Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 687K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (5 μέλη και 28 επισκέπτες)

DRAGON XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
5
Like
375
Πόντοι
300
Ακριβώς όπως αναφέρει ο φίλος πιο πάνω!
Η Νίνα είναι εγγυημένη περίπτωση ευχαρίστησης!
Να προσθέσω ακόμα πως η Νίνα είναι ο ορισμός του amateur milf.
Είναι η περίπτωση της παντρεμένης και παραμελημένης γυναίκας από τον άντρα της που θέλει να γαμηθεί τρελά αλλά έχει αναστολές γι' αυτό που πάει να κάνει. Όταν όμως την "λύσεις" με χάδια και γλύψιμο και την καυλώσεις, πάει να σε φάει!!!
Και όταν τελειώσεις την συνεδρία είναι τόσο γλυκιά κι ευγενική που της έδωσες κι εκείνης την ευχαρίστηση που δικαιούται, που σε κοιτάει στα μάτια και σου λέει ευχαριστώ εννοώντας το και όχι τυπικά και ψεύτικα. Δεν είναι πιτσιρίκα, δεν είναι μοντέλο. Όμως είναι μια έμπειρη γυναίκα που θέλει να ευχαριστήσει και να ευχαριστηθεί!
Κι αυτό είναι που την κάνει ξεχωριστή περίπτωση!
Και το πιο σημαντικό το οποίο είπε και ο φίλος DRAGON XXX, ΚΩΛΑΡΑ!!!
Την οποία και προσφέρει ΑΛΥΠΗΤΑ!!!
Εγώ τα ανέφερα επιγραμματικά, ο φίλος manos 1810 όμως, έκανε μία πλήρη περιγραφή της Νίνας. Είναι αυτό ακριβώς που γράφει.

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
26
Like
2.414
Πόντοι
5.345
Βέβαια να προσθέσω και το εξης:
Αν είστε λάτρης της κωλάρας, όχι μόνο για την χρήση της αλλά για να την βλέπετε και να την αγγίξετε, ένας κώλος εκεί μέσα είναι η απόλυτη ΚΩΛΑΡΑ!
Της Αλίνας, η οποία είναι κωλος τύπου Media Strom! Σε συνδυασμό με τις φοβερές τορπιλοβυζάρες της, είναι ΘΑΝΑΤΟΣ από υπέρτατη καυλα!
Ακολουθούν οι καταπληκτικές κωλάρες, Αγάπης, Κατερίνας και Λίζας, με αυτήν της Αγάπης να δίνεται απροβλημάτιστα, σε βαθμό κακουργήματος!
Κι επειδή λέγοντας όλα αυτά, έχω αρχίσει και ιδρώνω, ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ!!!

Τελευταία τροποποίηση:

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
26
Like
2.414
Πόντοι
5.345
Εγώ τα ανέφερα επιγραμματικά, ο φίλος manos 1810 όμως, έκανε μία πλήρη περιγραφή της Νίνας. Είναι αυτό ακριβώς που γράφει.
Φίλε DRAGON XXX, όλοι οι άλλοι κλείνουν ραντεβού για τα κορίτσια αλλά εμείς θα πρέπει να συνεννοούμαστε να μην βρεθούμε εκεί μαζί την ίδια ώρα!
Κι αυτό γιατί γουστάρουμε τα ίδια πράγματα και θα γίνει ΣΚΟΤΩΜΟΣ!!!
Χα χα χα!!!
Αστειεύομαι φυσικά, ετσι;

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
26
Like
2.414
Πόντοι
5.345
Δυστυχώς με κάποια προβλήματα στην δουλειά, λόγω συναδελφου που υπέστη ανοιχτή χειρουργική επέμβαση και λόγω του ότι είμαστε τσίμα τσίμα, έχω να πάω στην Άννα τουλάχιστον 20-25 μέρες. Αύριο όμως που έχω το πρώτο πολυπόθητο ρεπό μετά από σερί εργασίας, λέω να πάω και να πάρω 4-5 μαζί για να πάρω τα ίσα μου!!!!
Και μετά με βλέπω να χτυπάω και μια αναρρωτική άδεια για να συνέλθω!!!

DRAGON XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
5
Like
375
Πόντοι
300
Δυστυχώς με κάποια προβλήματα στην δουλειά, λόγω συναδελφου που υπέστη ανοιχτή χειρουργική επέμβαση και λόγω του ότι είμαστε τσίμα τσίμα, έχω να πάω στην Άννα τουλάχιστον 20-25 μέρες. Αύριο όμως που έχω το πρώτο πολυπόθητο ρεπό μετά από σερί εργασίας, λέω να πάω και να πάρω 4-5 μαζί για να πάρω τα ίσα μου!!!!
Και μετά με βλέπω να χτυπάω και μια αναρρωτική άδεια για να συνέλθω!!!
Αύριο που δεν μπορώ εγώ δηλαδή. Καλύτερα όμως, να αποφύγουμε τον σκοτωμό.

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
158
Like
29.039
Πόντοι
31.348
IMG-20240930-WA0002.jpg
Καυλα

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.871
Πόντοι
2.846
Ακριβώς όπως αναφέρει ο φίλος πιο πάνω!
Η Νίνα είναι εγγυημένη περίπτωση ευχαρίστησης!
Να προσθέσω ακόμα πως η Νίνα είναι ο ορισμός του amateur milf.
Είναι η περίπτωση της παντρεμένης και παραμελημένης γυναίκας από τον άντρα της που θέλει να γαμηθεί τρελά αλλά έχει αναστολές γι' αυτό που πάει να κάνει. Όταν όμως την "λύσεις" με χάδια και γλύψιμο και την καυλώσεις, πάει να σε φάει!!!
Και όταν τελειώσεις την συνεδρία είναι τόσο γλυκιά κι ευγενική που της έδωσες κι εκείνης την ευχαρίστηση που δικαιούται, που σε κοιτάει στα μάτια και σου λέει ευχαριστώ εννοώντας το και όχι τυπικά και ψεύτικα. Δεν είναι πιτσιρίκα, δεν είναι μοντέλο. Όμως είναι μια έμπειρη γυναίκα που θέλει να ευχαριστήσει και να ευχαριστηθεί!
Κι αυτό είναι που την κάνει ξεχωριστή περίπτωση!
Και το πιο σημαντικό το οποίο είπε και ο φίλος DRAGON XXX, ΚΩΛΑΡΑ!!!
Την οποία και προσφέρει ΑΛΥΠΗΤΑ!!!
θυμάστε το λαϊκό άσμα "κόψε κάτι κόψε κάτι κόψε κάτι κόψε";
Λίτσα Διαμάντη αν δεν απατώμαι :wink:

DRAGON XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
5
Like
375
Πόντοι
300
Πίτσα Παπαδοπούλου. Ο καθένας με τα γούστα του. Όποιος θέλει δοκιμάζει και αποκτά την δική του γνώμη.

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
26
Like
2.414
Πόντοι
5.345
Τι θα λεγες ν αρχίσω να κόβω τις κακές παρέες αρχικά και στην συνέχεια να κόψω τον βήχα σε κάποιους!
Έχεις υπ όψιν κάτι άλλο για κοψιμο;
Γιατί για να κόψω την άποψη μου το βλέπω χλωμό!
Αλλά αν σε ενοχλεί η άποψη μου τότε να κόψουμε και την καλημέρα!
Σ αφήνω τώρα γιατί φτιάχνω λαχανοντολμάδες και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να μου "κόψει" το αβγολέμονο!
Καλά Χριστούγεννα!
Και μια φιλική συμβουλή.
Η επανάληψη είναι βαρετή!
Το έχεις ξαναπεί αν θυμάμαι καλά με παράθεση το link του τραγουδιού.
Αν και οι γνώσεις σου κι εκεί είναι περιορισμένες αφού δεν ξέρεις ούτε ποια τραγουδίστρια το λέει.
Πάντως ένα πράγμα σου αναγνωρίζω. Πως είσαι ο μόνος για τον οποίο έγραψα τόσες πολλές λέξεις ενώ δεν έχω κάνει μαζι του συνεδρία!

Τελευταία τροποποίηση:

DRAGON XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
5
Like
375
Πόντοι
300
που θα βρουμε τιμες και ωραρια κοριτσιων?
30' 60€
45' 80€
60' 100€
Ωράριο 10:00-22:00
Ένα τηλέφωνο πρώτα για να δεις ποιες δουλεύουν, γιατί μπορεί κάποια κοπέλα να έχει κάτι έκτακτο και να μην δουλεύει.

DRAGON XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
5
Like
375
Πόντοι
300
Άξιος ο φίλος manos 1810. Έκανε πράξη την έμπνευση του, έστω και μετά από μένα. Χαχαχα. Τα υπόλοιπα στο σχόλιό μου, κάτω από την κριτική σου φίλε μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom