Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2018 - ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2018?

• pussy wagon

Ψήφοι: 69 39,0%
  • alex71

Ψήφοι: 62 35,0%
  • το πουλί

Ψήφοι: 71 40,1%
  • dimitrakis29

Ψήφοι: 31 17,5%
  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ

Ψήφοι: 64 36,2%
  • Ampelales

Ψήφοι: 23 13,0%
  • Digweed

Ψήφοι: 43 24,3%
  • ZeroTolerance

Ψήφοι: 18 10,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    177

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.088
Πόντοι
5.506
Ο ΤζιμιΤζιμακος φτιαχνει πυρετωδως κλωνους για να ψηφιζει τον εαυτο του και τον κλωνο του Πιτερ....

Λείπει το αφεντικό του θεσμού, ο ένας και μοναδικός και ο διαγωνισμός έχει χάσει την αίγλη και το κύρος του.  :S :S :S

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.220
Πόντοι
7.786
καντο αν γουσταρεις μοαροκ ολα θεμα χημειας ειναι αν σου αρεσει σαν γυναικα πηγαινε 

Επισκέπτης
βαν κωλεν παρε τα χαπια σου...καθε μερα γινεσαι χειροτερος.
btw εχω κ καποια πμ απο τζιμυ τζιμ με ενδιαφερουσες αποψεις για την παρτη σου...

δεν υφισταται πικερο-ιακωβικη συμμαχια,ολα αυτα ειναι σαλατα στην ταραγμενη κεφαλα σου...ο ιακωβος ηδη σου λεει στο τσατ οτι δεν εχει προβλημα με Αθηναιο,νιπουλ κτλ κ συ συνεχιζεις το βιολι σου/
οι ιακωβοι,εντουροι κτλ μονο με τζιμυ τζιμ ειχαν προσωπικη κοντρα .Με το που μπαναριστηκε ο δευτερος σταματησε κ η κοντρα,απλα πραγματα. Στα λεγα κ στο τσατ κ εκανες σαν τον χαζο.

καλα με το ντιγκο ειναι γνωστο οτι εχεις σχιζοφρενικη εμμονη...ειναι απο παλια το χουι σου.
Εσυ θα κρατησεις την ημερησια Αθηνων, με μια γραμμη που γραφεις σαν σχολιο?Γελαει ο κοσμος.

Αν δεν υπερασπιστεις εσυ τον ντιγκγουιντ, ο (πισω)κολλητος του, ποιος θα τον υπερασπιστει; Θυμαμαι και κατι μπινελικια που τραβαγε στον μπιλυ-μοσινο και γελαγαμε. :gay:

Οι Ιακωβοι σας το γαμησαν καλα το θρεντακι σας. :grin: Οτι τους γλειφετε σημαινει απλα οτι ειστε γλειφτες. Και τον Αγιο που σε ελεγε γκευ εγλειφες, και εμενα θα γλειφατε αν ηταν προς το συμφερον σας γιατι τετοια γλοιωδη σιχαματα ειστε και στην πραγματικη ζωη.

111d10bb3ae49c3d34f.gif

βαν κωλεν παρε τα χαπια σου...καθε μερα γινεσαι χειροτερος.
btw εχω κ καποια πμ απο τζιμυ τζιμ με ενδιαφερουσες αποψεις για την παρτη σου...

Ενταξει κυρα Φροσω. Τρεχα στην ταρατσα τωρα γιατι καποια απλωσε ρουχα παλι.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Αν δεν υπερασπιστεις εσυ τον ντιγκγουιντ, ο (πισω)κολλητος του, ποιος θα τον υπερασπιστει; Θυμαμαι και κατι μπινελικια που τραβαγε στον μπιλυ-μοσινο και γελαγαμε. :gay:

Οι Ιακωβοι σας το γαμησαν καλα το θρεντακι σας. :grin: Οτι τους γλειφετε σημαινει απλα οτι ειστε γλειφτες. Και τον Αγιο που σε ελεγε γκευ εγλειφες, και εμενα θα γλειφατε αν ηταν προς το συμφερον σας γιατι τετοια γλοιωδη σιχαματα ειστε και στην πραγματικη ζωη.

111d10bb3ae49c3d34f.gif

Ενταξει κυρα Φροσω. Τρεχα στην ταρατσα τωρα γιατι καποια απλωσε ρουχα παλι.
η γνωμη του αγιου για σενα...δεν ειδα να τα σχολιαζεις,απλα τα προσπερασες...επιλεκτικη μνημη κ δω.

Προτού φύγεις, πέρνα να σου δώσω ένα πενηντάρικο να σύρεις να τον φας. Μην μείνεις με τον καημό!!! Κρίμα είσαι...

Όπου πουστροκωλομπαράδικο θέμα, συμμετέχει ενεργά και ο Φαν Πόρδεν.

Μετά όμως κλαίγεται και μας ζαλίζει τα αρχίδια που τον λέμε πούστη.

Kαι αυτό με τον δυνατό πούτσο του Βίκυ, αυθεντικό είναι. Δεν άντεξε σε μια ισχυρότατη κρίση "λιγούρας" για πούτσο, και λύγισε.

θα παω να απλωσω τωρα στην ταρατσα τα χεσμενα σωβρακα σου μπας κ στεγνωσουν.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.856
Πόντοι
3.656
Πιστευεις ο,τι ελεγε ο τζιμυ; Μου ειχε ζητησει ανταλλαγματα για να παρει το μερος μου στη μεγαλη μου μαχη εναντια στους περαστικους απο το 99. Αρνηθηκα γιατι θελω μονο οσους αγαπανε το δικαιο στο πλευρο μου με αποτελεσμα να πολεμησει στο πλευρο των αλλων. Οταν διαπιστωσε οτι η μαχη ηταν χαμενη λογω ανωτερης δυναμης πυρος των πικεριστων στραφηκε εναντιων σας και συνετριβη εντυπωσιακα μεσα στο καστρο των προδοτων και των κρυφογκευ, τσατ θρεντ...

Αν διαβασεις παλια μηνυματα ντοπα και νωντα/μπαρδαμου θα διαπιστωσεις οτι αποκαλουσαν τον ντιγκγουιντ χαιδευτικα ντιγκο. Ο νωντας μαλιστα εγραφε στην υπογραφη του οτι η ημερησια ενημερωση εχει πεθανει χωρις τον ντιγκ (απαξιωνοντας τους αλλουςς ενημερωτες) και πολλες φορες ειχε ζητησει την επιστροφη του μεγαλου του συμμαχου... Καταλαβαινεις πιστευω τωρα γιατι θεωρησα καιρια στρατηγικη κινηση τη δημιουργια της πικεροιακωβικης συμμαχιας. Παντα δυο βηματα μπροστα απο τους αντιπαλους, αυτη τη στγμη ειμαστε η μεγαλυτερη δυναμη στο σαιτ.

Μετα το μπαναρισμα του παριπαπη/μεμου και μετα την αυτοδιαγραφη του νωντα που δεν αντεξε το ψυχολογικο μπουλινγκ που εγω του εκανα (εχω πμ του που με παρακαλαει να ασχοληθω με καποιον αλλο αντι για τον ιδιο), ο τελευταιος υποστηρικτης του νωντισμου που εχει απομεινει στο σαιτ ειναι ο ντιγκγουιντ. Καποιοι ισχυριζονται οτι ειναι πολυ ψηλα για να τον αγγιξω. Απανταω οτι τιποτα δεν στεκεται πανω απο την πικεροιακωβικη συμμαχια, ουτε ο Αντισθενης!

Ντιγκο, ντιμιτς, μπιλυ13, χαπακηδες, πρεζακηδες, κρυπτογκευ, ανθρωπινα ρακη: ο καιαδας ανοιξε και σας περιμενει!

τυπε την παλευεις και εσυ και οι αλλοι τυποι;     :S :S :S

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.744
Πόντοι
2.606
τυπε την παλευεις και εσυ και οι αλλοι τυποι;     :S :S :S

Tυπε 40 ετων ανθρωπος και καθεται και μιλαει για συμμαχιες,στρατηγικες, μαχες και πρασινα αλογα σε ενα forum . :S :S :S

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.744
Πόντοι
2.606
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.220
Πόντοι
7.786
1 ωρα και 35   λεπτα εμεινε ακομα για την ληξη της ψηφοφοριας

Επισκέπτης
Τυπε πιστευω οτι Πασοκομαλακας και ΤζιμιΤζιμακος θα περασουν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom