The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.056
- Πόντοι
- 25.467
Εδώ είσαστε με ή χωρίς λακτόζη ?
Το να δημοσιεύετε βίντεο με τον πρώτο μου εξάδελφο, είναι αχρειότητα από μέρους σας.
Εδώ είσαστε με ή χωρίς λακτόζη ?
Συγκινητική προσπάθεια αλλά να σε ενημερωσω ότι το παρεάκι δεν ψήνεται με τέτοια, αν είχε ψηθεί θα είχα ήδη την ασφαλή διαφορά να πάω για brunch ως κατοχος του τροπαιου.Εδώ είσαστε με ή χωρίς λακτόζη ?
Το να δημοσιεύετε βίντεο με τον πρώτο μου εξάδελφο, είναι αχρειότητα από μέρους σας.
Αστα τύπε, μ έχουν φάει τα κυκλώματα.Μωρη μπαροκα σε περασανε στους ψηφους ;
και "καλα" δεν τον ενδιαφέρει να μάθει αλλά ας πετάξει και ενα ταγκ μπας και του πει "τι και πως" , ουτως η αλλως αυτος δεν ηθελε να μαθει...
Καταλαβες μπραδερινι μου ;; σαν να ειμαι εγω απο κατω απο το σπιτι σου να παταω με λυσα το κουδουνι και μολις απαντησεις να σου πω - Πουτσα μου τυπε αν εισαι σπιτι και απαντησες , αν ειχε ρευμα δοκίμαζα
Ε ρε μαλακα τι διαβάζουμε
ετσι....δεν γινετε σοβατη δουλιτσα της τελευταιες μερες....ολοι ντε και καλα να αποδειξουν οτι ειναι σωστοι και τιμιοι.....ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΕΤΣΙ!το νήμα έχει βαλτώσει.
χρειάζεται επειγόντως ένα μιξ από σκληρό σκουπίδιασμα, προσωπικές επιθέσεις, απειλές, τάφους, μαζικές εξολοθρεύσεις κτλπ για να έρθει στα ίσα του
αλλιώς το βλέπω να περνάει στην ιστορία δίπλα στο νήμα για το φίστινγκ
Εγώ δεν είμαι ούτε σοβαρός ούτε τίμιος και κάνω υπόγειο αγώνα να ξαναπάρω κεφάλι στο σκορ.ετσι....δεν γινετε σοβατη δουλιτσα της τελευταιες μερες....ολοι ντε και καλα να αποδειξουν οτι ειναι σωστοι και τιμιοι.....ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΕΤΣΙ!
Ρε μυστες τοσο μαλακας είναι ο αναπουρνας που ξεπερνά τον αρχιμυστη βλαροκ ;
Εσύ τον θελεις πολυ τον τιτλο ετσι;Ναι ρε έχεις κανένα πρόβλημα ?
Σάλτα γαμήσου και εσύ που γράφτηκες τον Απρίλιο του 2024 με 0 κριτικές για να πουλήσεις πνεύμα.
Σάλτα γαμήσου.
αν θέλαμε εντιμότητα και κώδικα δεοντολογίας θα πηγαίναμε να γραφτούμε στο σαιτ των προσκόπων.ετσι....δεν γινετε σοβατη δουλιτσα της τελευταιες μερες....ολοι ντε και καλα να αποδειξουν οτι ειναι σωστοι και τιμιοι.....ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΕΤΣΙ!
Ναι ρε έχεις κανένα πρόβλημα ?
Σάλτα γαμήσου και εσύ που γράφτηκες τον Απρίλιο του 2024 με 0 κριτικές για να πουλήσεις πνεύμα.
Σάλτα γαμήσου.
Ντροπή ένας Δανδής σαν εσάς να βωμολοχεί.
αν θέλαμε εντιμότητα και κώδικα δεοντολογίας θα πηγαίναμε να γραφτούμε στο σαιτ των προσκόπων.
Εδώ μπαίνουμε για να δούμε live κολωσαίο, μονομαχίες, να πετάνε τα σοδοκισμένα κουφάρια στα λιοντάρια....να διαβάσουμε για περιουσίες, αμάξια, μετρητά, καμπαρτίνες και τασάκια σε ακριβά ευρωπαικά λόμπυ
και αντί για αυτό μας έχουν ζαλίσει τα @@ με ερασιτεχνικές υποψηφιότητες όπως ο αναπούρνα και ο πολυζώης και με το ποιος έχει ηθική στο σκουπίδιασμα και ποιος διακατέχεται από το σαβουαρ βιβρ του μπου.κομ
ΔΩΣΤΕ ΘΕΑΜΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ.
ετσι....δεν γινετε σοβατη δουλιτσα της τελευταιες μερες....ολοι ντε και καλα να αποδειξουν οτι ειναι σωστοι και τιμιοι.....ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΕΤΣΙ!
Δανδής είναι υποτιμητικός τιτλοςΝτροπή ένας Δανδής σαν εσάς να βωμολοχεί.
αν θέλαμε εντιμότητα και κώδικα δεοντολογίας θα πηγαίναμε να γραφτούμε στο σαιτ των προσκόπων.
Εδώ μπαίνουμε για να δούμε live κολωσαίο, μονομαχίες, να πετάνε τα σοδοκισμένα κουφάρια στα λιοντάρια....να διαβάσουμε για περιουσίες, αμάξια, μετρητά, καμπαρτίνες και τασάκια σε ακριβά ευρωπαικά λόμπυ
και αντί για αυτό μας έχουν ζαλίσει τα @@ με ερασιτεχνικές υποψηφιότητες όπως ο αναπούρνα και ο πολυζώης και με το ποιος έχει ηθική στο σκουπίδιασμα και ποιος διακατέχεται από το σαβουαρ βιβρ του μπου.κομ
ΔΩΣΤΕ ΘΕΑΜΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ.
άλλος χέστης φυγόπονος και αυτός έχει βάλει σε ιγκνόρ όλους όσους του έκαναν την χάρη να συζητάνε μαζί τουΚάντε λίγο υπομονή.
Θα ανοίξει ο Ξεφτιλάκης νήμα για Ναΐτες ιππότες. Εκεί να δείτε εντιμότητα!
Ο δε κώδικας δεοντολογίας, θα είναι 295678432894 σελίδες και βάλε. Είναι αυστηρός ο Ξεφτιλάκης με αυτά!