το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
θα περιμενω πολυ ακομα να εκπληρωσεις τους ορους που ΕΣΥ εβαλες;δεν ειναι μαλακια να ξεφτυλιζεις εναν εμπαθη εξυπνατζη
θα περιμενω πολυ ακομα να εκπληρωσεις τους ορους που ΕΣΥ εβαλες;δεν ειναι μαλακια να ξεφτυλιζεις εναν εμπαθη εξυπνατζη
Ρε εισαι χαζος?με ρωτησε το πορνιδιο τι δουλεια κανω, εγω τις ειπα μια δουλεια της σειρας για να μην μου ζητησει πολλα λεφτα, και με απαξιωσε τελειως. με καληνυκτισε με υποτιμητικο τροπο κατευθειαν
ναι δεν τα ειπες πριν αυτα που σε ρωτησα ? δεν μας χεζεις τωρα και εσυ. τζαμπα μια ωρα παρλα μαζι τηςΡε εισαι χαζος?
Πες της οτι εισαι δικηγορος και βγαζεις 20 χιλιαρικα το μηνα και οτι μπορεις να της βγαλεις και αδεια διαμονης στην Ελλαδα.
Θα ξεπουληθει να αγορασει εισιτηρια να ερθει, θα την γαμησεις καμια εβδομαδα τσαμπα και μετα θα την στειλεις στη μαμα της.
Ουτε τα βασικα ρε παιδια?
θα περιμενω πολυ ακομα να εκπληρωσεις τους ορους που ΕΣΥ εβαλες;
με ρωτησε το πορνιδιο τι δουλεια κανω, εγω τις ειπα μια δουλεια της σειρας για να μην μου ζητησει πολλα λεφτα, και με απαξιωσε τελειως. με καληνυκτισε με υποτιμητικο τροπο κατευθειαν
τωρα βαλαμε στοιχημα η βηχουμε μωρη κυρια;ειναι πιο αξιοπιστο να υποδειξει τοποθεσια ο τραμου
η να ποσταρω το αεροδρομιο του λουξεμβουργου ρε σαπιε
ποσταρε διαβατηριο και ταυτοτητα η βαλτα στον κωλο σου
Ρε εισαι χαζος?
Πες της οτι εισαι δικηγορος και βγαζεις 20 χιλιαρικα το μηνα και οτι μπορεις να της βγαλεις και αδεια διαμονης στην Ελλαδα.
Θα ξεπουληθει να αγορασει εισιτηρια να ερθει, θα την γαμησεις καμια εβδομαδα τσαμπα και μετα θα την στειλεις στη μαμα της.
Ουτε τα βασικα ρε παιδια?
σκασε ρετωρα βαλαμε στοιχημα η βηχουμε μωρη κυρια;
θα κανεις αυτο που ειπες ακριβως η οχι;
γιατι αμα το παμε στο περιπου κι εγω δεν εννοουσα αστυνομικη ταυτοτητα αλλα ταυτοτητα εισοδου στο αλλου φαν παρκ
Alpha male δε γινεσαι, γεννιεσαι.
φυλης 60 σε μιση ωρασκασε ρε
Πού να φανταστω οτι επι μια ωρα της λες οτι εισαι οικοδομος ή πλασιέ ρε τύπεναι δεν τα ειπες πριν αυτα που σε ρωτησα ? δεν μας χεζεις τωρα και εσυ. τζαμπα μια ωρα παρλα μαζι της
στο 99 να παςφυλης 60 σε μιση ωρα
Αλλος απο δωφυλης 60 σε μιση ωρα
ασε την παρλα και ελαστο 99 να πας
Ναι ρε, μαγειρεψα για τη γυναικα για αυριο. :S
βγαλε το δονητη απ τον κωλο να μην σου ζοριζει το περπατημαασε την παρλα και ελα
χωρις κερατα
με γυμνα χερια