Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 198K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Mr. Μαλάκας για το έτος 2024 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    174
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.639
Πόντοι
3.556
Μάλλον ο ζέρο ενδιαφέρεται μόνο για τσιμπουκια, δεν τον απασχολεί η συζήτηση. :coffee:

(Δεν τον ταγκαρω να μη λέτε πως τον προκαλώ και 'γώ)
ΣΕ ΨΗΦΙΣΕ ο ζερο ΤΟ ΞΕΡΩ. ξεπέρασε το. η ζωη συνεχίζεται :tooth:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.720
Πόντοι
12.056
Λύστε μου, αν φυσικά θέλετε, μια απορία...

Σε ποία Ουκρανή αναφέρεται ο Μπουμπούκος;

Αν δεν απατώμαι η μια και μόνη που μου συστήσατε ήτο Ελληνογερμανίς.
Τι να σου πω...ο άνθρωπος είναι ένας μαλακας με περικεφαλαία...εδώ έχω μύνημα που λέει ότι του είπανε ότι είσαι εύκολος πελάτης. ....α και κάτι άλλο μήπως σου πούλησα την συγκεκριμένη γιατί μέχρι και ο κολλητός σου μου είχε στείλει μύνημα αν ειμαι νταβας

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.056
Πόντοι
25.467
τυπε συγκινητική προσπάθεια του πρώην μπροεδρου να ταγκαρει τον ζερο για να τον προκαλέσει να μπει στην κουβέντα και να του δώσει λίγη σημασία :undecided::undecided::undecided:

Αν δεν "νογάτε" ότι είναι πιό έντιμο, όταν αναφερόμαστε σε κάποιον να του δίνουμε και την δυνατότητα να απαντήσει εάν και εφόσον το επιθυμεί, δεν μπορώ να κάνω κάτι. :coffee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.936
Πόντοι
5.506
ΣΕ ΨΗΦΙΣΕ ο ζερο ΤΟ ΞΕΡΩ. ξεπέρασε το. η ζωη συνεχίζεται :tooth:
Ανησυχώ έως γιατί έχετε στρέψει την προσοχή και το βομβαρδισμό στου ανναπουρνα και θα γίνει καμία μαλάκια στο τέλος.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.639
Πόντοι
3.556
Αν δεν "νογάτε" ότι είναι πιό έντιμο, όταν αναφερόμαστε σε κάποιον να του δίνουμε και την δυνατότητα να απαντήσει εάν και εφόσον το επιθυμεί, δεν μπορώ να κάνω κάτι. :coffee:
ΙΣΩΣ το γεγονός ότι ο ζερο δεν σου απάντησε (παρότι τον ταγκαρες) να οφείλεται στο γεγονός ότι σε γράφει στα παπαρια του είναι γιορταρες μέρες και έχει υποχρεώσεις . θελει λίγο υπομονή σε αυτά τα πράματα .:tooth::tooth::tooth:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.056
Πόντοι
25.467
Τι να σου πω...ο άνθρωπος είναι ένας μαλακας με περικεφαλαία...εδώ έχω μύνημα που λέει ότι του είπανε ότι είσαι εύκολος πελάτης. ....α και κάτι άλλο μήπως σου πούλησα την συγκεκριμένη γιατί μέχρι και ο κολλητός σου μου είχε στείλει μύνημα αν ειμαι νταβας

Νομίζω ότι ήμουν σαφέστατος στην διατύπωση. Έγραψα "μου συστήσατε". Τώρα αν είχατε - έχετε κάποιου είδους αλισβερίσι με την κοπελιά, αυτό το ξέρετε αποκλειστικά εσείς και αυτή.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.056
Πόντοι
25.467
ΙΣΩΣ το γεγονός ότι ο ζερο δεν σου απάντησε (παρότι τον ταγκαρες) να οφείλεται στο γεγονός ότι σε γράφει στα παπαρια του είναι γιορταρες μέρες και έχει υποχρεώσεις . θελει λίγο υπομονή σε αυτά τα πράματα .:tooth::tooth::tooth:

Ίσως πάλι να θεώρησε ανάξιο λόγου να συνεχίσει αυτό το παιχνιδάκι. Οι αναγνώσεις είναι πολλές σε αυτές τις περιπτώσεις.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.720
Πόντοι
12.056
Νομίζω ότι ήμουν σαφέστατος στην διατύπωση. Έγραψα "μου συστήσατε". Τώρα αν είχατε - έχετε κάποιου είδους αλισβερίσι με την κοπελιά, αυτό το ξέρετε αποκλειστικά εσείς και αυτή.
Αυτό να το στείλεις στο κολλητό σου να το δεί.... πριν ανοίξει το στόμα του καλό είναι να σκέφτεται....

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.056
Πόντοι
25.467
Αυτό να το στείλεις στο κολλητό σου να το δεί.... πριν ανοίξει το στόμα του καλό είναι να σκέφτεται....

Δεν το κάνει χρόνια τώρα. Γιατί να προσπαθώ μάταια.

Άλλωστε γνωρίζετε και εσείς ότι πολλές φορές δεν εννοεί πραγματικά αυτά που λέει.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.639
Πόντοι
3.556
Ίσως πάλι να θεώρησε ανάξιο λόγου να συνεχίσει αυτό το παιχνιδάκι. Οι αναγνώσεις είναι πολλές σε αυτές τις περιπτώσεις.
ισχύει. δε έχει χρόνο να παίζει με όλους άλλωστε. αφού έκανε το κονε ο νιπλης, κλείσανε οι πόρτες :coffee:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.586
Πόντοι
1.406
Για ένα πράγμα να είσαστε σίγουρος.

Μέσα απο αυτή τη διαδικασία και την άλλη του Μίξαχαουζεν που είσαστε πάλι υπεύθυνος εσείς μου δώσατε τη δυνατότητα να καταλάβω ποιοί είναι οι πραγματικοί μαλάκες του φόρουμ.

Σας έχω λοιπόν εσάς και τους αυλικούς σας όλους χεσμένους.
Κανέναν δεν έχεις χεσμενο,ίσα ισα είσαι εσύ κ φέτος κ πέρυσι χεσμενος κ φοβισμένος ,κ χύνεις δάκρυα εν μέσω παραληρηματων,δεν είσαι ο μόνος βέβαια είναι πολλοί εδώ μέσα έτσι.
Τα εκτιμούμε αυτά τα δάκρυα πάντως να ξέρεις,γι αυτά μπαίνουμε ,σαν single malt 30 ετών τα εκτιμουμε:wink:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.720
Πόντοι
12.056
Α και κάτι άλλο εγώ ποτέ δεν ήρθα να κλαφτω για να μπω σε ομάδες και δεν διαχειρίζομαι νήμα ανεξάρτητης.... Προφανώς δεν το παίζω σήμερα Μάρθα κλαψα

• Like
Αντιδράσεις: Nevio

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.720
Πόντοι
12.056
Δεν το κάνει χρόνια τώρα. Γιατί να προσπαθώ μάταια.

Άλλωστε γνωρίζετε και εσείς ότι πολλές φορές δεν εννοεί πραγματικά αυτά που λέει.
Ποια είναι αργά δεν είμαστε παιδάκια...ας πορευτεί ο καθένας στο δρόμο που χάραξε

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.056
Πόντοι
25.467
ισχύει. δε έχει χρόνο να παίζει με όλους άλλωστε. αφού έκανε το κονε ο νιπλης, κλείσανε οι πόρτες :coffee:

Γνώμη μου, ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλάμε για κάτι οριστικό. :coffee:

Υ.Γ.

Και για να προλάβω διάφορα σχόλια, δεν εννοώ ότι θα χρησιμοποιήσω τα ίδια μέσα με τον κ. Νίπλη για να διεκδικήσω τον επόμενο διαγωνισμό. Αλλά ότι πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα έχει μεγαλύτερα τα τέσσερα πι (πισίνα - πούτσα - πορτοφόλι - πειθώ) και από εμένα και από τον προαναφερόμενο.

Τελευταία τροποποίηση:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.936
Πόντοι
5.506
Γνώμη μου, ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλάμε για κάτι οριστικό. :coffee:
Γνώμη μου, αφήστε τα παιδιά να περάσουν ευτυχισμένα την πρωτοχρονιά, μην τους μαυριζετε την ψυχή.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.791
Πόντοι
12.756
τυπε συγκινητική προσπάθεια του πρώην μπροεδρου να ταγκαρει τον ζερο για να τον προκαλέσει να μπει στην κουβέντα και να του δώσει λίγη σημασία :undecided::undecided::undecided:

και "καλα" δεν τον ενδιαφέρει να μάθει αλλά ας πετάξει και ενα ταγκ μπας και του πει "τι και πως" , ουτως η αλλως αυτος δεν ηθελε να μαθει...

Καταλαβες μπραδερινι μου ;; σαν να ειμαι εγω απο κατω απο το σπιτι σου να παταω με λυσα το κουδουνι και μολις απαντησεις να σου πω - Πουτσα μου τυπε αν εισαι σπιτι και απαντησες , αν ειχε ρευμα δοκίμαζα

Ε ρε μαλακα τι διαβάζουμε :jerking:

• Χαχα
Αντιδράσεις: RETRO

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom