Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 198K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Mr. Μαλάκας για το έτος 2024 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    174
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.720
Πόντοι
12.056
Έχετε αφιερώσει 14 χρόνια απο τη ζωή σας για να σχολιάζετε στο φόρουμ και να πουλάτε φτηνό πνεύμα.

Στα μάτια λοιπόν μου είσαστε ο μεγαλύτερος Μαλάκας του φόρουμ και αυτό δεν αλλαζει με τίποτα.

Και χαίρομαι που μέσα απο αυτή τη διαδικασία διαμορφώνω άποψη για τους πραγματικούς μαλάκες του φόρουμ.

Λαμπρά.

Σας εύχομαι να τα εκατοστήσετε.
Εσύ το τραβάς μακρυά άκου 100 χρόνια

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.936
Πόντοι
5.506
Δεν τά λες σωστά και εγώ ξέρω πράγματα για εσένα όμως δεν τα γράφω... προσπαθώ μέσα από την πλάκα που γίνεται εδώ μέσα να σε τσιγκλγισω ... όσον αφορά τα υπόλοιπα δεν είναι μόνο ο Λάκης αλλά πολλοί περισσότεροι που χρησιμοποιούν την έχθρα που έχουν απέναντι σε ότι καλύτερο έχεις κάνει για να σου κάνουν καί καλά τον έξυπνο
Άρα δεν ανήκεις στην κατηγορία των αναρχιδων, η πλάκα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΕΚΤΗ, δεν είπα πουθενά πως είναι μόνο ο Λάκης απλά αυτός είναι η κορυφή του παγόβουνου, είναι η πρύμνη που έφτασε πρώτη πρώτη στο βυθό.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.056
Πόντοι
25.467
Για ένα πράγμα να είσαστε σίγουρος.

Μέσα απο αυτή τη διαδικασία και την άλλη του Μίξαχαουζεν που είσαστε πάλι υπεύθυνος εσείς κατάλαβα ποιοί είναι οι πραγματικοί μαλάκες του φόρουμ.

Σας έχω λοιπόν χεσμένους.

Χαίρομαι που σας βοήθησα.

Να ξέρετε ότι θα είμαι πάντα στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσω όποτε και εάν φυσικά, το χρειαστείτε. :grin:

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
166
Like
32.576
Πόντοι
32.548
Πάμε δυνατά Ανναπουρνα για την νίκη
IMG_6036.jpeg

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.720
Πόντοι
12.056
Άρα δεν ανήκεις στην κατηγορία των αναρχιδων, η πλάκα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΕΚΤΗ, δεν είπα πουθενά πως είναι μόνο ο Λάκης απλά αυτός είναι η κορυφή του παγόβουνου, είναι η πρύμνη που έφτασε πρώτη πρώτη στο βυθό.
Εγώ επειδή έχω αρχίδια θα καθαρίσω την μπουγάδα... κάποιοι άλλοι δεν μπορούν να τό κάνουν.. .

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.936
Πόντοι
5.506
Δείτε,

Δεν γνωρίζω γιατί ο κ. @ZeroTolerance προέβει σε αυτή την ενέργεια. Και ούτε με ενδιαφέρει να μάθω. Απλά στέκομαι στο γεγονός ότι χωρίς την συνεργασία του δεν θα μπορούσε να γίνει όλο αυτό που μερικοί μας παρουσιάζουν ως αποκλειστικά δικό τους κατόρθωμα. Και στο φινάλε, τι είδους κατόρθωμα είναι το να υπεξαιρέσεις από κάποιον άλλον, αυτό που μέχρι πρότινος θεωρούσες ποταπό και ανάξιο λόγου;
Ήταν ποταπό και ανάξιο λόγου προς πλήρη απαξίωση όταν αυτός και οι φίλοι του κινδύνευαν να προχωρήσουν στο διαγωνισμό. Μόλις αποκλείστηκαν και έφυγε το βάρος αποπανω τους τότε έγινε πεδίο δόξης, "σκουπιδιασματος" και έγιναν όλοι λαλίστατοι. Το ότι κατάφεραν μέσα σε 10ρια μέρες να γίνουν μαλλιοκουβαρα ακόμα και με νικ που είχαν από πολύ καλές έως και στενές σχέσεις νωρίτερα για μια ψήφο ή για μια ψήφο σε νικ της επιλογής τους δείχνει από τη μια το ποιον τους και από την άλλη πως αντιλαμβάνονται και το διαγωνισμό, πέρα από όλα τα αλλα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.936
Πόντοι
5.506
Εγώ επειδή έχω αρχίδια θα καθαρίσω την μπουγάδα... κάποιοι άλλοι δεν μπορούν να τό κάνουν.. .
Για αρχή ετοιμάσου για βροχή πι-εμς "ποιος είναι ο μπαρόκ", "που είναι", "τι δουλειά κάνει", "έχει λεφτά", "έχει αυτοκίνητα", "έχει σκάφη", ¨"έχει γκομενα" και αλλά τέτοια ώρα που κυκλοφορούν ήδη από καιρό.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.630
Πόντοι
2.606

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.141
Πόντοι
8.346
Καιρό έχετε να τσακωθείτε. Έχετε κάνει αγνόηση ο ένας τον άλλον; :coffee:
Μάλλον η πουστρα με έχει κάνει.. πλεον δν μπαίνει στο νημα του ηγέτη της καρδιάς του. Κωλοτριβεται σε ανεξαρτητες Σαλωνικιες. Τν γαργαλαει το κωλοτρυπιδι του μάλλον

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.720
Πόντοι
12.056
Για αρχή ετοιμάσου για βροχή πι-εμς "ποιος είναι ο μπαρόκ", "που είναι", "τι δουλειά κάνει", "έχει λεφτά", "έχει αυτοκίνητα", "έχει σκάφη", ¨"έχει γκομενα" και αλλά τέτοια ώρα που κυκλοφορούν ήδη από καιρό.
Δεν πρόκειται να πω τίποτα σε κανέναν. Εγώ δεν είμαι σαν τον χαζό τον tsibookis που ρωτάγε για όλους και για όλα αν και πως γαμας

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.936
Πόντοι
5.506
Για ψαχτείτε λίγο...

Ω ρε τύπε, ζάχαρη θα περάσω τον Ιανουάριο.

ΛΑΚΗ, ξεκινά να ψάχνεις τι ζώδιο είμαι, έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε 9, σου έδωσα πληροφορία. :tooth::tooth:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.639
Πόντοι
3.556
. Μόλις αποκλείστηκαν και έφυγε το βάρος αποπανω τους τότε έγινε πεδίο δόξης, "σκουπιδιασματος" και έγιναν όλοι λαλίστατοι.
τι λες ρε σοτο ; εκτός έδρας είμασταν και ρίχναμε σκουπίδια, με το διαγωνισμό να τρεχει και με γουαηλντ καρντ και χωρίς πάλι μέσα .

. α ρε ναυάγιο πάλι ψέματα γράφεις…:tooth:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.056
Πόντοι
25.467
Δεν πρόκειται να πω τίποτα σε κανέναν. Εγώ δεν είμαι σαν τον χαζό τον tsibookis που ρωτάγε για όλους και για όλα αν και πως γαμας

Λύστε μου, αν φυσικά θέλετε, μια απορία...

Σε ποία Ουκρανή αναφέρεται ο Μπουμπούκος;

Αν δεν απατώμαι η μια και μόνη που μου συστήσατε ήτο Ελληνογερμανίς.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.639
Πόντοι
3.556
τυπε συγκινητική προσπάθεια του πρώην μπροεδρου να ταγκαρει τον ζερο για να τον προκαλέσει να μπει στην κουβέντα και να του δώσει λίγη σημασία :undecided::undecided::undecided:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.936
Πόντοι
5.506
τι λες ρε σοτο ; εκτός έδρας είμασταν και ρίχναμε σκουπίδια, με το διαγωνισμό να τρεχει και με γουαηλντ καρντ και χωρίς πάλι μέσα .

. α ρε ναυάγιο πάλι ψέματα γράφεις…:tooth:
Μόλις σας ξαμολησε το αφεντικό, να τα λέμε κι αυτά παιδγια.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.936
Πόντοι
5.506
τυπε συγκινητική προσπάθεια του πρώην μπροεδρου να ταγκαρει τον ζερο για να τον προκαλέσει να μπει στην κουβέντα και να του δώσει λίγη σημασία :undecided::undecided::undecided:

Μάλλον ο ζέρο ενδιαφέρεται μόνο για τσιμπουκια, δεν τον απασχολεί η συζήτηση. :coffee:

(Δεν τον ταγκαρω να μη λέτε πως τον προκαλώ και 'γώ)

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.639
Πόντοι
3.556

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom