το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 602
- Πόντοι
- 246
θα σου συντριψω το κρανιο και μετα θα εναποθεσω το κουφαρι σου εκει που εχεζε ο δημητρακηςβγαλε το δονητη απ τον κωλο να μην σου ζοριζει το περπατημα
θα σου συντριψω το κρανιο και μετα θα εναποθεσω το κουφαρι σου εκει που εχεζε ο δημητρακηςβγαλε το δονητη απ τον κωλο να μην σου ζοριζει το περπατημα
ρε βγαλε τον δονητη λεμε...φερσου σαν αντραςθα σου συντριψω το κρανιο και μετα θα εναποθεσω το κουφαρι σου εκει που εχεζε ο δημητρακης
Πού να φανταστω οτι επι μια ωρα της λες οτι εισαι οικοδομος ή πλασιέ ρε τύπε
Ποσα να προλαβω να διορθωνω σε αυτη τη ζωη
το ραντεβου θανατου σλαβιανκα ντελικατεσσεν - μπεμπα θα ειναι παιχνιδακι μπροστα στο δικο μαςρε βγαλε τον δονητη λεμε...φερσου σαν αντρας
ντρεπομαι... με γλεντησε για 1-2 λεπτα. πριν με καληνυκτισειΠού να φανταστω οτι επι μια ωρα της λες οτι εισαι οικοδομος ή πλασιέ ρε τύπε
Ποσα να προλαβω να διορθωνω σε αυτη τη ζωη
το ραντεβου θανατου σλαβιανκα ντελικατεσσεν - μπεμπα θα ειναι παιχνιδακι μπροστα στο δικο μας
θα σε ρημαξω στο ξυλο και θα σε φανε τα σκυλια της λιοσιων
τι ασυναρτησιες ειναι αυτες που λες ρε χατζιαβατη;Αγριεψε η μπεκατσα...προσεχε μην κουτσουλησεις κανα αεροσκαφος που θα πεταει μεσα ο τυπος ακαποειρα γιατι θα γινεις χιλια κομματια και ουτε η γονεις σ θα μπορουν να σε μαζεψουν
ελα με τον κωλο σαν τον γκουρου σου
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=144885.0;attach=571136;image[/img[/URL]]
[/quote]αααααααχαχαχαχα :2funny:
φωτο θελουμετι ασυναρτησιες ειναι αυτες που λες ρε χατζιαβατη;
θα ερθεις να τις αρπαξεις τωρα τι θα γινει;
εγω εφτασα
ρε ελα γρηγορα κι εχει κρυοφωτο θελουμε
φωτο θελουμε
μωρη κωτα τοσο φτωχομπινες εισαι που δεν εχεις ενα τηλ της προκοπης να βγαλεις φωτο το δρομο που εισαι εκει? Γιαυτο μετανοιοσαν η γονεις σ που σε κανανε δεν αντεχαν την καταντια σ...εαν θες ξυλο πρωτα ο ακαποειρα μετα εγω...η μηπως ειμαι κλωνος του σερτικο? Μπουαααχαχααχαρε ελα γρηγορα κι εχει κρυο
και θελω να σε πρηξω για να ζεσταθω
ρε τι ασυναρτησιες ειναι αυτες που λες;μωρη κωτα τοσο φτωχομπινες εισαι που δεν εχεις ενα τηλ της προκοπης να βγαλεις φωτο το δρομο που εισαι εκει? Γιαυτο μετανοιοσαν η γονεις σ που σε κανανε δεν αντεχαν την καταντια σ...εαν θες ξυλο πρωτα ο ακαποειρα μετα εγω...η μηπως ειμαι κλωνος του σερτικο? Μπουαααχαχααχα
τι ασυναρτησιες λεω ρε μηδενικο της κοινωνιας?ρε τι ασυναρτησιες ειναι αυτες που λες;
με εχει προλαβει αλλος και σου εχει κουδουνισει το κεφαλι στις φαπες;
ελα ρε γυναικωτε και δε θα σου χαλασω τη μοστρατι ασυναρτησιες λεω ρε μηδενικο της κοινωνιας?
σου λεω βγαλε μια φωτο που εισαι στην φυλης τωρα να ερθω να σε σαπισω στην καρπαζα,γιατι να κατεβω φυλης τσαμπα? Εχει πεσει και το επιπεδο που λεει και ο δασκαλος μεγιστος,πορνομεταναστης...αν πας και δεις τα σκατακια του,φατα ...
ελα ρε γυναικωτε και δε θα σου χαλασω τη μοστρα
μη με χασομερας
δε θα σε κανω ρεζιλι σπιτι σου
στα ποδια και στα παϊδια θα τις φας