Daku2025
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2024
- Like
- 699
- Πόντοι
- 81
Αναπουρνα εισαι μαλακας ρε μπρο;Δεν τους αξίζει κάτι περισσότερο.
Για το πούτσο είναι.
Αναπουρνα εισαι μαλακας ρε μπρο;Δεν τους αξίζει κάτι περισσότερο.
Για το πούτσο είναι.
άλλος χέστης φυγόπονος και αυτός έχει βάλει σε ιγκνόρ όλους όσους του έκαναν την χάρη να συζητάνε μαζί του
και μιλάει με τον εαυτό του
καμιά φορά απογοητεύομαι
ιδιαίτερα σε όσους ισχυρίζονται ότι σε έχουν κάνει ιγκνόρ αλλά παρακολουθούν κάθε σου κίνησηΜεγάλο λάθος της διοίκησης το ιγκνορόκουμπο.
Τους έφαγε η πολιτικοκορεκτίλα.
Πςςςςςςς, μου έκανες τα μούτρα μπουγάτσα με κιμά τώρα.λάκισε κόσμος ... ειδικα κάτι παντελονάτοι
Μας εμεινε ο Μπαροκ , αλλα αυτος δεν πιανεται γιατι δεν εχει την αντιληψη να καταλάβει
Μη μου πεις, ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ.....ιδιαίτερα σε όσους ισχυρίζονται ότι σε έχουν κάνει ιγκνόρ αλλά παρακολουθούν κάθε σου κίνηση
ιδιαίτερα σε όσους ισχυρίζονται ότι σε έχουν κάνει ιγκνόρ αλλά παρακολουθούν κάθε σου κίνηση
τυπε μην νομίζεις ότι αν κερδίσει ο πουρνας εσύ θα βγεις λάδι. ακομα και δεύτερος μαλακας να είσαι , θα γίνει κανονικά η απονομή , αφτερ πάρτυ κλπ .Πςςςςςςς, μου έκανες τα μούτρα μπουγάτσα με κιμά τώρα.
Κάνε κάτι ρε μλκ, έχουμε χάσει το Λακη, είναι κρίμα να περάσει μαύρες ώρες παραμονή πρωτοχρονιάς, αλλαγή χρόνου, πρώτη μέρα του 2025 εκεί στο υγρασιασμενο υπόγειο.
Ρε μλκ, ΡΕ ΜΛΚ, μπορεί να απαντήσει και μόνος του, δεν χρειάζεται να πετάγεσαι συνέχεια ανάμεσα σαν το χαζό γλυφτρακι του σχολείου.τυπε μην νομίζεις ότι αν κερδίσει ο πουρνας εσύ θα βγεις λάδι. ακομα και δεύτερος μαλακας να είσαι , θα γίνει κανονικά η απονομή , αφτερ πάρτυ κλπ .
ασε που πάντα υπάρχει περίπτωση να επέμβει ο νέος πρόεδρος για να σου δώσει κάποιο έξτρα μπόνους της τελευταίας στιγμής
μισό λεπτό τυπε. για να είμαστε τυπικοί.Ρε μλκ, ΡΕ ΜΛΚ, μπορεί να απαντήσει και μόνος του, δεν χρειάζεται να πετάγεσαι συνέχεια ανάμεσα σαν το χαζό γλυφτρακι του σχολείου.
τυπε έχω το οκ σου να σκουπιδιαζω λιγάκι κλαουντια;λάκισε κόσμος ... ειδικα κάτι παντελονάτοι
Μας εμεινε ο Μπαροκ , αλλα αυτος δεν πιανεται γιατι δεν εχει την αντιληψη να καταλάβει
σορυ αλλα μαλακια ερωτηση....ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΑΕΠ....μαντραχαλοιWhere is @athinaios44 ????
τυπε έχω το οκ σου να σκουπιδιαζω λιγάκι κλαουντια;
μια χαρά μαν. επανέρχομαι σε λιγάκιΕννοειται τυπε , δεν τα ρωταμε αυτα
Έτσι μπράβο, θα είσαι υποτακτικός, ότι σου λέω και ότι σου λέει το αφεντικό, μπράβο Μαξ.μισό λεπτό τυπε. για να είμαστε τυπικοί.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τυπε έχω το οκ σου να σκουπιδιαζω λιγάκι κλαουντια;
μωρή κλαουντια πιπατζου είπε ναι ο κύριος νιπλης. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΙΠΛΗΣ ΕΙΠΕ ΝΑΙΡε μλκ, ΡΕ ΜΛΚ, μπορεί να απαντήσει και μόνος του, δεν χρειάζεται να πετάγεσαι συνέχεια ανάμεσα σαν το χαζό γλυφτρακι του σχολείου.
Πουτσα μουμωρή κλαουντια πιπατζου είπε ναι ο κύριος νιπλης. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΙΠΛΗΣ ΕΙΠΕ ΝΑΙ
Μισό, τι εννοείτε, εσείς δε θα είστε σε κοσμικό ρεβεγιόν στην πραγματική σας ζωή;;; ΘΑ ΦΑΡΜΑΚΩΘΩ.ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΓΑΜΑΤΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ. τέτοιο ρεβεγιόν ναυαγίων και σκουπιδιασματος δεν θα έχει ξαναγίνει
Μη σπαμαρεις ρε μπρο, ΡΕ ΜΠΡΟΚαλημέρα παιδιά