Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 228K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Επι 10 σελιδες γραφονται απαξιωτικοι χαρακτηρισμοι για το νικ ντιγκγουιντ και τοσο εσυ οσο και διαφοροι κολλητοι του οπως ο γασπαρης ποιουν την νησσαν! :2funny:
Δηθεν δεν το ειχες διαβασει! Θετικο παντως που παραδεχεσαι οτι ειχες ιδιωτικη ανταλλαγη μηνυματων μαζι του.

Κατα τα αλλα δεν εχω ιδεα ποιος ειναι αυτος ο δεμπαντ που λες ουτε γιατι μπαναριστηκε. Αντε γεια δειλη χαμουρα!
Τελικα για αλλη μια φορα αποδειχτηκε οτι δεν εχεις καν τσεκια...οχι οτι μου κανει εντυπωση απο εναν ξεφτιλα σαν εσενα...μια φορα ξεφτιλας,για παντα ξεφτιλας λενε.
Εγω φταιω που σου απανταω σοβαρα.
Τραβα ψοφα τωρα.

Επισκέπτης
Τελικα για αλλη μια φορα αποδειχτηκε οτι δεν εχεις καν τσεκια...οχι οτι μου κανει εντυπωση απο εναν ξεφτιλα σαν εσενα...μια φορα ξεφτιλας,για παντα ξεφτιλας λενε.
Εγω φταιω που σου απανταω σοβαρα.
Τραβα ψοφα τωρα.
Ανταλλασατε και sms/mms με τον ντιγκ; Τι λεγατε αν επιτρεπετε;

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
ΟΚ απλα δεν καταλαβαινω γιατι δε μπαινεις στο αλλο θρεντ που γραφτηκαν καποιοι απαξιωτικοι και ισως αδικοι χαρακτηρισμοι για τον ντιγκ και να δηλωσεις οτι εισαι φιλος του. :huh:
Στο ξαναλεω το θρεντ δεν το εχω διαβασει,ειναι λιγα τα θρεντ που μπαινω κ διαβαζω πλεον.
δεν εχω κανενα προβλημα να δηλωσω οτι ειχα καλη διαδικτυακη σχεση με τον ντιγκ.
Το χω αναφερει πολλες φορες κ το ξαναλεω κ τωρα.
το απο πανω υπογραμισμενο,Γτ αλλωστε δεν υπαρχει μελος εδω μεσα που να εχω γνωριστει απο κοντα.Ουτε καν με τον γλ που ημασταν στην ιδια περιοχη...
αυτα ολα στα λεω για τα κατα καιρους ''κολλητιλικια'' που εχουν ειπωθει κ απο σενα.
πως γινεται να εισαι κολλητος με καποιον που δεν εχεις γνωρισει ποτε ποσωπικα απο κοντα?

sertico13

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2018
Like
216
Πόντοι
21

πουλι στη φυλης  μενεις? χθες για το ραντεβου θανατου που εκλεισες εφτασες σε χρονο ρεκορ στο σημειο, που ακριβως μενεις για να ξερω να μην ξανακατουρησω οταν περναω απο το στενο σου

Steve Madden

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2018
Like
46
Πόντοι
1
ουτε καν το εχω διαβασει το θρεντ... :jerking:
την υποστηριξη μου προς τον ντιγκο την εχω γραψει αρκετες φορες παλιοτερα κ δημοσια με ποστ κ σε πμ σε συγκεκριμενα μελη που με ρωτησαν,αλλα κ στον ιδιο τον ντιγκ οπου μιλουσαμε παλι μεσω πμ λιγο πριν το μπαν.Το ξερει κ ο ιδιος κ αυτο μου φτανει.Επισης,αν θελει ο ντιγκ μεσω καποιου  νικ μπορει κ να ποσταρει κ να μου στειλει πμ,το ξερουμε αυτοι που πρεπει κ μεχρι εκει.
Δεν χρειαζεται καν να γραψω κατι παραπανω στο συγκεκριμενο θρεντ- που απο τον τιτλο του κ μονο -μου ειναι εντελως αδιαφορο.Ποσο μαλλον για να αποδειξω κατι σε σενα.

Αν εχεις αντρικα αρχιδια να πεις εδω δημοσια ποσο φορες εστειλες πμ στον Αντι κ ποσες φορες πατησες το ρουφιανοκουμπο προκειμενω να μπαναριστει ο δεμπαντγκουντκαγλυ.
Ειδικα, μετα το μιουτ σου τον Οκτωμβρη λυσαξες κ καπακι ηρθε απο το πουθενα το μπαν του δεμπαντ 10 μερες αργοτερα περιπου...
Ο δε μπαντ μπαναρίστηκε 5' μετά το πρώτο και τελευταίο του ποστ στο θρεντ για τον εισαγγελέα.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Ο δε μπαντ μπαναρίστηκε 5' μετά το πρώτο και τελευταίο του ποστ στο θρεντ για τον εισαγγελέα.
αν δεις δεν εχεις πεσει μπαν στο ποστ,αλλα στο προφιλ,δηλ δεν εχει κοκκινη βουλα το ποστ,οπως γινεται συνηθως...κ γω μεσα απο το προφιλ του δεμπαντ ειδα οτι οντως το τελευταιο μνμ του ηταν αυτο το ποστ.Εδω μονο η διοικηση μπορει να απαντησει,κανεις αλλος.

Steve Madden

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2018
Like
46
Πόντοι
1
αν δεις δεν εχεις πεσει μπαν στο ποστ,αλλα στο προφιλ,δηλ δεν εχει κοκκινη βουλα το ποστ,οπως γινεται συνηθως...κ γω μεσα απο το προφιλ του δεμπαντ ειδα οτι οντως το τελευταιο μνμ του ηταν αυτο το ποστ.Εδω μονο η διοικηση μπορει να απαντησει,κανεις αλλος.
Διάβαζα το θρεντ εκείνη την ώρα. Με το που πόσταρε έπεσε το μπαν.

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.541
Πόντοι
566
Ψηφίζουμε στον μικρό τελικό.... ποιος θα είναι ο χαλκινος MR MALAKAS 2018?  :orchestra: :orchestra: :orchestra:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
ο μυθομανης αεροταριφας χτες μου εκλασε 2 μαντρες
περιμενω μεχρι τις 10 το βραδυ σημερα να πραγματοποιησει ακριβως αυτα που στοιχηματισαμε, αλλιως να αρχιζει να σκαναρει ταυτοτητα και διαβατηριο για να ποσταρει εδω
δεν θα τον περιμενω μια ζωη το μαλακα μεχρι να παει οντως λουξεμβουργο

Υ.Γ. και κωδικους taxis

σκασε ρε ξεφτυλισμενε

απο πουστη σαν εσενα δεν περιμενα να τιμησει το στοιχημα

τουλαχιστον βουλωνε

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.541
Πόντοι
566
Θα βγαλω πολλα λεφτά από τον βαν πουλεν... :orchestra: :orchestra: :orchestra:

Επισκέπτης
Ρε μαλακες στειλανε για μπανιο τον Mortado και εσεις ασχολειστε με Πουλερικα και διαγωνισμους; :S :S :S

sertico13

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2018
Like
216
Πόντοι
21
απο χθες που μπαναρανε τον μονταρδο ολως τυχαιος εξαφανιστηκε και το πουλι...μαλλον επεσε μπαν απο αιπι. αιωνια του η μνημη του κλωσσοπουλου   :orchestra:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
602
Πόντοι
246
σκασε ρε ξεφτυλισμενε

απο πουστη σαν εσενα δεν περιμενα να τιμησει το στοιχημα

τουλαχιστον βουλωνε
περασε μια μερα και τη φωτο που στοιχηματισαμε δεν την ανεβασες
περιμενω να σωσεις τα προσχηματα και να ανεβασεις ταυτοτητα και διαβατηριο
αλλιως θα τρως σκατωμα μεχρι τη δευτερα παρουσια
Υ.Γ. και κωδικους taxis

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
περασε μια μερα και τη φωτο που στοιχηματισαμε δεν την ανεβασες
περιμενω να σωσεις τα προσχηματα και να ανεβασεις ταυτοτητα και διαβατηριο
αλλιως θα τρως σκατωμα μεχρι τη δευτερα παρουσια
Υ.Γ. και κωδικους taxis

Αντι να κρυφτείς παλιομαλακα σερνεις ακομα το κατουρημενο σου κουφαρι

Τραβαει η ψυχουλα σου ξεφτυλισμα
Για αυτο στηνεις το βρωμοκωλι σου και πληρωνεις να στο δακτυλιασουν

Ξεφτυλισμένη

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ο κοσμος του μπου θελει τελικο..

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Στεκα στο χω πει 5 φορες κ βαλε στον τελικο η φιναλιστ με κεφαλαια σε παρακαλω

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
46K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom