Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 228K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
602
Πόντοι
246
μπεκατσα

ο πικερ τουλαχιστον ειναι πικεριστης με ιδεες,οραμα,εχει καποιες σταθερες αποψειες,και μια σταθερη ζωη μιζερη,ζωη ναυαγιου εδω και χρονια,παει και πηδαει της γυφτησες του μεταξουργειου,ερωτευεται πορνες γιατι δεν μπορει στην πραγματικη ζωη, εγινε ρεζιλι των πουτανων με την υποθεση της κορινας,μενει στο παιδικο δωματιο του, βγαζει 360 και η συνταξη των γερω γονεων του συμπλήρωνει το εισοδημα του

αλλα πως να το κανουμε εχει εναν τροπο ζωης,εχει εναν λογο υπαρξης, ακομα και ως ναυαγιο,εσυ τι λογο υπαρξης εχεις?

Να σε μεταφερει ο ακαποειρα με το αεροπλανο του δωρεαν ελβετια να κανεις ευθανασια
ειμαι το μυθικο πουλι

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
602
Πόντοι
246
ενταξει αρκετα σε τραμπουκισα σημερα, αυριο παλι,σε αναλαμβανει ο ακαποειρα τωρα φιλια :birdman:

καλη τυχη στον τελικο
κερδισες τις 2 ωρες διασημοτητας σου διπλα στο μυθικο πουλι
απο τη βαθια χαβουζα της κλωνικης ανυπαρξιας εγινες εστω για λιγο ανεπαρκης μεν αλλα προσωρινος εστω συνομιλητης του μυθικου πουλιου
αφου δεν τις εφαγες ξαναγυρνα σωος στο βοθρο της ληθης

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.983
Πόντοι
5.506
ενταξει αρκετα σε τραμπουκισα σημερα, αυριο παλι,σε αναλαμβανει ο ακαποειρα τωρα φιλια :birdman:

καλη τυχη στον τελικο

Τύπε, μην το πάρεις στραβά αλλά σε γλέντησε σήμερα το πουλί. Ασάλιωτα κιόλας. Κιότεψες.

:orchestra:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Τύπε, μην το πάρεις στραβά αλλά σε γλέντησε σήμερα το πουλί. Ασάλιωτα κιόλας. Κιότεψες.

:orchestra:

ρε τυπε θα βασιζοσουν εσυ στο λογο του πουλι για να κατεβεις νυχτιατικα μεταξι?
Ειδαμε τι ξεφτυλισμενη τρυπια μπεκατσα ειναι απο το στοιχημα που δεν τιμησε
θα το εμπιστευοσουν????

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
τα συγχαρτηρια μου στο αγαπητο πουλι για την αφηξη του στον τελικο

πρωτη φορα εχουμε πτηνο στον τελικο με το ονομα του πτηνου

ο πιτερ βαν νορδεν επαξια ως εδω

με μολις 2000 και κατι μυνηματα παραλιγο να φτασει τελικο

πιστευω αν συνεχισει ετσι ο βαν νορδεν του χρονου μπορει και να το σηκωσει

ο μικρος τελικος μικρου ενδιαφεροντος

τωρα το πουλι εχει να αντιμετωπισει τον πουσι βαγγον

το αστερι των τελευταιων ετων
ο οποίος σημειωτέων δεν έχει αντίδραση ακόμη  :think: :think: ετοιμάζει  την στρατηγική του μαλλον  ;) για να αποφύγει την στέψη αν και δεν το βλεπω  :tooth: :tooth: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.541
Πόντοι
566
προς το παρον το χανει το στοιχημα ο μυθομανης
δεν εχει καλυψει 2 απο τις προυποθεσεις που ο ιδιος προτεινε

...και σκέφτηκες ότι πρόκειται για συνωμοσία, ο πιλότος ενώ είναι στην αντις αμπεμπα έστειλε συνάδελφο του βραδιάτικα να βγάλει φώτο με χαρτάκι στο χέρι "πουλι μιστερ μαλακας".

Βασικά το στοίχημα το έχασες.

Επειδή βλέπω να κερδίζεις και τον τίτλο του MR MALAKAS (εγώ θα ψηφίσω βανακια) θα πρέπει να αφήσεις αυτόν τον λογαριασμό, ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ.   

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.541
Πόντοι
566
αρχισε να κατεβαινει προς τα αραβικα κρατη ο μυθομανης για να μην ξεφτιλιστει τελειως

Σβήσε το μυθομανής... και πρόσεξε μην βάλεις κανα στοίχημα και για το Ντουμπαι.

