acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Ρε μπεκατσα τι μπήκες παλι... δεν πας να κρυφτείς... φτιάξε εναν κλώνο τελος παντων....
Ρε μπεκατσα τι μπήκες παλι... δεν πας να κρυφτείς... φτιάξε εναν κλώνο τελος παντων....
αρχισε να κατεβαινει προς τα αραβικα κρατη ο μυθομανης για να μην ξεφτιλιστει τελειως
συμφωνα με το isolakis33 δρν εχεις εκπληρωσει το στοιχημα με βαση αυτα που ΕΣΥ προτεινες διοτι
1) δεν εισαι σε μερος που εχει υποδειξει ο τραμου
2) δεν αποδεικνυεται οτι ΕΣΥ κρατας το χαρτακι (πχ μπορει να τηλεφωνησες σε συναδελφο αεροταριφα που οντως ειναι στο λουξεμβουργο να σου κανει την εξυπηρετηση οσο εσυ εισαι στην αντις αμπεμπα)
You have a pointΣυγκινητικη προσπαθεια αλλα ρε τυπε και τη φατσα του να βαλει, τον ξερουμε; :S
μα για ολη την μερα εγω λεω, θα ερθει ελλαδα αν συμφωνησουμε να μεινει στο σπιτι μου, τι 50 ευρω λες? τα εισητηρια ειναι πιο πολλα απο το να μεινει για 5 μερες εδωΠαρτης 50€ τη βραδυα και εισαι κομπλε. Αν θελει πρωινο +5€.
ρε μαλαξ μονος σου προτεινες τι πρεπει να κανεις για να αποδειξεις αυτο που λεςδεν περιμενα να τιμησεις το στοιχημα
τι να περιμενει καποιος απο εσενα που χωνεις στον κωλο σου
δεν σας λενε τυχαια πουστηδες
Πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Ρελανς τυπου πουλι
Παρακολουθουμε με κομμενη την ανασα
το isolakis33 λεει ανοιχτο λαπτοπ η κινητο διπλα με λογκαρισμενο το προφιλ στο μπουΣυγκινητικη προσπαθεια αλλα ρε τυπε και τη φατσα του να βαλει, τον ξερουμε; :S
Ναι ρε τύπε αυτο λεμε, να της παρεις 50 ευρω τη βραδια, τσαμπα θα σου κωλοκαθήσει τοσες μερες και θα την ταιζεις?μα για ολη την μερα εγω λεω, θα ερθει ελλαδα αν συμφωνησουμε να μεινει στο σπιτι μου, τι 50 ευρω λες? τα εισητηρια ειναι πιο πολλα απο το να μεινει για 5 μερες εδω
Προσεξε με, αναγνωριζω οτι πηρες ηδη ποντους, ο αγων ομως ειναι αμφιρροπος ακομητι ρελανς ρε αλεξ
δεν το σωζεις το καμμενο το πουστακι
ρε μαλαξ μονος σου προτεινες τι πρεπει να κανεις για να αποδειξεις αυτο που λες
γιατι δεν το κανεις;
εχω σκαναρει την ταυτοτητα και το διαβατηριο και εχω γραψει τους κωδικους του ταξις μου και σε περιμενω
Ο Τραμουντανας παντως αυτη τη στιγμη ειναι ΛονδινοΔεν το σωζεις ξεφτυλισμενε
αντε ζητα και απο τον τραμου να με βρει
τα πμ μου ανοιχτα
ολη μερα αυριο θα ειμαι λουξ
Ναι ρε τύπε αυτο λεμε, να της παρεις 50 ευρω τη βραδια, τσαμπα θα σου κωλοκαθήσει τοσες μερες και θα την ταιζεις?
Δεν φανταζομαι να υπονοεις να την πληρωσεις κιολας.
το isolakis33 λεει ανοιχτο λαπτοπ η κινητο διπλα με λογκαρισμενο το προφιλ στο μπου
Ο Τραμουντανας παντως αυτη τη στιγμη ειναι Λονδινο
Σιγα μην σηκωσει τον κωλο του να τρεχει Λουξεμβουργο για μαλακιες
Ωχ αυτο εννοει.
Ρε πας καλα?
αποκλειεται γιατι δε θα ρισκαρει να δει ο δικος του ποσο μαλακας ειναι ανακαλυπτοντας οτι ο φιλος του ειναι το προφιλ ακαποειραΑρα βαζεις και ορο να εχει λαπτοπ μαζι του. Κι αν στειλει στο δικο του φωτο με λογκαρισμενο προφιλ και παιξει φωτοσοπια;