κωλαρακι τελειο και ετοιμο για ξεσκισμα η ατιμη -)

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
9.275
Πόντοι
1.056
Multi Massage DIAMOND i ALINA me sovaro stithos !!!
20241127_123728.jpg

G1100XX

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2024
Κριτικές
1
Like
33
Πόντοι
0
Φόλα εκεί μέσα, με τις υπάρχουσες κοπέλες, αποκλείεται να φας. Οσον αφορά τις 2 anal queens, επειδή τις έχω πάρει ντουέτο, είναι φοβερές και μια μια αλλά και οι δύο μαζί. Ο, τι κι αν αποφασίσεις πάντως δεν θα το μετανοιώσεις. Καλή σου απόλαυση!
OK. Φίλε manos ευχαριστώ...
Μέσα στην βδομάδα αν όλα καλός το κλείνω το ντουέτο κ ανεβάζω κρητική

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
26
Like
2.500
Πόντοι
5.345
Αυτή η καβλα είναι. Και γιόρταζε προχθές . Χρόνια πολλά !!!
Δεν κάνει ραντεβού δυστυχώς
Έλα να προσέχουμε λίγο πως μιλάμε για την ΚΥΡΙΑ Άννα!
Ντροπή!!!

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
26
Like
2.500
Πόντοι
5.345

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
26
Like
2.500
Πόντοι
5.345
Multi Massage DIAMON
IMG-20241206-WA0007.jpg
D i AGAPI mesa se Ola !!!
Και Μιλφάρα και Ξεκωλιάρα!!!
Γουστάρει τρελά να τον παίρνει από την υπέροχη κωλάρα της!
Μια φορά από τις πολλές που την πήρα, μου έκανε μια τρελή πίπα με φτυσίματα και deep throat και την σταμάτησα γιατί ήμουν έτοιμος να τερματίσω!
Την γυρνάω στα τέσσερα και τον χώνω στην μουναρα της και έχυσα με 5 κινήσεις!
"Έλα ρε" μου λέει, "δεν μου γαμησες τον κώλο"!!! με παράπονο!
"Με ξέκανες ρε Αγαπη" της απάντησα. "Δεν πρόλαβα"!
Ακόμα και την ώρα που έφευγα και με χαιρέτησε μου ελεγε: "Μου χρωστάς ένα κωλογαμήσι. Δεν το ξεχνάω"!!!
Της αρέσει όντως πολύ από πίσω!
Τις φορές που την πήρα από κώλο μου φώναζε:"Δυνατά μωρό μου, να μπαίνει όλος μεσα"!!!
Τρελή Anal Queen!!!

DRAGON XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
6
Like
428
Πόντοι
300
Και Μιλφάρα και Ξεκωλιάρα!!!
Γουστάρει τρελά να τον παίρνει από την υπέροχη κωλάρα της!
Μια φορά από τις πολλές που την πήρα, μου έκανε μια τρελή πίπα με φτυσίματα και deep throat και την σταμάτησα γιατί ήμουν έτοιμος να τερματίσω!
Την γυρνάω στα τέσσερα και τον χώνω στην μουναρα της και έχυσα με 5 κινήσεις!
"Έλα ρε" μου λέει, "δεν μου γαμησες τον κώλο"!!! με παράπονο!
"Με ξέκανες ρε Αγαπη" της απάντησα. "Δεν πρόλαβα"!
Ακόμα και την ώρα που έφευγα και με χαιρέτησε μου ελεγε: "Μου χρωστάς ένα κωλογαμήσι. Δεν το ξεχνάω"!!!
Της αρέσει όντως πολύ από πίσω!
Τις φορές που την πήρα από κώλο μου φώναζε:"Δυνατά μωρό μου, να μπαίνει όλος μεσα"!!!
Τρελή Anal Queen!!!
Μας έφτιαξες μεσημεριάτικα. :cheesy:

Pussy Doctor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
9
Like
892
Πόντοι
311

Pussy Doctor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
9
Like
892
Πόντοι
311
Καλημέρα.

συμφωνώ απόλυτα με όσα λες.
αλλά έχω να προσθέσω ότι οπιο κορίτσι καλό έρχεται στο μαγαζί αυτομάτως μπαίνει στο στόχο
με απειλές
από τους νταβατζήδες της ΡΟΥΛΑΣ και εξαφανίζεται.

γι’ αυτό μην περιμένεις και πολλά πολλά από καινούργια κορίτσια…

Άννα αυτό πρέπει να το κοιτάξεις….
Τόσα χρόνια πελάτης στο μαγαζί (πάνω από μια δεκαετία) δεν αντιλήφθηκα το παραμικρό για νταβατζήδες σχετικά με τη Ρούλα. Δεν καταλαβαίνω πως σου δημιουργήθηκε αυτή η εντύπωση, αλλά αν έχεις στοιχεία καλό θα ήταν να τα μοιραστείς μαζί μας για να λυθεί το ζήτημα μια και καλή.

Pussy Doctor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
9
Like
892
Πόντοι
311
Και το λέει αυτό κάποιος που η Ρούλα δεν είναι του γούστου του και παρόλο που το κορίτσι το γνωρίζει αυτό, είναι πάντα ευγενική και ευδιάθετη μαζί μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom