adesmeftostypos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2024
- Like
- 315
- Πόντοι
- 21
μου θυμιζει τα μπουτια του Φουνες ! (οι παλιοτεροι θα καταλαβουν )Multi Massage DIAMOND i ALINA me sovaro stithos !!!
μου θυμιζει τα μπουτια του Φουνες ! (οι παλιοτεροι θα καταλαβουν )Multi Massage DIAMOND i ALINA me sovaro stithos !!!
OK. Φίλε manos ευχαριστώ...Φόλα εκεί μέσα, με τις υπάρχουσες κοπέλες, αποκλείεται να φας. Οσον αφορά τις 2 anal queens, επειδή τις έχω πάρει ντουέτο, είναι φοβερές και μια μια αλλά και οι δύο μαζί. Ο, τι κι αν αποφασίσεις πάντως δεν θα το μετανοιώσεις. Καλή σου απόλαυση!
Ωχ!!! Πλάκωσε η εφορία!!!της Αννας ειναι το μαγαζι παιδια?
Έλα να προσέχουμε λίγο πως μιλάμε για την ΚΥΡΙΑ Άννα!Αυτή η καβλα είναι. Και γιόρταζε προχθές . Χρόνια πολλά !!!
Δεν κάνει ραντεβού δυστυχώς
Ευτυχώς έχει κι άλλα όμορφα κορίτσια το μαγαζί και περνάμε καλά...
Έλα τώρα, μην τα λες όλα!!!Τύπε κάτσε να δούμε το καταστατικό και ενημερώνουμε
Ιιιιιιιιιιι!!! Ντροπή σας ρεμάλια!!!γατα εισαι ! μπραβο σου φιλαρακο ! καταλαβες γιατι ρωτησα ! εχει ενα κωλαρακι τελειο και ετοιμο για ξεσκισμα η ατιμη -)
Και Μιλφάρα και Ξεκωλιάρα!!!Multi Massage DIAMOND i AGAPI mesa se Ola !!!
Μας έφτιαξες μεσημεριάτικα.Και Μιλφάρα και Ξεκωλιάρα!!!
Γουστάρει τρελά να τον παίρνει από την υπέροχη κωλάρα της!
Μια φορά από τις πολλές που την πήρα, μου έκανε μια τρελή πίπα με φτυσίματα και deep throat και την σταμάτησα γιατί ήμουν έτοιμος να τερματίσω!
Την γυρνάω στα τέσσερα και τον χώνω στην μουναρα της και έχυσα με 5 κινήσεις!
"Έλα ρε" μου λέει, "δεν μου γαμησες τον κώλο"!!! με παράπονο!
"Με ξέκανες ρε Αγαπη" της απάντησα. "Δεν πρόλαβα"!
Ακόμα και την ώρα που έφευγα και με χαιρέτησε μου ελεγε: "Μου χρωστάς ένα κωλογαμήσι. Δεν το ξεχνάω"!!!
Της αρέσει όντως πολύ από πίσω!
Τις φορές που την πήρα από κώλο μου φώναζε:"Δυνατά μωρό μου, να μπαίνει όλος μεσα"!!!
Τρελή Anal Queen!!!
Ας πούμε ότι είναι η βασική μέτοχος και Διευθύνουσα Σύμβουλος…της Αννας ειναι το μαγαζι παιδια?
Κάποτε έκανε επικό γαμήσι η Άννα…γατα εισαι ! μπραβο σου φιλαρακο ! καταλαβες γιατι ρωτησα ! εχει ενα κωλαρακι τελειο και ετοιμο για ξεσκισμα η ατιμη -)
Τόσα χρόνια πελάτης στο μαγαζί (πάνω από μια δεκαετία) δεν αντιλήφθηκα το παραμικρό για νταβατζήδες σχετικά με τη Ρούλα. Δεν καταλαβαίνω πως σου δημιουργήθηκε αυτή η εντύπωση, αλλά αν έχεις στοιχεία καλό θα ήταν να τα μοιραστείς μαζί μας για να λυθεί το ζήτημα μια και καλή.Καλημέρα.
συμφωνώ απόλυτα με όσα λες.
αλλά έχω να προσθέσω ότι οπιο κορίτσι καλό έρχεται στο μαγαζί αυτομάτως μπαίνει στο στόχο
με απειλές
από τους νταβατζήδες της ΡΟΥΛΑΣ και εξαφανίζεται.
γι’ αυτό μην περιμένεις και πολλά πολλά από καινούργια κορίτσια…
Άννα αυτό πρέπει να το κοιτάξεις….
Και μάρκετινγκ μάναντζερ και υπεύθυνη μηχανογράφησης...Ας πούμε ότι είναι η βασική μέτοχος και Διευθύνουσα Σύμβουλος…
Βασική μέτοχος και Γενική Διεύθυνση. Ο CEO είναι στα παρασκήνια και διευθύνει όλο το marketing!Ας πούμε ότι είναι η βασική μέτοχος και Διευθύνουσα Σύμβουλος…
Μην χαλάς τη ζαχαρένια σου!Ne to lei aftos pu ehi grafti san melon prin1 mina 30 oktovriu toy 2024 ke ehi gnomi ia davatidhes O TERORI iati dhen vieni na xsekatharisi ta pragmata iati krivete tosi ehun apandisi sto skolio toy TERORI Levendi mou ta dhiavazis ke dhen apandas me sikia i leo ego se promotare kamia ke parasirthikes ndaxi se katalaveno dhen ine kako nase parasirune an an xseris kati na vgis ke nato pis PALIKARISIA edho ta siperasmata Dhikasas Levendia mou sas filo ke kales iortes me ygia pano apo Ola !!!
φαινεται το πραγμα ! ειναι πολυ δυνατο εργαλειο οντως !Κάποτε έκανε επικό γαμήσι η Άννα…
Αν ο συγκεκριμένος κύριος δεν έχει ντοκουμέντα να τα μοιραστεί μαζί μας, η δήλωσή του άραγε, δεν θα μπορούσε να εκληφθεί απλά σαν σπαμάρισμα κ ίσως σαν προσπάθεια να Teroriσει;Ne to lei aftos pu ehi grafti san melon prin1 mina 30 oktovriu toy 2024 ke ehi gnomi ia davatidhes O TERORI iati dhen vieni na xsekatharisi ta pragmata iati krivete tosi ehun apandisi sto skolio toy TERORI Levendi mou ta dhiavazis ke dhen apandas me sikia i leo ego se promotare kamia ke parasirthikes ndaxi se katalaveno dhen ine kako nase parasirune an an xseris kati na vgis ke nato pis PALIKARISIA edho ta siperasmata Dhikasas Levendia mou sas filo ke kales iortes me ygia pano apo Ola !!!