Επισκέπτης
ετσι λεγομαι τυπε :S :S :S
Ρε Αισωπε εμενα μου συστηθηκες ως Δημητρης Δημητριαδης.... :S :S :S
ετσι λεγομαι τυπε :S :S :S
σε καθε φανταστικο μου φιλο τυπε λεω διαφορετικο ονομα :S :S :SΡε Αισωπε εμενα μου συστηθηκες ως Δημητρης Δημητριαδης.... :S :S :S
σε καθε φανταστικο μου φιλο τυπε λεω διαφορετικο ονομα :S :S :S
Αν με βγαλετε μρ Μαλακα θα διωξω οριστικα τον ντιγκγουιντ απο το σαιτ. Ειμαι ο μοναδικος που μπορει να το πετυχει. Μην αφησετε περαστικους απο το 99 πρεζακηδες και αλλα σκουπιδια της κοινωνιας να γλιτωσουν.
πως ακριβως θα τον διωξεις?Αν με βγαλετε μρ Μαλακα θα διωξω οριστικα τον ντιγκγουιντ απο το σαιτ. Ειμαι ο μοναδικος που μπορει να το πετυχει. Μην αφησετε περαστικους απο το 99 πρεζακηδες και αλλα σκουπιδια της κοινωνιας να γλιτωσουν.
θα κατσει να τις φαει παλι και κλαμμενος θα ζητησει να φυγειπως ακριβως θα τον διωξεις?
Αν με βγαλετε μρ Μαλακα θα διωξω οριστικα τον ντιγκγουιντ απο το σαιτ. Ειμαι ο μοναδικος που μπορει να το πετυχει.
Τι σου έχει κάνει ο ντιγκγουιντ που αναφέρεις ?
Γιατί τόσο άχτι για έναν έγκυρο ενημερωτή των ρδέλων ?
α και εγω που νομιζα οτι ο mr.malakas τρωει μπαν κατευθειανθα κατσει να τις φαει παλι και κλαμμενος θα ζητησει να φυγει
Πιστευεις ο,τι ελεγε ο τζιμυ; Μου ειχε ζητησει ανταλλαγματα για να παρει το μερος μου στη μεγαλη μου μαχη εναντια στους περαστικους απο το 99. Αρνηθηκα γιατι θελω μονο οσους αγαπανε το δικαιο στο πλευρο μου με αποτελεσμα να πολεμησει στο πλευρο των αλλων. Οταν διαπιστωσε οτι η μαχη ηταν χαμενη λογω ανωτερης δυναμης πυρος των πικεριστων στραφηκε εναντιων σας και συνετριβη εντυπωσιακα μεσα στο καστρο των προδοτων και των κρυφογκευ, τσατ θρεντ...O Peter κανει οτι του λεει ο Ντοπας JimmyJim τυπε. :S :S :S
Ο JimmyJim διαλαλουσε οτι πεταξε το Digweed εξω την 1η φορα με αριστοτεχνικο τροπο. :S :S :S
Εχω εναν τροπο να κανω τα μελη να αυτοδιαγραφονται. Ρωτα τον σισιες να στο επιβεβαιωσει.πως ακριβως θα τον διωξεις?
μπα οχια και εγω που νομιζα οτι ο mr.malakas τρωει μπαν κατευθειαν
Απανταω οτι τιποτα δεν στεκεται πανω απο την πικεροιακωβικη συμμαχια, ουτε ο Αντισθενης!
Δεν υπαρχει τετοιο πραγμα.
Και με το σεντονια που γραφεις δεν πειθεις κανεναν. :S :S :S
Η κουφάλα ο τσώνυς εξαφανίστηκε αυτές τις μέρες μήπως τη σκαπουλάρει.