Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 198K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Mr. Μαλάκας για το έτος 2024 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    174
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.637
Πόντοι
3.556
. Αν εδώ μέσα που είμαστε για ενημέρωση,
ποια ενημέρωση ρε μαλεα :tooth::tooth::tooth:

Cracks Me Up Steve Harvey GIF by ABC Network

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
7.345
Πόντοι
2.046

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.933
Πόντοι
5.506
Επετρεψες όμως τους μαλακές γράφοντας προσωπικά δεδομένα του καθενός.. πολλές φορές κάποιοι σιγονταρατε κιόλας
Όταν κάποιοι γράφουν "προσωπικά δεδομένα" κάποιων δεν φταίνε αυτοί αλλά όσοι δεν προστατεύουν τα προσωπικά δεδομένα ΤΟΥΣ. Ότι κυκλοφορούν εδώ μέσα αρχιδια τύπου λακη που η ζωή τους είναι να ψάχνουν τα προσωπικά δεδομένα των άλλων και να κάνουν τσιμπουκια μήπως μάθουν κάτι για αλλά νικνειμς είναι δεδομένο και ένας λόγος παραπάνω να ξέρουμε τι θελουμε να βγάλουμε στη φορα και τι όχι.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.676
Πόντοι
2.606
καλημεριζω το νημα αγαπης:coffee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.933
Πόντοι
5.506
Ασε το κλάμα πρωί πρωί ,σας ξεφτίλισε ο Νιπλης ,τον κάνατε μάγκα τον Μαλακα τι να πω ρε πουστη μου.
Τέλεια παύλα παράγραφος
Και η οποιαδήποτε κοπέλα εδώ μέσα μπορεί να κάνει καλά τσιμπουκια άρα είναι μάγκας αλλά εκείνη τουλάχιστον είναι επαγγελματίας.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.037
Πόντοι
25.467
σημασια δεν εχει ποσες φορες θα πέσεις αλλά ποσες θα σηκωθεις :rockon::rockon::rockon:

Αυτό μου θυμίζει κάτι που είχε πει ο μακαρίτης ο Γιάννης Φλερύ. Σημασία δεν έχει το πόσα τεκνά πήδηξαν και σε πέταξαν όταν έκαναν τη δουλειά τους. Σημασία έχει το να είσαι αποφασισμένος να βρίσκεις τεκνά για να σε πηδάνε. :coffee:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.598
Πόντοι
46.423
Το τι έπρεπε να επιτρέπεται και το τι δεν έπρεπε να επιτρέπεται από την διοίκηση, είναι τεράστια κουβέντα, που δεν νομίζω ότι σας συμφέρει και πολύ να την αρχίσουμε, γιατί μάλλον την έχετε λερωμένη τη φωλιά σας σε άλλα θέματα.

Όσον αφορά τώρα τον διαγωνισμό, λυπάμαι που το βλέπετε έτσι.

Δεκατέσσερα (14) χρόνια τώρα που συμμετέχω, ως υποψήφιος στον διαγωνισμό, πάντα έγραφα το εξής: Αυτός που θα του απονεμηθεί ο τίτλος του Mr. Μαλάκα της χρονιάς, "παίζεται" αν είναι ή αν δεν είναι πράγματι μαλάκας. Αυτός όμως που παίρνει στα σοβαρά έναν τέτοιου είδους & ύφους διαγωνισμό, και συμμετέχει με κίνητρο όχι τον χαβαλέ, αλλά το μίσος και την εκδίκηση, είναι σίγουρα μαλάκας.

Καλή σας ημέρα, και με το καλό ο νέος χρόνος.

Έχετε αφιερώσει 14 χρόνια απο τη ζωή σας για να σχολιάζετε στο φόρουμ και να πουλάτε φτηνό πνεύμα.

Στα μάτια λοιπόν μου είσαστε ο μεγαλύτερος Μαλάκας του φόρουμ και αυτό δεν αλλαζει με τίποτα.

Και χαίρομαι που μέσα απο αυτή τη διαδικασία διαμορφώνω άποψη για τους πραγματικούς μαλάκες του φόρουμ.

Λαμπρά.

Σας εύχομαι να τα εκατοστήσετε.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.933
Πόντοι
5.506
Αυτός και σκουπίδια που μάζεψε αυλή και ψάχνουν και βγάζουν στη φόρα pm , έριδες για ομελέτες και πίτσες , posts 10ετίας .... 15ετίας ...
και επιτίθονται σε γνωστούς και συγγενείς όσων στοχοποιούν ....

ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ !!!
Όχι με μίσος και για εκδίκηση ........

Στο μόνο που ... είχε δίκιο , είναι ότι όποιος ασχολείται με σκατά σαν τον ίδιο και το ασκέρι του ...
όσο να'ναι ... λερώνεται .

Και στο ότι ... ο Νιπλής έβγαλε την ουρά του απέξω !
Αυτός .... με τα λέσια που έχει αυλή ... όχι !!!!!!!

Όπως δεν υπάρχει πάτος, έχει πάντα πιο χαμηλά ...
δεν υπάρχει και ταβάνι στη γελοιότητα.

Δε σκάϊ ιζ δε λιμιτ !
Φίλε Λακη, πρώτη και τελευταία φορά θα σου γράψω κάτι στα σοβαρά.

Ότι λούζεσαι τα τελευταία 15+ χρόνια που βρίσκεσαι στο σάιτ το αξίζεις και το έχεις κερδίσει με το σπαθί σου.

Βάλε κάποιον που νιώθει να το σκεφτεί για σένα και θα σου εξηγήσει.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.037
Πόντοι
25.467
Έχετε αφιερώσει 14 χρόνια απο τη ζωή σας για να σχολιάζετε στο φόρουμ και να πουλάτε φτηνό πνεύμα.

Στα μάτια λοιπόν μου είσαστε ο μεγαλύτερος Μαλάκας του φόρουμ και αυτό δεν αλλαζει με τίποτα.

Και χαίρομαι που μέσα απο αυτή τη διαδικασία διαμορφώνω άποψη για τους πραγματικούς μαλάκες του φόρουμ.

Λαμπρά.

Σας εύχομαι να τα εκατοστήσετε.

Γιατί ρε σείς μόνον 100;

Από το δικό σας φαΐ τρώω;

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.705
Πόντοι
12.056
Όταν κάποιοι γράφουν "προσωπικά δεδομένα" κάποιων δεν φταίνε αυτοί αλλά όσοι δεν προστατεύουν τα προσωπικά δεδομένα ΤΟΥΣ. Ότι κυκλοφορούν εδώ μέσα αρχιδια τύπου λακη που η ζωή τους είναι να ψάχνουν τα προσωπικά δεδομένα των άλλων και να κάνουν τσιμπουκια μήπως μάθουν κάτι για αλλά νικνειμς είναι δεδομένο και ένας λόγος παραπάνω να ξέρουμε τι θελουμε να βγάλουμε στη φορα και τι όχι.
Δεν τά λες σωστά και εγώ ξέρω πράγματα για εσένα όμως δεν τα γράφω... προσπαθώ μέσα από την πλάκα που γίνεται εδώ μέσα να σε τσιγκλγισω ... όσον αφορά τα υπόλοιπα δεν είναι μόνο ο Λάκης αλλά πολλοί περισσότεροι που χρησιμοποιούν την έχθρα που έχουν απέναντι σε ότι καλύτερο έχεις κάνει για να σου κάνουν καί καλά τον έξυπνο

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.637
Πόντοι
3.556

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.705
Πόντοι
12.056

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.585
Πόντοι
1.406
Και η οποιαδήποτε κοπέλα εδώ μέσα μπορεί να κάνει καλά τσιμπουκια άρα είναι μάγκας αλλά εκείνη τουλάχιστον είναι επαγγελματίας.
Ναι ρε μάνα μου τσιμπούκια έκανε ο Νιπλης δεν αντιλέγω ,αλλά μετά σας έφτυσε τα φλοκια στη μάπα κ εσείς κάνετε ότι βρεχει:confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.637
Πόντοι
3.556
Που να ξέρεις εσύ ρε κακομοιρικο, εσύ μπαίνεις "μόνο για χαβαλέ"

Καλημέρα ευτυχισμένε άνθρωπε.

ΡΕ Μαλακα βγες από το μάτριξ . εσύ μπαίνεις εδώ μέσα για ενημέρωση;
που ρε μαλακα ; στα πολιτικά η’ στις μποτανες που μπαίνεις για σάλιο μόνο; μαν έχεις χιούμορ . πραγματικά :tooth::tooth::tooth:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.598
Πόντοι
46.423
Γιατί ρε σείς μόνον 100;

Από το δικό σας φαΐ τρώω;

Για ένα πράγμα να είσαστε σίγουρος.

Μέσα απο αυτή τη διαδικασία και την άλλη του Μίξαχαουζεν που είσαστε πάλι υπεύθυνος εσείς μου δώσατε τη δυνατότητα να καταλάβω ποιοί είναι οι πραγματικοί μαλάκες του φόρουμ.

Σας έχω λοιπόν εσάς και τους αυλικούς σας όλους χεσμένους.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.037
Πόντοι
25.467
Τύπε @The Saint* με αυτά και με αυτά μόνο η χαρά που πήραν τα δυο καθυστερημένα @Hellraiser4Ever και @RETRO όπως και ότι ξετσουτσουνισε η λακου aka @tellystalone6969 και επιτελους μετα απο τοσα χρονια που παλευει εδω μεσα αλλαζοντας περσονες απεκτησε "παρεα", δε νιωθει παριας εμενα μου αρκουν. Γιορτινες μερες ειναι, ας το δουμε σαν καλη πραξη που εγινε απο τη διοικηση.

Δείτε,

Δεν γνωρίζω γιατί ο κ. @ZeroTolerance προέβει σε αυτή την ενέργεια. Και ούτε με ενδιαφέρει να μάθω. Απλά στέκομαι στο γεγονός ότι χωρίς την συνεργασία του δεν θα μπορούσε να γίνει όλο αυτό που μερικοί μας παρουσιάζουν ως αποκλειστικά δικό τους κατόρθωμα. Και στο φινάλε, τι είδους κατόρθωμα είναι το να υπεξαιρέσεις από κάποιον άλλον, αυτό που μέχρι πρότινος θεωρούσες ποταπό και ανάξιο λόγου;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom