Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2018 - ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2018?

• pussy wagon

Ψήφοι: 69 39,0%
  • alex71

Ψήφοι: 62 35,0%
  • το πουλί

Ψήφοι: 71 40,1%
  • dimitrakis29

Ψήφοι: 31 17,5%
  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ

Ψήφοι: 64 36,2%
  • Ampelales

Ψήφοι: 23 13,0%
  • Digweed

Ψήφοι: 43 24,3%
  • ZeroTolerance

Ψήφοι: 18 10,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    177

Επισκέπτης
Αν με βγαλετε μρ Μαλακα θα διωξω οριστικα τον ντιγκγουιντ απο το σαιτ. Ειμαι ο μοναδικος που μπορει να το πετυχει. Μην αφησετε περαστικους απο το 99 πρεζακηδες και αλλα σκουπιδια της κοινωνιας να γλιτωσουν.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Αν με βγαλετε μρ Μαλακα θα διωξω οριστικα τον ντιγκγουιντ απο το σαιτ. Ειμαι ο μοναδικος που μπορει να το πετυχει. Μην αφησετε περαστικους απο το 99 πρεζακηδες και αλλα σκουπιδια της κοινωνιας να γλιτωσουν.

Διωξε JimmyJim Ντοπα Sad_Man τυπε ας θες να εχεις υποστηριξη.  :S :S :S

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
271
Πόντοι
36
πως ακριβως θα τον διωξεις?

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Αν με βγαλετε μρ Μαλακα θα διωξω οριστικα τον ντιγκγουιντ απο το σαιτ. Ειμαι ο μοναδικος που μπορει να το πετυχει.

Τι σου έχει κάνει ο ντιγκγουιντ που αναφέρεις ?
Γιατί τόσο άχτι για έναν έγκυρο ενημερωτή των ρδέλων ?

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Τι σου έχει κάνει ο ντιγκγουιντ που αναφέρεις ?
Γιατί τόσο άχτι για έναν έγκυρο ενημερωτή των ρδέλων ?

O Peter κανει οτι του λεει ο Ντοπας JimmyJim τυπε. :S :S :S

Ο JimmyJim διαλαλουσε οτι πεταξε το Digweed εξω την 1η φορα με αριστοτεχνικο τροπο. :S :S :S

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.128
Πόντοι
7.786
εχουμε λιγες ωρες ακομα μεχρι της 7 η ωρα το απογευμα  να δουμε τη θα δουμε  

Επισκέπτης
O Peter κανει οτι του λεει ο Ντοπας JimmyJim τυπε. :S :S :S

Ο JimmyJim διαλαλουσε οτι πεταξε το Digweed εξω την 1η φορα με αριστοτεχνικο τροπο. :S :S :S
Πιστευεις ο,τι ελεγε ο τζιμυ; Μου ειχε ζητησει ανταλλαγματα για να παρει το μερος μου στη μεγαλη μου μαχη εναντια στους περαστικους απο το 99. Αρνηθηκα γιατι θελω μονο οσους αγαπανε το δικαιο στο πλευρο μου με αποτελεσμα να πολεμησει στο πλευρο των αλλων. Οταν διαπιστωσε οτι η μαχη ηταν χαμενη λογω ανωτερης δυναμης πυρος των πικεριστων στραφηκε εναντιων σας και συνετριβη εντυπωσιακα μεσα στο καστρο των προδοτων και των κρυφογκευ, τσατ θρεντ...

Αν διαβασεις παλια μηνυματα ντοπα και νωντα/μπαρδαμου θα διαπιστωσεις οτι αποκαλουσαν τον ντιγκγουιντ χαιδευτικα ντιγκο. Ο νωντας μαλιστα εγραφε στην υπογραφη του οτι η ημερησια ενημερωση εχει πεθανει χωρις τον ντιγκ (απαξιωνοντας τους αλλουςς ενημερωτες) και πολλες φορες ειχε ζητησει την επιστροφη του μεγαλου του συμμαχου... Καταλαβαινεις πιστευω τωρα γιατι θεωρησα καιρια στρατηγικη κινηση τη δημιουργια της πικεροιακωβικης συμμαχιας. Παντα δυο βηματα μπροστα απο τους αντιπαλους, αυτη τη στγμη ειμαστε η μεγαλυτερη δυναμη στο σαιτ.

Μετα το μπαναρισμα του παριπαπη/μεμου και μετα την αυτοδιαγραφη του νωντα που δεν αντεξε το ψυχολογικο μπουλινγκ που εγω του εκανα (εχω πμ του που με παρακαλαει να ασχοληθω με καποιον αλλο αντι για τον ιδιο), ο τελευταιος υποστηρικτης του νωντισμου που εχει απομεινει στο σαιτ ειναι ο ντιγκγουιντ. Καποιοι ισχυριζονται οτι ειναι πολυ ψηλα για να τον αγγιξω. Απανταω οτι τιποτα δεν στεκεται πανω απο την πικεροιακωβικη συμμαχια, ουτε ο Αντισθενης!

Ντιγκο, ντιμιτς, μπιλυ13, χαπακηδες, πρεζακηδες, κρυπτογκευ, ανθρωπινα ρακη: ο καιαδας ανοιξε και σας περιμενει!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
βαν κωλεν παρε τα χαπια σου...καθε μερα γινεσαι χειροτερος.
btw εχω κ καποια πμ απο τζιμυ τζιμ με ενδιαφερουσες αποψεις για την παρτη σου...

δεν υφισταται πικερο-ιακωβικη συμμαχια,ολα αυτα ειναι σαλατα στην ταραγμενη κεφαλα σου...ο ιακωβος ηδη σου λεει στο τσατ οτι δεν εχει προβλημα με Αθηναιο,νιπουλ κτλ κ συ συνεχιζεις το βιολι σου/
οι ιακωβοι,εντουροι κτλ μονο με τζιμυ τζιμ ειχαν προσωπικη κοντρα .Με το που μπαναριστηκε ο δευτερος σταματησε κ η κοντρα,απλα πραγματα. Στα λεγα κ στο τσατ κ εκανες σαν τον χαζο.

καλα με το ντιγκο ειναι γνωστο οτι εχεις σχιζοφρενικη εμμονη...ειναι απο παλια το χουι σου.
Εσυ θα κρατησεις την ημερησια Αθηνων, με μια γραμμη που γραφεις σαν σχολιο?Γελαει ο κοσμος.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Απανταω οτι τιποτα δεν στεκεται πανω απο την πικεροιακωβικη συμμαχια, ουτε ο Αντισθενης!

Δεν υπαρχει τετοιο πραγμα.

Και με το σεντονια που γραφεις δεν πειθεις κανεναν.  :S :S :S

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.382
Πόντοι
5.506
Η κουφάλα ο τσώνυς εξαφανίστηκε αυτές τις μέρες μήπως τη σκαπουλάρει.  :happy: :happy: :happy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom