stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.541
- Πόντοι
- 566
Ειμαι ηδη αμπου νταμπι
Μπορει να απαντησει αν εχει παλι διψα για κατουρημα
Τυπε μετά από το ξεβράκωμα του Λουξεμβούργου δεν θα τολμήσει....
Ειμαι ηδη αμπου νταμπι
Μπορει να απαντησει αν εχει παλι διψα για κατουρημα
ρε μαλακα αλβανοβλαχε αεροταριφα μας ανακοινωνεις καθε τρεις και λιγο οτι εισαι σε καποια διαφορετικη πολη του τριτου κοσμου γυρω απο την αφρικη και τη μεση ανατολη, επειδη μεταφερεις αραπογυφτους γυρω γυρω, λες και κανεις κανα κατορθωμα
σαν να λεει ενας κανονικος επιγειος ταριφας, τωρα ειμαι πλατεια κολιατσου, τωρα ειμαι λιμανι πειραια, τωρα ειμαι χαμοστερνας, κωλωνετε να βαλετε στοιχημα που ειμαι μουνια
αραπογυφτους με κοφινια με κοτες μεταφερεις ολη μερα, θα αλλαζεις καθε λιγο και λιγακι το shithole που μενεις μεχρι το επομενο δρομολογιο
Τυπε μετά από το ξεβράκωμα του Λουξεμβούργου δεν θα τολμήσει....
Τοτε ας κλαψει λιγο ακομα
Τοτε ας κλαψει λιγο ακομα
ολες αληθινες φωτο....Ολες αυτες είναι μπαζα για την μπεκατσα τυπε.... καλύτερα να σβήσεις το μήνυμα σου.
Ολες αυτες είναι μπαζα για την μπεκατσα τυπε.... καλύτερα να σβήσεις το μήνυμα σου.
ολες αληθινες φωτο....
Σα να λες οτι στο νήμα για τις γυναίκες μας/γκομενές μας έχει ψεύτικες φωτογραφίες.
και ποιος μας λεει οτι εχεις δικια σου φωτο στο προφιλ και εκανες αυτα τα ματς και οχι του σπαλιαρα πχ?? αυτα να ξερεις ειναι παιχνιδακι για το πουλιΤοτε ας κλαψει λιγο ακομα
και ποιος μας λεει οτι εχεις δικια σου φωτο στο προφιλ και εκανες αυτα τα ματς και οχι του σπαλιαρα πχ?? αυτα να ξερεις ειναι παιχνιδακι για το πουλι
το πουλι δεν παιζει ομως τυπε ...και σιγουρα θα απαξιωσει με καθε τροπο το προηγουμενο ποσταρισμα σου με τα γκομενακια. πρεπει να εχεις ετοιμα τα αποδεικτικα στοιχεια που σιγουρα θα σου ζητησειΟ σπαλιαρας εχει περαση στις ελλεεινιδες μονο
Εγω παιζω διαπλανητικα
το πουλι δεν παιζει ομως τυπε ...και σιγουρα θα απαξιωσει με καθε τροπο το προηγουμενο ποσταρισμα σου με τα γκομενακια. πρεπει να εχεις ετοιμα τα αποδεικτικα στοιχεια που σιγουρα θα σου ζητησει
Ο σπαλιαρας εχει περαση στις ελλεεινιδες μονο
Εγω παιζω διαπλανητικα
Ενταξει τυπε, το γαμησες τωρα...