acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
κανεις απο τους δυο...
Και εσυ πικεριστης τυπε?
κανεις απο τους δυο...
Ρε τυπε σκεψου μια γερμανιδα να δει τον σπαλιαρα σε φωτο απο κολωνακι και να δει και τις δικες μου
Ποιος νομίζεις οτι θα φαει ροζ μουνακι
10/16 τριπονταολυμπιακος
ο ροαοπαοκανεις απο τους δυο...
10/16 τριποντα
ροζ πουτσοκεφαλο θα φας εσυ μονο
Ρε τυπε σκεψου μια γερμανιδα να δει τον σπαλιαρα σε φωτο απο κολωνακι και να δει και τις δικες μου
Ποιος νομίζεις οτι θα φαει ροζ μουνακι
στηριζωερωτηση κρισεως
ο αλλος εβαλε σκρινσοτ απο το τιντερ ως αποδεικτικο οτι ειναι μεγαλος γαμικος;
[size=20pt]Θα βγαλω φωτο οπου οπου υποδειξει ο τραμου[/size] που ξερει τα μερη
[size=20pt]Θα εχω γραψει το ονομα σου[/size] σε χαρτι ως αποδεικτικο
Οποιος απο τους δυο μας χασει θα ποσταρει ταυτοτητα η διαβατηριο
ερωτηση κρισεως
ο αλλος εβαλε σκρινσοτ απο το τιντερ ως αποδεικτικο οτι ειναι μεγαλος γαμικος;
παρακαλειται να ανεβασει ΑΜΕΣΑ ταυτοτηκα και διαβατηριο σε αυτο το νημα αλλιως θα ειναι ενας ξεφτιλας και εδω μεσα εκτος απο την πραγματικη ζωη
σωστολοιπον για να τελειωνουμε με τον μυθομανη αεροταριφα - δον ζουαν του τιντερ
αυτο ηταν το στοιχημα που βαλαμε
ο αστραπογιαννος ποσταρε αυτο
www.imagebam.com/image/1ff42c1054343524] [/URL]
1) φαινεται ενα ραντομ μερος που ΔΕΝ ΥΠΕΔΕΙΞΕ Ο ΤΡΑΜΟΥ
2) [size=15pt]απο πουθενα δεν αποδεικνυεται οτι ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ ειναι ο μυθομανης αεροταριφας - δον ζουαν του τιντερ (εκτος αν μας αποδειξει με αλλο τροπο οτι το δαχτυλο που φαινεται με το μισοφαγωμενο νυχι γεματο νυχομπαζα ειναι απο το δικο του βλαχοχερο)
ειναι γνωστο οτι ειναι αεροσυνοδος στην εθιοπιαν ερλαινς και θα μπορουσε καλλιστα να ειδοποιησει ενα συναδελφο του που εκεινη την ωρα ηταν στο αεροδρομιο του λουξεμβουργου να βγαλει μια φωτο με χαρτακι με το ΜΥΘΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥ πανω, να του το στειλει στο βαιμπερ και να μας το ποσταρει εδω για να κορδωθει περνωντας μας για βασιβουζουκους
ουτε στο μερος ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ πηγε, ουτε απεδειξε οτι Ο ΙΔΙΟΣ κρατουσε το χαρτακι π.χ. βγαζοντας διπλα σε αυτο και το κινητο του τηλεφωνο με λογκαρισμενο το προφιλ του στο μπου (isoLakis33)
[/size]
συνεπως, το στοιχημα λογω του οτι δεν εκπληρωθηκαν οι οροι που Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ δεν εχουν ακομα εκπληρωθει και μετα την παρελευση ικανου χρονικου διαστηματος θεωρειται ο χαμενος
παρακαλειται να ανεβασει ΑΜΕΣΑ ταυτοτητα και διαβατηριο σε αυτο το νημα αλλιως θα ειναι ενας ξεφτιλας και εδω μεσα εκτος απο την πραγματικη ζωη
η ζωή αντιγράφει την τέχνη...σωστο
το ιδιο κολπο ακριβως με την ταινια ο φιλος μου λευτερακης...
μυθικό πουλί έχεις συσσωρευμένο θυμό...που ειναι η πουστρα περιμενει να φυγω για να ποσταρει εχω ορεξη σημερα να του γαμησω το ταμ τιριριμ
θελω να του συνθλιψω την κεφαλα σημερα πουντονε να του τον ακουμπησω μη με κρατατεμυθικό πουλί έχεις συσσωρευμένο θυμό...
αγαντα πουλι...εισαι ανωτεροςπου ειναι η πουστρα περιμενει να φυγω για να ποσταρει εχω ορεξη σημερα να του γαμησω το ταμ τιριριμ
μυθικό πουλί έχεις συσσωρευμένο θυμό...