troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.138
- Πόντοι
- 5.506
Νάσο, ο Χελ είναι γαύρος άρα εφοπλιστής. Το άλλο το μουνί ο Τρούμπας κωλόπαιδο και διαδίδει ψέμματα
Νάσο, ο Χελ είναι γαύρος άρα εφοπλιστής. Το άλλο το μουνί ο Τρούμπας κωλόπαιδο και διαδίδει ψέμματα
κουφαλίτσα με καλοπιάνεις
Αλεκακι ο Hell και μια χαρα δουλεια εχει-απο τις πιο χρησιμες αν οχι την πιο χρησιμη στην κοινωνια-και φιλους και γκομενα-και τον χαβαλε του κανει εδω μεσα.οχι οτι αν ηταν ντελιβερας θα τον μειωνε σαν ανθρωπο.
κοιταχτε φτιαχτε τις ζωες σας λιγο και αφηστε τις κακοηθιες :S :S :S
Μαλακια να μην περασει επομενο γυροPeter Van Norden σου εχω ριξει ψηφο
Μαλακια να μην περασει επομενο γυρο
δυστυχως τζιμακος εχει ρευμα επεσα εξω
Εχεις δικιο οπως το θετεις...μαλακια που ο τσονυς παει τραινοΚατσε ρε τυπε τωρα!Δηλαδη αξιζει να περασει ο Δουκας που γραφει που και που 2-3 μαλακιες οταν ο αλλος εχει δημιουργησει ολοκληρη στρατια απο κλωνους και περναει ολη τη μερα του μεσα στο φορουμ κοιταζοντας τι γραφει ο καθενας και ποσο χρονο ειναι συνδεδεμενος;
Εννοειται πως αξιζει ο ΤζιμιΤζιμακος να περασει στην επομενη φαση και για μενα αξιζει μεχρι και τον τιτλο!Επιτελους κατι καινουριο και οχι συνεχεια τα ιδια ναυαγια!Θα τον στηριξω!
Αλεκακι ο Hell και μια χαρα δουλεια εχει-απο τις πιο χρησιμες αν οχι την πιο χρησιμη στην κοινωνια-και φιλους και γκομενα-και τον χαβαλε του κανει εδω μεσα.οχι οτι αν ηταν ντελιβερας θα τον μειωνε σαν ανθρωπο.
κοιταχτε φτιαχτε τις ζωες σας λιγο και αφηστε τις κακοηθιες :S :S :S
Γιατί τι το κακό έχει το επάγγελμα του νεκροθάφτη?? Ίσα-ίσα που είναι το μόνο επάγγελμα που δεν ακούει παράπονα από τους """πελάτες"""του!!Νεκροθάφτης;
Νεκροθάφτης;
Γιατί τι το κακό έχει το επάγγελμα του νεκροθάφτη?? Ίσα-ίσα που είναι το μόνο επάγγελμα που δεν ακούει παράπονα από τους """πελάτες"""του!!
Νεκροθάφτης;
ποσων χρονων εισαι φιλε;μηπως επειδη εχει ανθρωποδιωκτη και δεν τον παιζει μπαλα κανενας τυπε
εγω εχω γνωρισει μια χαρα ατομα απο εδω μεσα,και με ξερουν και με το ονομα μου και τους ξερω και ποτε δεν ειχαμε τετοια θεματα :S :S :S
:S :S :SΝεκροθάφτης;
τυπε ο ντοπας περιμενει να γινει σεισμος για να βγει απο το σπιτι :S :S :Sποσων χρονων εισαι φιλε;
ο γιγαντακος ηξερε τι ελεγε
νιαμου και οι δυο Μυστη μου,υπουλα στοιχεια :S :S :SΝάσο, ο Χελ είναι γαύρος άρα εφοπλιστής. Το άλλο το μουνί ο Τρούμπας, κωλόπαιδο και διαδίδει ψέμματα
Δηλαδη τύπε δεν λεγεσαι Νασος Αθανασιαδηςεγω εχω γνωρισει μια χαρα ατομα απο εδω μεσα,και με ξερουν και με το ονομα μου
ετσι λεγομαι τυπε :S :S :SΔηλαδη τύπε δεν λεγεσαι Νασος Αθανασιαδης