RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 18.637
- Πόντοι
- 3.556
ποια ενημέρωση ρε μαλεα. Αν εδώ μέσα που είμαστε για ενημέρωση,
ποια ενημέρωση ρε μαλεα. Αν εδώ μέσα που είμαστε για ενημέρωση,
ποια ενημέρωση ρε μαλεα
Καιρό έχετε να τσακωθείτε. Έχετε κάνει αγνόηση ο ένας τον άλλον;Ανοίγει η ψαλιδα. Πλεον η νυφουλα απειλείται και για την 2η θεση
Όταν κάποιοι γράφουν "προσωπικά δεδομένα" κάποιων δεν φταίνε αυτοί αλλά όσοι δεν προστατεύουν τα προσωπικά δεδομένα ΤΟΥΣ. Ότι κυκλοφορούν εδώ μέσα αρχιδια τύπου λακη που η ζωή τους είναι να ψάχνουν τα προσωπικά δεδομένα των άλλων και να κάνουν τσιμπουκια μήπως μάθουν κάτι για αλλά νικνειμς είναι δεδομένο και ένας λόγος παραπάνω να ξέρουμε τι θελουμε να βγάλουμε στη φορα και τι όχι.Επετρεψες όμως τους μαλακές γράφοντας προσωπικά δεδομένα του καθενός.. πολλές φορές κάποιοι σιγονταρατε κιόλας
Και η οποιαδήποτε κοπέλα εδώ μέσα μπορεί να κάνει καλά τσιμπουκια άρα είναι μάγκας αλλά εκείνη τουλάχιστον είναι επαγγελματίας.Ασε το κλάμα πρωί πρωί ,σας ξεφτίλισε ο Νιπλης ,τον κάνατε μάγκα τον Μαλακα τι να πω ρε πουστη μου.
Τέλεια παύλα παράγραφος
σημασια δεν εχει ποσες φορες θα πέσεις αλλά ποσες θα σηκωθεις
Το τι έπρεπε να επιτρέπεται και το τι δεν έπρεπε να επιτρέπεται από την διοίκηση, είναι τεράστια κουβέντα, που δεν νομίζω ότι σας συμφέρει και πολύ να την αρχίσουμε, γιατί μάλλον την έχετε λερωμένη τη φωλιά σας σε άλλα θέματα.
Όσον αφορά τώρα τον διαγωνισμό, λυπάμαι που το βλέπετε έτσι.
Δεκατέσσερα (14) χρόνια τώρα που συμμετέχω, ως υποψήφιος στον διαγωνισμό, πάντα έγραφα το εξής: Αυτός που θα του απονεμηθεί ο τίτλος του Mr. Μαλάκα της χρονιάς, "παίζεται" αν είναι ή αν δεν είναι πράγματι μαλάκας. Αυτός όμως που παίρνει στα σοβαρά έναν τέτοιου είδους & ύφους διαγωνισμό, και συμμετέχει με κίνητρο όχι τον χαβαλέ, αλλά το μίσος και την εκδίκηση, είναι σίγουρα μαλάκας.
Καλή σας ημέρα, και με το καλό ο νέος χρόνος.
Φίλε Λακη, πρώτη και τελευταία φορά θα σου γράψω κάτι στα σοβαρά.Αυτός και σκουπίδια που μάζεψε αυλή και ψάχνουν και βγάζουν στη φόρα pm , έριδες για ομελέτες και πίτσες , posts 10ετίας .... 15ετίας ...
και επιτίθονται σε γνωστούς και συγγενείς όσων στοχοποιούν ....
ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ !!!
Όχι με μίσος και για εκδίκηση ........
Στο μόνο που ... είχε δίκιο , είναι ότι όποιος ασχολείται με σκατά σαν τον ίδιο και το ασκέρι του ...
όσο να'ναι ... λερώνεται .
Και στο ότι ... ο Νιπλής έβγαλε την ουρά του απέξω !
Αυτός .... με τα λέσια που έχει αυλή ... όχι !!!!!!!
Όπως δεν υπάρχει πάτος, έχει πάντα πιο χαμηλά ...
δεν υπάρχει και ταβάνι στη γελοιότητα.
Δε σκάϊ ιζ δε λιμιτ !
Έχετε αφιερώσει 14 χρόνια απο τη ζωή σας για να σχολιάζετε στο φόρουμ και να πουλάτε φτηνό πνεύμα.
Στα μάτια λοιπόν μου είσαστε ο μεγαλύτερος Μαλάκας του φόρουμ και αυτό δεν αλλαζει με τίποτα.
Και χαίρομαι που μέσα απο αυτή τη διαδικασία διαμορφώνω άποψη για τους πραγματικούς μαλάκες του φόρουμ.
Λαμπρά.
Σας εύχομαι να τα εκατοστήσετε.
Δεν τά λες σωστά και εγώ ξέρω πράγματα για εσένα όμως δεν τα γράφω... προσπαθώ μέσα από την πλάκα που γίνεται εδώ μέσα να σε τσιγκλγισω ... όσον αφορά τα υπόλοιπα δεν είναι μόνο ο Λάκης αλλά πολλοί περισσότεροι που χρησιμοποιούν την έχθρα που έχουν απέναντι σε ότι καλύτερο έχεις κάνει για να σου κάνουν καί καλά τον έξυπνοΌταν κάποιοι γράφουν "προσωπικά δεδομένα" κάποιων δεν φταίνε αυτοί αλλά όσοι δεν προστατεύουν τα προσωπικά δεδομένα ΤΟΥΣ. Ότι κυκλοφορούν εδώ μέσα αρχιδια τύπου λακη που η ζωή τους είναι να ψάχνουν τα προσωπικά δεδομένα των άλλων και να κάνουν τσιμπουκια μήπως μάθουν κάτι για αλλά νικνειμς είναι δεδομένο και ένας λόγος παραπάνω να ξέρουμε τι θελουμε να βγάλουμε στη φορα και τι όχι.
Ισχύει.τις περιοδους των εορτων ο κοσμος εχει χρονο και γραφει στα φόρουμς
Δεν τά λες σωστά και εγώ ξέρω πράγματα για εσένα όμως δεν τα γράφω...
Που να ξέρεις εσύ ρε κακομοιρικο, εσύ μπαίνεις "μόνο για χαβαλέ"ποια ενημέρωση ρε μαλεα
Κατάλαβα ο τύπος είναι τάφος
μιλάς με γρίφους σοφέ γέροντα.
αν θες να μην βγει παραέξω στείλε τις πληροφορίες πμ στο μέλος κατσαπλια
Ναι ρε μάνα μου τσιμπούκια έκανε ο Νιπλης δεν αντιλέγω ,αλλά μετά σας έφτυσε τα φλοκια στη μάπα κ εσείς κάνετε ότι βρεχειΚαι η οποιαδήποτε κοπέλα εδώ μέσα μπορεί να κάνει καλά τσιμπουκια άρα είναι μάγκας αλλά εκείνη τουλάχιστον είναι επαγγελματίας.
Που να ξέρεις εσύ ρε κακομοιρικο, εσύ μπαίνεις "μόνο για χαβαλέ"
Καλημέρα ευτυχισμένε άνθρωπε.
Γιατί ρε σείς μόνον 100;
Από το δικό σας φαΐ τρώω;
Τύπε @The Saint* με αυτά και με αυτά μόνο η χαρά που πήραν τα δυο καθυστερημένα @Hellraiser4Ever και @RETRO όπως και ότι ξετσουτσουνισε η λακου aka @tellystalone6969 και επιτελους μετα απο τοσα χρονια που παλευει εδω μεσα αλλαζοντας περσονες απεκτησε "παρεα", δε νιωθει παριας εμενα μου αρκουν. Γιορτινες μερες ειναι, ας το δουμε σαν καλη πραξη που εγινε απο τη διοικηση.