Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 228K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
602
Πόντοι
246
πουλι εβαλα πλατη εως να ερθεις. ειμαι πολυ υποστηρικτικος, θελω να με ανακηρυξεις σαν υπασπιστη σου, αλλιως θα φτιαξω κλωνο και θα σε παω μαμιωντας στο λεω
τυπε το πουλι ειναι μοναχικος και σκληρος καργιολης
αμα λακισει ο ακαποβλακας ετοιμασου για τη δευτερη λυση γιατι θελω σακο του μποξ

sertico13

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2018
Like
216
Πόντοι
21
τυπε το πουλι ειναι μοναχικος και σκληρος καργιολης
αμα λακισει ο ακαποβλακας ετοιμασου για τη δευτερη λυση γιατι θελω σακο του μποξ
νομιζω προηγειται ο στεκας και μετα εγω.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.781
Πόντοι
3.656
πουλι εβαλα πλατη εως να ερθεις. ειμαι πολυ υποστηρικτικος, θελω να με ανακηρυξεις σαν υπασπιστη σου, αλλιως θα φτιαξω κλωνο και θα σε παω μαμιωντας στο λεω
τυπε αν θες να γίνεις πιστό σκυλί δεν θα τα παρατάς στα δύσκολα..θα μαζεύεις τα ξεροκοματα που θα σου πετάει το μυθικό πουλί και θα κάνεις υπομονή..

sertico13

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2018
Like
216
Πόντοι
21
τυπε αν θες να γίνεις πιστό σκυλί δεν θα τα παρατάς στα δύσκολα..θα μαζεύεις τα ξεροκοματα που θα σου πετάει το μυθικό πουλί και θα κάνεις υπομονή..
εχω τρανταχτα στοιχεια οτι το πουλι ειναι κλωνος του μονταρδου,

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.984
Πόντοι
5.506
το μυθικό πουλί θα σε κουτσουλήσει.

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.541
Πόντοι
566
www.imagebam.com/image/1ff42c1054343524] [/URL]

ειναι γνωστο οτι ειναι αεροσυνοδος στην εθιοπιαν ερλαινς και θα μπορουσε καλλιστα να ειδοποιησει ενα συναδελφο του που εκεινη την ωρα ηταν στο αεροδρομιο του λουξεμβουργου να βγαλει μια φωτο με χαρτακι με το ΜΥΘΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥ πανω, να του το στειλει στο βαιμπερ και να μας το ποσταρει εδω

Καταλαβαίνεις ότι αυτό που λες έχει πολύ μικρή πιθανότητα ως σενάριο.
Ο τυπος σε λιγότερο πό μια ώρα ανέβασε την φώτο και εσύ μας λες ιστορίες συνωμοσίας.

Αν τα πίστευες αυτά που λες, θα ζητούσες ρεβάνς από το Αμπου Νταμπι.
Λες να είναι παλι τυχερός και να υπάρχει και εκεί συνάδελφος του για να βγάλει ανάλογη φώτο?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
602
Πόντοι
246
Καταλαβαίνεις ότι αυτό που λες έχει πολύ μικρή πιθανότητα ως σενάριο.
Ο τυπος σε λιγότερο πό μια ώρα ανέβασε την φώτο και εσύ μας λες ιστορίες συνωμοσίας.

Αν τα πίστευες αυτά που λες, θα ζητούσες ρεβάνς από το Αμπου Νταμπι.
Λες να είναι παλι τυχερός και να υπάρχει και εκεί συνάδελφος του για να βγάλει ανάλογη φώτο?
ο αδερφος μου αυτη τη στιγμη ειναι στο λονδινο
θα μπορουσα να σου στειλω οχι σε μια ωρα, σε 5 λεπτα φωτο με χαρτακι που να γραφει στεκας = κανταφι απο τα λιντλ

το ρεζουμε ειναι οτι ο μυθομανης αεροταριφας δεν εκπληρωσε τους ορους του στοιχηματος ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΒΑΛΕ
οταν λεω οτι ειναι ΑΜΕΑ δεν με πιστευετε, δεν μπορει να κερδισει στοιχημα που βαζει ο ιδιος τους ορους

εσυ πιθανολογεις οτι μπορει να ηταν αυτος, δεν απεδειξε τιποτα

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.119
Πόντοι
5.506
θα μπορουσα να σου στειλω οχι σε μια ωρα, σε 5 λεπτα φωτο με χαρτακι που να γραφει στεκας = κανταφι απο τα λιντλ

το ρεζουμε ειναι οτι ο μυθομανης αεροταριφας δεν εκπληρωσε τους ορους του στοιχηματος ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΒΑΛΕ
οταν λεω οτι ειναι ΑΜΕΑ δεν με πιστευετε, δεν μπορει να κερδισει στοιχημα που βαζει ο ιδιος τους ορους

πιστευω πουλι...θα τον ψηφιζω παντα

sertico13

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2018
Like
216
Πόντοι
21
και εγω θα συμπορευτω με πουλι,  το αιμα νερο δεν γινετε, οσο για τον ακαποειρα και μονο που λεει οτι γαμαει μεσω τιντερ τον καθιστα για παντα αναξιοπιστο σε οτι και αν πει. μονο πουλι ρε μουνια. :heavymetalbig:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
602
Πόντοι
246
και εγω θα συμπορευτω με πουλι,  το αιμα νερο δεν γινετε, οσο για τον ακαποειρα και μονο που λεει οτι γαμαει μεσω τιντερ τον καθιστα για παντα αναξιοπιστο σε οτι και αν πει. μονο πουλι ρε μουνια. :heavymetalbig:
αντε κι εγω για να δεις οτι ειμαι μεγαλη καρδια, μπαναρα μονο τον αλλον

μεχρι αυριο θα σου εχω μπαναρει τον κλωνο μωρη ζενεβιεβ της εθιοπιαν ερλαινς

sertico13

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2018
Like
216
Πόντοι
21
ναι μπορει να μπαναρε τον αλλον,αλλα υποψιαζεται ακομα οτι εισαι κλωνος του ακαποειρα
ειναι τοσο στοκος? δεν νομιζω, αλλα τωρα που το λες σαν να εχεις δικιο. αλλιως γιατι να μου αναφερει οτι μπαναρε τον αλλον και οχι εμενα? πασχει απο μανια καταδιωξης, ο ακαποειρα τον εχει κανει να βλεπει παντου κλωνους του. νομιζω οτι ο ακαποειρα εχει δυσκολεψει το πουλι περισσοτερο απο οποιονδηποτε αλλον.

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.541
Πόντοι
566

Μπεκατσα, όσο και να μου τρίβεσαι στον τελικό θα ψηφίσω βανάκια.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
46K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom