acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Ρε τύπε σοβαρα τωρα, ξεσηκωθηκες και πηγες ως το αεροδρομιο για να ανεβασεις φωτογραφια?
διπλα στο ξενοδοχειο μου ειναι
Ρε τύπε σοβαρα τωρα, ξεσηκωθηκες και πηγες ως το αεροδρομιο για να ανεβασεις φωτογραφια?
ποσταρε τα τωρα
Ωραιοςδιπλα στο ξενοδοχειο μου ειναι
:S :S :SΚατι τετοια μου εστελνε μια γκομενα οταν καταλαβε οτι εχω αλλες δυο παραλληλα τύπε
ποσταρε τα τωρα
Εγω ρε τύπε δεν θα ξεσηκωνομουν αυτη τη στιγμη απο την πολυθρονα ουτε για να παω στην πλατεια απεναντι, απορω με την ορεξη μερικωνΣε χαλασε τυπε?
Γιατι με απαξιωνεις τοσο βαναυσα ρε τύπε:S :S :S
ποσταρε τα τωρα
συμφωνα με το isolakis33 δρν εχεις εκπληρωσει το στοιχημα με βαση αυτα που ΕΣΥ προτεινες διοτιΘα βγαλω φωτο οπου οπου υποδειξει ο τραμου που ξερει τα μερη
Θα εχω γραψει το ονομα σου σε χαρτι ως αποδεικτικο
Οποιος απο τους δυο μας χασει θα ποσταρει ταυτοτητα η διαβατηριο
ποσταρε τα τωρα
δεν αποδεικνυεται οτι ΕΣΥ κρατας το χαρτακι (πχ μπορει να τηλεφωνησες σε συναδελφο αεροταριφα που οντως ειναι στο λουξεμβουργο να σου κανει την εξυπηρετηση οσο εσυ εισαι στην αντις αμπεμπα)
μπορει να μπερδευτει καμια μερα και να το προσγειωσει εκει τυπε,σαν τον Ολλανδο που πηγε να το προσγειωσει στο Παγκρατι στην Υμητου :S :S :SΕιπαμε έχει...Fidel ειναι η λεωφορος που παει στο αεροδρομιο νομιζω... θα ξερει ο πιλοτος....
Dimmits κολλητος ντιγκγουιντ που τον εκθειαζε και τον πουλησε σαν πουστρακι οταν ο τελευταιος μπηκε στη μπουζου. Αραγε να εχει και ο ντιμιτς φωτο ανδρων στο κινητο του;
Αυτοι ειναι οι περαστικοι απο το 99 που εκανα διασημους.
ποσταρε τα τωρα
συμφωνα με το isolakis33 δρν εχεις εκπληρωσει το στοιχημα με βαση αυτα που ΕΣΥ προτεινες διοτι
1) δεν εισαι σε μερος που εχει υποδειξει ο τραμου
2) δεν αποδεικνυεται οτι ΕΣΥ κρατας το χαρτακι (πχ μπορει να τηλεφωνησες σε συναδελφο αεροταριφα που οντως ειναι στο λουξεμβουργο να σου κανει την εξυπηρετηση οσο εσυ εισαι στην αντις αμπεμπα)
μην το βλεπεις ετσι τυπε :S :S :SΓιατι με απαξιωνεις τοσο βαναυσα ρε τύπε
ποια ειναι κατα την γνωμη σου μια λογικη τιμη για να προτεινω σε ενα ουκρανακι για 4 μερες να την φιλοξενησω σπιτι μου?
προς το παρον το χανει το στοιχημα ο μυθομανηςΡε μπεκατσα τι μπήκες παλι... δεν πας να κρυφτείς... φτιάξε εναν κλώνο τελος παντων....
συμφωνα με το isolakis33 δρν εχεις εκπληρωσει το στοιχημα με βαση αυτα που ΕΣΥ προτεινες διοτι
1) δεν εισαι σε μερος που εχει υποδειξει ο τραμου
2) δεν αποδεικνυεται οτι ΕΣΥ κρατας το χαρτακι (πχ μπορει να τηλεφωνησες σε συναδελφο αεροταριφα που οντως ειναι στο λουξεμβουργο να σου κανει την εξυπηρετηση οσο εσυ εισαι στην αντις αμπεμπα)
αρχισε να κατεβαινει προς τα αραβικα κρατη ο μυθομανης για να μην ξεφτιλιστει τελειωςΑει γαμησου ρε πουστρακι
ξεφτιλισμενε
ας ερθει ο τραμου να με βρει αυριο, μεθαυριο [size=20pt]θα ειμαι ντουμπαι[/size]