Παίζει πάλι να χάσεις....

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
στουκα μετα το χθεσινο φιασκο

εισαι ενταξει;

γερος δυνατος;

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.541
Πόντοι
566
Χωνυ πηγες σωβρακα στον Γιαννο?

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Dimmits κολλητος ντιγκγουιντ που τον εκθειαζε και τον πουλησε σαν πουστρακι οταν ο τελευταιος μπηκε στη μπουζου. Αραγε να εχει και ο ντιμιτς φωτο ανδρων στο κινητο του;

Αυτοι ειναι οι περαστικοι απο το 99 που εκανα διασημους.
ολο κλαιγοσουν στην ημερησια Αθηνων σαν αγαμητη πουτανα,βαρεθηκε ο Αντι να σε ακουει κ σου εκανε την χαρη.
πιο διασημος απο τον θαμωνα του Αγκυρας 1 ,που ολο το σαιτ τον κατουραει δεν ειμαι,καλπαζεις επαξια.
οσο ησουν πρασινισμενος μετα το ηρωικο σου μιουτ δεν τολμησες να πεις κουβεντα,τωρα ξυπνησες παλιοπουτανα Δουκα νουκεμ,φτου σου ξεφτιλα!Εκ του ασφαλους παντα.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
602
Πόντοι
246
...και σκέφτηκες ότι πρόκειται για συνωμοσία, ο πιλότος ενώ είναι στην αντις αμπεμπα έστειλε συνάδελφο του βραδιάτικα να βγάλει φώτο με χαρτάκι στο χέρι "πουλι μιστερ μαλακας".

Βασικά το στοίχημα το έχασες.

Επειδή βλέπω να κερδίζεις και τον τίτλο του MR MALAKAS (εγώ θα ψηφίσω βανακια) θα πρέπει να αφήσεις αυτόν τον λογαριασμό, ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ.   
ο τυπος ειναι τοσο αμπαλος που δεν μπορει να βαλει μονος του ορους στοιχηματος και να τους τηρησει
αυτος χανει στο ταβλι διπλο απο τετραπληγικο
και ποιος να σβησει το λογαριασμο του;
το μυθικο πουλι;
πας καλα ρε σερβιετοκουβαλητη σκουπιδοκατεβαστη, κανταφι της κακιας ωρας;
εδω εχω πιεμ να μου δωσουν λεφτα για να τους δωσω τους κωδικους του πουλιου και να μπαινουν ως πουλι καποιοι
εδω θα ειμαι και θα σας γαμω τα λυκεια μεχρι να αποφασισω να αποδημησω σε πιο θερμα κλιματα

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.541
Πόντοι
566
Την αληθεια δεν μπορεις να την αλαξεις μπεκατσα... ο πιλοτος χθες σε ξεπουπουλιασε.

Μια ελπίδα μόνο έχεις.

Να ζητήσεις ρεβάνς με φώτο από το Ντουμπάι αύριο.

Βεβαιως αν χάσεις πάλι οι συνέπειες για εσένα και τον πικερισμό θα είναι ανυπολόγιστες. 

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.983
Πόντοι
5.506
ο τυπος ειναι τοσο αμπαλος που δεν μπορει να βαλει μονος του ορους στοιχηματος και να τους τηρησει
αυτος χανει στο ταβλι διπλο απο τετραπληγικο
και ποιος να σβησει το λογαριασμο του;
το μυθικο πουλι;
πας καλα ρε σερβιετοκουβαλητη σκουπιδοκατεβαστη, κανταφι της κακιας ωρας;
εδω εχω πιεμ να μου δωσουν λεφτα για να τους δωσω τους κωδικους του πουλιου και να μπαινουν ως πουλι καποιοι
εδω θα ειμαι και θα σας γαμω τα λυκεια μεχρι να αποφασισω να αποδημησω σε πιο θερμα κλιματα

:orchestra: :orchestra:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
602
Πόντοι
246
Την αληθεια δεν μπορεις να την αλαξεις μπεκατσα... ο πιλοτος χθες σε ξεπουπουλιασε.

Μια ελπίδα μόνο έχεις.

Να ζητήσεις ρεβάνς με φώτο από το Ντουμπάι αύριο.

Βεβαιως αν χάσεις πάλι οι συνέπειες για εσένα και τον πικερισμό θα είναι ανυπολόγιστες.  
ο μυθομανης αεροταριφας χτες μου εκλασε 2 μαντρες
περιμενω μεχρι τις 10 το βραδυ σημερα να πραγματοποιησει ακριβως αυτα που στοιχηματισαμε, αλλιως να αρχιζει να σκαναρει ταυτοτητα και διαβατηριο για να ποσταρει εδω
δεν θα τον περιμενω μια ζωη το μαλακα μεχρι να παει οντως λουξεμβουργο

Υ.Γ. και κωδικους taxis

Επισκέπτης
ολο κλαιγοσουν στην ημερησια Αθηνων σαν αγαμητη πουτανα,βαρεθηκε ο Αντι να σε ακουει κ σου εκανε την χαρη.
πιο διασημος απο τον θαμωνα του Αγκυρας 1 ,που ολο το σαιτ τον κατουραει δεν ειμαι,καλπαζεις επαξια.
οσο ησουν πρασινισμενος μετα το ηρωικο σου μιουτ δεν τολμησες να πεις κουβεντα,τωρα ξυπνησες παλιοπουτανα Δουκα νουκεμ,φτου σου ξεφτιλα!Εκ του ασφαλους παντα.
Αν εχεις εστω τριχα απο αρχιδια στο τρυπημενο μουνι σου μπες στο θρεντ που ολοι φτυνουν τον ντιγκγουιντ, το θρεντ που παρακολουθουν και δημοσιογραφοι, και γραψε μιση κουβεντα υποστηριξης. Μιση ρε πουστη που τον εγλειφες! Μονο μιση!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.983
Πόντοι
5.506
ο μυθομανης αεροταριφας χτες μου εκλασε 2 μαντρες
περιμενω μεχρι τις 10 το βραδυ σημερα να πραγματοποιησει ακριβως αυτα που στοιχηματισαμε, αλλιως να αρχιζει να σκαναρει ταυτοτητα και διαβατηριο για να ποσταρει εδω
δεν θα τον περιμενω μια ζωη το μαλακα μεχρι να παει οντως λουξεμβουργο

Υ.Γ. και κωδικους taxis

Πως ακριβώς είναι το στοίχημα;  :think:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Αν εχεις εστω τριχα απο αρχιδια στο τρυπημενο μουνι σου μπες στο θρεντ που ολοι φτυνουν τον ντιγκγουιντ, το θρεντ που παρακολουθουν και δημοσιογραφοι, και γραψε μιση κουβεντα υποστηριξης. Μιση ρε πουστη που τον εγλειφες! Μονο μιση!

ουτε καν το εχω διαβασει το θρεντ... :jerking:
την υποστηριξη μου προς τον ντιγκο την εχω γραψει αρκετες φορες παλιοτερα κ δημοσια με ποστ κ σε πμ σε συγκεκριμενα μελη που με ρωτησαν,αλλα κ στον ιδιο τον ντιγκ οπου μιλουσαμε παλι μεσω πμ λιγο πριν το μπαν.Το ξερει κ ο ιδιος κ αυτο μου φτανει.Επισης,αν θελει ο ντιγκ μεσω καποιου  νικ μπορει κ να ποσταρει κ να μου στειλει πμ,το ξερουμε αυτοι που πρεπει κ μεχρι εκει.
Δεν χρειαζεται καν να γραψω κατι παραπανω στο συγκεκριμενο θρεντ- που απο τον τιτλο του κ μονο -μου ειναι εντελως αδιαφορο.Ποσο μαλλον για να αποδειξω κατι σε σενα.

Αν εχεις αντρικα αρχιδια να πεις εδω δημοσια ποσο φορες εστειλες πμ στον Αντι κ ποσες φορες πατησες το ρουφιανοκουμπο προκειμενω να μπαναριστει ο δεμπαντγκουντκαγλυ.
Ειδικα, μετα το μιουτ σου τον Οκτωμβρη λυσαξες κ καπακι ηρθε απο το πουθενα το μπαν του δεμπαντ 10 μερες αργοτερα περιπου...

Επισκέπτης
Επι 10 σελιδες γραφονται απαξιωτικοι χαρακτηρισμοι για το νικ ντιγκγουιντ και τοσο εσυ οσο και διαφοροι κολλητοι του οπως ο γασπαρης ποιουν την νησσαν! :2funny:
Δηθεν δεν το ειχες διαβασει! Θετικο παντως που παραδεχεσαι οτι ειχες ιδιωτικη ανταλλαγη μηνυματων μαζι του.

Κατα τα αλλα δεν εχω ιδεα ποιος ειναι αυτος ο δεμπαντ που λες ουτε γιατι μπαναριστηκε. Αντε γεια δειλη χαμουρα!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
46K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom