Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2018 - ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2018?

• pussy wagon

Ψήφοι: 69 39,0%
  • alex71

Ψήφοι: 62 35,0%
  • το πουλί

Ψήφοι: 71 40,1%
  • dimitrakis29

Ψήφοι: 31 17,5%
  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ

Ψήφοι: 64 36,2%
  • Ampelales

Ψήφοι: 23 13,0%
  • Digweed

Ψήφοι: 43 24,3%
  • ZeroTolerance

Ψήφοι: 18 10,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    177

Επισκέπτης
πες ότι είμαι και κλωνος :2funny: 
           πουσταρα μπορει και να εισαι με τα <φιλαράκια> που εχεις. ξεχασες ότι το φιλαρακι σου ο ντοντινος εψαχνε γαμιαδες για τη <γυναικα> του ? κι η εντουριτσα τα ειχε με τον λιλα πριν ο γερος τον κλασει για τον πακιστανο? :S :S

Ενας μαλακας ναυαγιο εισαι ρε τυπε...τα "φιλαρακια" μου παντως δεν εχουν βγει δημοσια να πουνε οτι γαμιουνται με αντρες οπως εσυ μωρη Λουκρητια!!! :2funny:

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
303
Πόντοι
36
πες ότι είμαι και κλωνος :2funny: 
           πουσταρα μπορει και να εισαι με τα <φιλαράκια> που εχεις. ξεχασες ότι το φιλαρακι σου ο ντοντινος εψαχνε γαμιαδες για τη <γυναικα> του ? κι η εντουριτσα τα ειχε με τον λιλα πριν ο γερος τον κλασει για τον πακιστανο? :S :S

τυπε τετοιες μαλακιες σαν και σενα ελεγε και η ντοπα και τωρα μπαινει στο μπου με τον ΓΙΩΡΓΟ ΓΑΣΠΑΡΗ    :2funny: :2funny: :2funny:

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
303
Πόντοι
36
ΝΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ-ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
  ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ-ΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ    :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• πουτσα στον ντοπα.png
    πουτσα στον ντοπα.png
    139,8 KB · Εμφανίσεις: 22

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6
τυπε τετοιες μαλακιες σαν και σενα ελεγε και η ντοπα και τωρα μπαινει στο μπου με τον ΓΙΩΡΓΟ ΓΑΣΠΑΡΗ     :2funny: :2funny: :2funny:

τυπε τον εφαγες κι αυτόν ?   εισαι ο φοβος και ο τρομος του σιτε κανης δεν τα βαζει μαζι σου  >:(
ετσι εισαι και στην καθημερινοτητα σου τοσο κακος? :S :S :S

Επισκέπτης
Ειναι φανερο οτι το καθυστερημενο υποχειριο του Ντιγκγουιντ (οπως εχει ομολογησει ο ιδιος), νοθευει το διαγωνισμο εναντιον μου.

Ομως εχω ενα κρυφο ασσο στο μανικι μου: Αν βγω μρ Μαλακας δεσμευομαι να αποκαλυψω πμ μελους εξαιρετικα ενημερωμενου σχετικα με την πιατσα στα οποια αποκαλυπτει κλωνους ιδιοκτητων μπουρδελων, προμοτορων, και βρωμερες λαδιες που γινονται στο σαιτ. Εχει πολυ γελιο ο τροπος με τον οποιο μιλαει για τους συνεργατες του.

Ψηφιστε με για να βγουν ολα στη φορα.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.238
Πόντοι
2.646
τυπε τον εφαγες κι αυτόν ?   εισαι ο φοβος και ο τρομος του σιτε κανης δεν τα βαζει μαζι σου  >:(
ετσι εισαι και στην καθημερινοτητα σου τοσο κακος? :S :S :S
εμφανίστηκες παλιοπουστας πιπαλεκος? :effemine: :gay: :gay: :gay:

Επισκέπτης
Ενας μαλακας ναυαγιο εισαι ρε τυπε...τα "φιλαρακια" μου παντως δεν εχουν βγει δημοσια να πουνε οτι γαμιουνται με αντρες οπως εσυ μωρη Λουκρητια!!! :2funny:

ρε φτωχομπινε .. ουτε  οι  αλλοι ντελιβεραδες σε κανουν  παρεα και μπαινεις εδω μπας και βγεις  βολτα με το ναυαγιο νασο αυνανιαδη ...

Επισκέπτης
ρε φτωχομπινε .. ουτε  οι  αλλοι ντελιβεραδες σε κανουν  παρεα και μπαινεις εδω μπας και βγεις  βολτα με το ναυαγιο νασο αυνανιαδη ...

Τωρα τελειωσες με τις δουλειες του σπιτιου που σου ειπε η μαμα να κανεις και μπηκες μεσα να το παιξεις αντρακι;

Ρε μαλακα Βανακια ετσι απο περιεργεια....ποσο ΝΑΥΑΓΙΟ εισαι;

Επισκέπτης
Τωρα τελειωσες με τις δουλειες του σπιτιου που σου ειπε η μαμα να κανεις και μπηκες μεσα να το παιξεις αντρακι;

Ρε μαλακα Βανακια ετσι απο περιεργεια....ποσο ΝΑΥΑΓΙΟ εισαι;

ντελιβερας  που βλεπει survivor κλπ ... θα παραμεινει για παντα ντελιβερας .... :uglystupid:

Επισκέπτης
Λυσσαξαν να με αποκλεισουν οι περαστικοι απο το 99 και οι συμμαχοι τους: Ντιγκγουιντ, Ντιμιτς, Μπιλυ13, Γασπαρης (καθυστερημενος), Μπιγκ Νικ, Ακαποειρα. Πιθανως και κρυφοι κλωνοι Στεκα.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.945
Πόντοι
24.596
Τυπε ο dopas εχει αλλη γνωμη. :S :S :S
μηπως επειδη εχει ανθρωποδιωκτη και δεν τον παιζει μπαλα κανενας τυπε :think:
εγω εχω γνωρισει μια χαρα ατομα απο εδω μεσα,και με ξερουν και με το ονομα μου και τους ξερω και ποτε δεν ειχαμε τετοια θεματα :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.945
Πόντοι
24.596
το τι πιστευεις εσυ δεν εχει καμια σημασια.
για τους περισοτερους σημασια εχει ότι εισαι ενας μοναχικος και αφραγκος  :jerking: που βλεπει ολη μερα ριαλιτυ και προσπαθει να κανει <φιλους> σ ένα σιτε για πουτανες. ένα ναυαγιο κυριολεκτικα. :( :( :(
Αλεκακι ο Hell και μια χαρα δουλεια εχει-απο τις πιο χρησιμες αν οχι την πιο χρησιμη στην κοινωνια-και φιλους και γκομενα-και τον χαβαλε του κανει εδω μεσα.οχι οτι αν ηταν ντελιβερας θα τον μειωνε σαν ανθρωπο.
κοιταχτε φτιαχτε τις ζωες σας λιγο και αφηστε τις κακοηθιες :S :S :S

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.316
Πόντοι
25.786
Νάσο, ο Χελ είναι γαύρος άρα εφοπλιστής. Το άλλο το μουνί ο Τρούμπας, κωλόπαιδο και διαδίδει ψέμματα  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom