Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 687K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
26
Like
2.418
Πόντοι
5.345
Άξιος ο φίλος manos 1810. Έκανε πράξη την έμπνευση του, έστω και μετά από μένα. Χαχαχα. Τα υπόλοιπα στο σχόλιό μου, κάτω από την κριτική σου φίλε μου.
Σ' ευχαριστώ φιλαράκι!

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
26
Like
2.418
Πόντοι
5.345
Multi Massage DIAMOND i Plusia ALINA !!!
IMG-20241204-WA0005.jpg
IMG-20241204-WA0004.jpg
Ωραίο μενταγιόν!!!
Και το κινητό τα σπάει!!!
Τι μαλακίες λεω;
Τι βυζάρες είναι αυτές μάνα μου!!!

Τελευταία τροποποίηση:

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.158
Πόντοι
4.130
Οι ομορφότερες κοπέλες στο μασάζ στην Αθήνα.
Οι ομορφότερες δεν ξέρω αν είναι γιατί σε τελική ανάλυση η ομορφιά είναι προσωπικό θέμα...ένα είναι σίγουρο, ότι η Άννα είναι με διαφορα η καλύτερη διευθύντρια οίκου μασαζ με τοπ μάρκετινγκ προσέγγιση, ευγένεια και προσοχή στον πελάτη. Είναι παραπάνω απο προφανές ότι το μαγαζι κινεί το καθημερινό ενδιαφέρον με διαφορετικές φωτο ενώ ταυτόχρονα ακούει.....δεν υπόσχεται ούτε τάζει αλλα σιγουρα ακούει....
Και το λεω εγω που δεν ειμαι τακτικός του πελάτης κυρίως λόγω απόστασης..

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.436
Πόντοι
2.456
Οι ομορφότερες δεν ξέρω αν είναι γιατί σε τελική ανάλυση η ομορφιά είναι προσωπικό θέμα...ένα είναι σίγουρο, ότι η Άννα είναι με διαφορα η καλύτερη διευθύντρια οίκου μασαζ με τοπ μάρκετινγκ προσέγγιση, ευγένεια και προσοχή στον πελάτη. Είναι παραπάνω απο προφανές ότι το μαγαζι κινεί το καθημερινό ενδιαφέρον με διαφορετικές φωτο ενώ ταυτόχρονα ακούει.....δεν υπόσχεται ούτε τάζει αλλα σιγουρα ακούει....
Και το λεω εγω που δεν ειμαι τακτικός του πελάτης κυρίως λόγω απόστασης..
Έχει τον τρόπο της στο μάρκετινγκ..
Με σταθερή σύνθεση και 3-4 κομήτες,ανέβασε πολύ το κατάστημα από το καλοκαίρι κ μετά..

malakotianos

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2024
Like
400
Πόντοι
21
30' 60€
45' 80€
60' 100€
Ωράριο 10:00-22:00
Ένα τηλέφωνο πρώτα για να δεις ποιες δουλεύουν, γιατί μπορεί κάποια κοπέλα να έχει κάτι έκτακτο και να μην δουλεύει.
ευχαριστω απο καρδιας φιλε

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.436
Πόντοι
2.456
Έχει τον τρόπο της στο μάρκετινγκ..
Με σταθερή σύνθεση και 3-4 κομήτες,ανέβασε πολύ το κατάστημα από το καλοκαίρι κ μετά..
Ξέχασα να γράψω..
Δυστυχώς οι κομήτες που έκαναν την διαφορά , καηκαν νωρίς..

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
26
Like
2.418
Πόντοι
5.345
Άξιος ο φίλος manos 1810. Έκανε πράξη την έμπνευση του, έστω και μετά από μένα. Χαχαχα. Τα υπόλοιπα στο σχόλιό μου, κάτω από την κριτική σου φίλε μου.
Σ'ευχαριστώ φίλε μου για το σχόλιο σου κάτω από την κριτική μου!
Αρχικά να σου πω πως δικαίως κατέχεις τα πνευματικά δικαιώματα της φρασης: "Το άγνωστο εξιταρει"!!!
Απλά την δανείστηκα από εσένα.
Και ναι έχεις δίκιο. Μετά από τέτοια εμπειρία με Αγάπη και Νίνα χρειάζομαι ανάρρωση!!!
Είμαι φουλ σύμφωνος στο να κανονίσουμε να βρεθούμε παρέα στο "στεκι" της Άννας αν και λίγο πολύπλοκο λόγω της δουλειάς μου.
Όμως θα την βρούμε την άκρη!
Καλή συνέχεια!!!

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
26
Like
2.418
Πόντοι
5.345
Η Αγάπη είναι καβλα με το δικτυωτό κι αύριο θα έρθω να την τιμήσω. Δεν μου γλυτώνει! :zfuck:
Να πάρεις και το δυχτι της και να τραγουδάς το ασμα: " Γιατί δε με θες κυρά μου, επειδή είμαι πουτσαρας" εεεεεεεεε συγνώμη, "ψαράς" ήθελα να πω!

DRAGON XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
6
Like
378
Πόντοι
300
Αρχικά να σου πω πως δικαίως κατέχεις τα πνευματικά δικαιώματα της φρασης: "Το άγνωστο εξιταρει"!!!
Και ναι έχεις δίκιο. Μετά από τέτοια εμπειρία με Αγάπη και Νίνα χρειάζομαι ανάρρωση!!!
Είμαι φουλ σύμφωνος στο να κανονίσουμε να βρεθούμε παρέα στο "στεκι" της Άννας αν και λίγο πολύπλοκο λόγω της δουλειάς μου.
Καλή συνέχεια!!!

Καλή συνέχεια!!!
Έτσι πάνε αυτά φίλε μου. Μου δάνεισες την έμπνευση, σου δάνεισα την ατάκα. Χαχα. Όσο για την συνάντηση, όπως είπες, θα την βρούμε την άκρη.
Καλό βράδυ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom