You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 742K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)
Pussy Doctor
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 9
- Like
- 906
- Πόντοι
- 371
Δεν ισχύει αυτό, άσχετα αν έχει γραφτεί κατά καιρούς το αντίθετο. Αδιαμαρτύρητα κωλαράκι δίνουν μόνο η Αγάπη και η Νίνα. Η Λίζα και η Κατερίνα λένε ότι το δίνουν, αλλά στην πραγματικότητα το αποφεύγουν και τέλος η Αλίνα και η Ρούλα λένε εξαρχής ότι δεν κάνουν πρωκτικό. Ελπίζω να σας κάλυψα.Σε αυτο το «ίδρυμα» σχεδόν όλες. Μόνο η Ρούλα μένει εξω αν δεν κάνω λαθος....
Pussy Doctor
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 9
- Like
- 906
- Πόντοι
- 371
Αννούλα χρόνια πολλά και από εδώ μέσα. Αυτά που θα γράψω στα έχω πει και από κοντά, αλλά νιώθω την ανάγκη να τα γράψω κι’ εδώ. Δέχομαι λοιπόν πως είναι δύσκολο να βρεις καινούριο προσωπικό, όμως παρόλη την επισκεψιμότητα που παρατηρείται στο κατάστημα, το τελευταίο έχει «βαλτώσει»… Δεν έχουν αντικατασταθεί κορίτσια από το απώτερο παρελθόν όπως η Χρύσα (2019), ή Μαρία η ψηλή (2021-2022) ή η Εύα (2020-2023) , αλλά ούτε και από το πρόσφατο παρελθόν όπως η τεράστια ΑΟΥΡΟΡΑ, η Μαργαρίτα και η Κιμ, ενώ και οι κοπέλες «κομήτες» που πέρασαν από κατάστημα δεν άντεξαν ούτε μία ημέρα και έφυγαν… Καλές λοιπόν, η Λίζα, η Κατερίνα και η Ρούλα, αλλά πλέον δεν φτάνουνε για κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού… Εγώ, προσωπικά, που πέρασα με αυτά τα κορίτσια πάνω από 10 φορές, παραιτούμαι… θα τα ξαναπούμε μόνο αν υπάρξει ανανέωση στο ρόστερ ή αν επιστρέψει η ΑΟΥΡΟΡΑ. Και το τελευταίο μην το υποτιμάς… πείσε την κοριτσάρα να επιστρέψει πάσει θυσία και πίστεψε με δε θα χάσεις! Εγώ πάντως θα ξαναγίνω θαμώνας του μαγαζιού.
manos 1810
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.742
- Πόντοι
- 5.345
Απολύτως σωστός! Έτσι ακριβώς.Δεν ισχύει αυτό, άσχετα αν έχει γραφτεί κατά καιρούς το αντίθετο. Αδιαμαρτύρητα κωλαράκι δίνουν μόνο η Αγάπη και η Νίνα. Η Λίζα και η Κατερίνα λένε ότι το δίνουν, αλλά στην πραγματικότητα το αποφεύγουν και τέλος η Αλίνα και η Ρούλα λένε εξαρχής ότι δεν κάνουν πρωκτικό. Ελπίζω να σας κάλυψα.
manos 1810
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.742
- Πόντοι
- 5.345
Φίλε μου καλέ, για την βοήθεια που ζητάς θα χρειαστούμε κι εμείς βοήθεια.Καλημέρα στην ομάδα νεοπας την βοήθεια σας παιδιά θέλω να κλείσω ενα διπλό και το σκέφτομαι εδώ και καιρό και είμαι σε δίλημμα με ποία κορίτσια να κλείσω και εδώ θα χρειαστώ τα φώτα σας από τους πιο έμπειρους ο συνδυασμός είναι Κατερίνα-Λίζα η Λίζα-Ρούλα η Κατερίνα-Ρούλα
Οι κοπέλες είναι όλες καλές και έχουν και χημεία μεταξύ τους.
Όμως ς το θέμα είναι τι αρέσει σε σένα. Σου αρέσουν οι λεπτές και γυμνασμένες, με καμπύλες, με μεγάλα βυζιά η μικρά, με μεγάλο κώλο, να κάνει πρωκτικό;
Αν δεν μας πεις τι σου αρέσει, πως να σε κατευθύνουμε και να πάρουμε την ευθύνη του να προτείνουμε κάποια κοπέλα η κάποιο ντουέτο;
Φίλε μου καλέ, για την βοήθεια που ζητάς θα χρειαστούμε κι εμείς βοήθεια.
Όμως ς το θέμα είναι τι αρέσει σε σένα. Σου αρέσουν οι λεπτές και γυμνασμένες, με καμπύλες, με μεγάλα βυζιά η μικρά, με μεγάλο κώλο, να κάνει πρωκτικό;
Αν δεν μας πεις τι σου αρέσει, πως να σε κατευθύνουμε και να πάρουμε την ευθύνη του να προτείνουμε κάποια κοπέλα η κάποιο
Οκ. φίλε manos στο συγκεκριμένο κατάστημα έχω σχεδόν κανένα χρόνο που το επισκέπτομαι οχι συχνά αλλά μια φορά το μήνα θα το επισκεπτο για μενο εκτός Αθηνών σχεδόν τής έχω πάρει όλες εκτός από τής δύο τής anal δεν έχω πάρει ακόμα με τής τρεις που ανέφερα πέρασα τέλεια και αυτές επίσης και το επόμενο ραντεβού μου ήθελα να δοκιμάσω ντουέτο και δεν ξέρω πια κολλάει μεταξύ τους και να έχουν χημεία από τής τρεις κοπέλες που ανάφερα μην φάμε καμία φόλα και για αυτό ζήτησα την βοήθεια σας. Όσο για μένα όλες μου άρεσαν για ένα σκοπό πάμε εκείΦίλε μου καλέ, για την βοήθεια που ζητάς θα χρειαστούμε κι εμείς βοήθεια.
Αν δεν μας πεις τι σου αρέσει, πως να σε κατευθύνουμε και να πάρουμε την ευθύνη του να προτείνουμε κάποια κοπέλα η κάποιο ντουέτο;
Corleone007
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2024
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Φίλε ντοκτορ έχεις δίκαιο και εγώ συμφωνώ αλλά και το κάθε κορίτσι που έχει φύγει κάποιος λόγος θα υπάρχει μην είμαστε παράλογοι....αν ήταν θα είχαν επιστρέψει δεν νομίζω ότι είναι στο χέρι τις αννας...κάποια στιγμή θα ανανεώσει το ρόστερ ας κάνουμε υπομονή τι να πωΑννούλα χρόνια πολλά και από εδώ μέσα. Αυτά που θα γράψω στα έχω πει και από κοντά, αλλά νιώθω την ανάγκη να τα γράψω κι’ εδώ. Δέχομαι λοιπόν πως είναι δύσκολο να βρεις καινούριο προσωπικό, όμως παρόλη την επισκεψιμότητα που παρατηρείται στο κατάστημα, το τελευταίο έχει «βαλτώσει»… Δεν έχουν αντικατασταθεί κορίτσια από το απώτερο παρελθόν όπως η Χρύσα (2019), ή Μαρία η ψηλή (2021-2022) ή η Εύα (2020-2023) , αλλά ούτε και από το πρόσφατο παρελθόν όπως η τεράστια ΑΟΥΡΟΡΑ, η Μαργαρίτα και η Κιμ, ενώ και οι κοπέλες «κομήτες» που πέρασαν από κατάστημα δεν άντεξαν ούτε μία ημέρα και έφυγαν… Καλές λοιπόν, η Λίζα, η Κατερίνα και η Ρούλα, αλλά πλέον δεν φτάνουνε για κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού… Εγώ, προσωπικά, που πέρασα με αυτά τα κορίτσια πάνω από 10 φορές, παραιτούμαι… θα τα ξαναπούμε μόνο αν υπάρξει ανανέωση στο ρόστερ ή αν επιστρέψει η ΑΟΥΡΟΡΑ. Και το τελευταίο μην το υποτιμάς… πείσε την κοριτσάρα να επιστρέψει πάσει θυσία και πίστεψε με δε θα χάσεις! Εγώ πάντως θα ξαναγίνω θαμώνας του μαγαζιού.
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 9.627
- Πόντοι
- 1.056
Multi Massage DIAMOND i Muna,Liza & Katerina i kimia !!!
Στηρίζω pussy doctor..Αννούλα χρόνια πολλά και από εδώ μέσα. Αυτά που θα γράψω στα έχω πει και από κοντά, αλλά νιώθω την ανάγκη να τα γράψω κι’ εδώ. Δέχομαι λοιπόν πως είναι δύσκολο να βρεις καινούριο προσωπικό, όμως παρόλη την επισκεψιμότητα που παρατηρείται στο κατάστημα, το τελευταίο έχει «βαλτώσει»… Δεν έχουν αντικατασταθεί κορίτσια από το απώτερο παρελθόν όπως η Χρύσα (2019), ή Μαρία η ψηλή (2021-2022) ή η Εύα (2020-2023) , αλλά ούτε και από το πρόσφατο παρελθόν όπως η τεράστια ΑΟΥΡΟΡΑ, η Μαργαρίτα και η Κιμ, ενώ και οι κοπέλες «κομήτες» που πέρασαν από κατάστημα δεν άντεξαν ούτε μία ημέρα και έφυγαν… Καλές λοιπόν, η Λίζα, η Κατερίνα και η Ρούλα, αλλά πλέον δεν φτάνουνε για κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού… Εγώ, προσωπικά, που πέρασα με αυτά τα κορίτσια πάνω από 10 φορές, παραιτούμαι… θα τα ξαναπούμε μόνο αν υπάρξει ανανέωση στο ρόστερ ή αν επιστρέψει η ΑΟΥΡΟΡΑ. Και το τελευταίο μην το υποτιμάς… πείσε την κοριτσάρα να επιστρέψει πάσει θυσία και πίστεψε με δε θα χάσεις! Εγώ πάντως θα ξαναγίνω θαμώνας του μαγαζιού.
Καλημέρα.Αννούλα χρόνια πολλά και από εδώ μέσα. Αυτά που θα γράψω στα έχω πει και από κοντά, αλλά νιώθω την ανάγκη να τα γράψω κι’ εδώ. Δέχομαι λοιπόν πως είναι δύσκολο να βρεις καινούριο προσωπικό, όμως παρόλη την επισκεψιμότητα που παρατηρείται στο κατάστημα, το τελευταίο έχει «βαλτώσει»… Δεν έχουν αντικατασταθεί κορίτσια από το απώτερο παρελθόν όπως η Χρύσα (2019), ή Μαρία η ψηλή (2021-2022) ή η Εύα (2020-2023) , αλλά ούτε και από το πρόσφατο παρελθόν όπως η τεράστια ΑΟΥΡΟΡΑ, η Μαργαρίτα και η Κιμ, ενώ και οι κοπέλες «κομήτες» που πέρασαν από κατάστημα δεν άντεξαν ούτε μία ημέρα και έφυγαν… Καλές λοιπόν, η Λίζα, η Κατερίνα και η Ρούλα, αλλά πλέον δεν φτάνουνε για κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού… Εγώ, προσωπικά, που πέρασα με αυτά τα κορίτσια πάνω από 10 φορές, παραιτούμαι… θα τα ξαναπούμε μόνο αν υπάρξει ανανέωση στο ρόστερ ή αν επιστρέψει η ΑΟΥΡΟΡΑ. Και το τελευταίο μην το υποτιμάς… πείσε την κοριτσάρα να επιστρέψει πάσει θυσία και πίστεψε με δε θα χάσεις! Εγώ πάντως θα ξαναγίνω θαμώνας του μαγαζιού.
συμφωνώ απόλυτα με όσα λες.
αλλά έχω να προσθέσω ότι οπιο κορίτσι καλό έρχεται στο μαγαζί αυτομάτως μπαίνει στο στόχο
με απειλές
από τους νταβατζήδες της ΡΟΥΛΑΣ και εξαφανίζεται.
γι’ αυτό μην περιμένεις και πολλά πολλά από καινούργια κορίτσια…
Άννα αυτό πρέπει να το κοιτάξεις….
ΜΑNOΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ1978
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 148
- Πόντοι
- 0
Βαρύ σχόλιο που φυσικά χρίζει αποδείξεων!!Καλημέρα.
αλλά έχω να προσθέσω ότι οπιο κορίτσι καλό έρχεται στο μαγαζί αυτομάτως μπαίνει στο στόχο
με απειλές
Δεν μπορείς να μιλάς για νταβατζηδες..με τη λογική αυτή όλες θα είχαν!
Η δουλειά αυτή θέλει κότσια και άντερα απλά!
Αν δεν είσαι παλιά καραβάνα ή θαρρείς ότι θα πας σαν χαρωπή φοιτητριουλα τραλαλα τραλαλο να γαμιεσαι όπως κάνεις με τα μαιμουνια κτλ γελιεσαι!!
malakotianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2024
- Like
- 487
- Πόντοι
- 21
εχει η Ρουλα Νταβατζη οντως?Καλημέρα.
με απειλές
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.642
- Πόντοι
- 1.196
Δλδ βάσει της ανωτέρω φήμης, αν η κ. Άννα εξουδετερώσει αυτούς τους άγνωστους, φερόμενους ως νταβατζήδες, παίζει το μαγαζί, μόνο τότε, να γεμίσει με καινούργια κορίτσια;
malakotianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2024
- Like
- 487
- Πόντοι
- 21
ερωτηση ! Αννα ειναι η κυρια της υποδοχης με τα γιαλακια και τον ωραιο κωλο?
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 9.627
- Πόντοι
- 1.056
Multi Massage DIAMOND i Kavlo,RULA sti trela !!!
Corleone007
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2024
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Καλά και να ισχύει αυτό ξέρει η διεύθυνση πως να το αντιμετωπίσει δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ξέρουμε όλοι τι γίνεται από πίσω... θεωρώ δεν μπορείς να κατηγορήσεις έτσι τα κορίτσια εκεί και χωρίς να ξέρεις με σιγουριά δεν μπορείς να κατηγορείς έτσι στον αέρα φίλε χωρίς αποδείξεις γιατί μετά μπορεί να δημιουργήσεις προβλήματα χωρίς λόγο.Γιαυτο καλό είναι να μην λέμε ότι μας έρχεται και να ξέρουμε αυτά που λέμε φέρνουν και συνέπειες σε άλλους γι'αυτό καλό είναι να μιλάς με επιχειρήματα όχι στο αέρα δεν έχω κάποιο θέμα μαζί σου φίλε απλά ήθελα να στο εξηγήσω....Αυτά από εμένα να περνάτε τέλεια και καλέ γιορτέςΚαλημέρα.
με απειλές
manos 1810
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.742
- Πόντοι
- 5.345
Φόλα εκεί μέσα, με τις υπάρχουσες κοπέλες, αποκλείεται να φας. Οσον αφορά τις 2 anal queens, επειδή τις έχω πάρει ντουέτο, είναι φοβερές και μια μια αλλά και οι δύο μαζί. Ο, τι κι αν αποφασίσεις πάντως δεν θα το μετανοιώσεις. Καλή σου απόλαυση!Οκ. φίλε manos στο συγκεκριμένο κατάστημα έχω σχεδόν κανένα χρόνο που το επισκέπτομαι οχι συχνά αλλά μια φορά το μήνα θα το επισκεπτο για μενο εκτός Αθηνών σχεδόν τής έχω πάρει όλες εκτός από τής δύο τής anal δεν έχω πάρει ακόμα με τής τρεις που ανέφερα πέρασα τέλεια και αυτές επίσης και το επόμενο ραντεβού μου ήθελα να δοκιμάσω ντουέτο και δεν ξέρω πια κολλάει μεταξύ τους και να έχουν χημεία από τής τρεις κοπέλες που ανάφερα μην φάμε καμία φόλα και για αυτό ζήτησα την βοήθεια σας. Όσο για μένα όλες μου άρεσαν για ένα σκοπό πάμε εκεί
adesmeftostypos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2024
- Like
- 207
- Πόντοι
- 21
Η μονη που εμφανισιακα αξιζει εκει μεσα ειναι η ρουλα νομιζωΦόλα εκεί μέσα, με τις υπάρχουσες κοπέλες, αποκλείεται να φας. Οσον αφορά τις 2 anal queens, επειδή τις έχω πάρει ντουέτο, είναι φοβερές και μια μια αλλά και οι δύο μαζί. Ο, τι κι αν αποφασίσεις πάντως δεν θα το μετανοιώσεις. Καλή σου απόλαυση!
manos 1810
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.742
- Πόντοι
- 5.345
Αυτά ίσως να πρέπει να συνοδεύονται από αποδείξεις και να μην λέγονται απερίσκεπτα.Καλημέρα.
με απειλές
Η Ρούλα είναι πολλή έξυπνη και δυναμική κοπέλα για να χρειάζεται νταβατζήδες, ειδικά μέσα σε ένα μαγαζί όπως αυτό της Αννας. Και αν ισχύει αυτό γιατί δεν έφυγαν Αλίνα, Αγάπη, Νίνα που είναι επίσης νέο αίμα στο καταστημα; Όσο για τις υπόλοιπες, η μία έπεσε και χτύπησε η κοπέλα και δεν ξέρουμε τι θα γίνει όταν αναρρώσει, άλλες δύο απολύθηκαν γιατί η μία ζητούσε έξτρα μέσα στο δωμάτιο και η άλλη ήταν ξεπέτα του κερατά και έκαναν ζημιά με την συμπεριφορά τους και η τελευταία η πολυπόθητη από όλους αποφάσισε μόνη της να φύγει λέγοντας πως έχει σπουδές κλπ. Τώρα αυτό μπορεί να ήταν δικαιολογία γιατί ίσως είδε πως είχε τρελή πέραση και ήθελε να εργασθεί ως ελεύθερη επαγγελματίας για περισσότερο κέρδος. Κανείς δεν ξέρει σίγουρα και γι αυτό δεν μιλάμε με ράδιο Αρβύλες. Πάντως η Άννα έχει αποδείξει πως είναι έξυπνη επιχειρηματίας και δεν θα έδιωχνε για κανένα λόγο κορίτσια που μαζεύουν χαρτί!
Ούτε φυσικά και μπορεί να τις μαντρώσει με το ζόρι γιατί η Άννα δεν είναι νταβατζής.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 18K