The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.037
- Πόντοι
- 25.467
Αυτό με τα μπαναρισματα είναι χοντρή μλκια Αν υπήρχε εναλλακτική μα λέω τις παπαριές μου ΔΕΝ θαγρφα σε σαιτ που κάνει ΜΠΑΝ, και είναι με θέμα τα μπουρδέλαΡε μαλάκες, ξυπνάτε από τα χαράματα για να προλάβετε να απαντήσετε στον ζαν μήπως και μπανατιστεί μέσα στην ημέρα?
Στα παπαρια σου τυπε. Με τον καινούργιο λογαριασμό δε θα σε εχει μπλοκάρει και ο κύριος Λάκης.Αυτό με τα μπαναρισματα είναι χοντρή μλκια Αν υπήρχε εναλλακτική μα λέω τις παπαριές μου ΔΕΝ θαγρφα σε σαιτ που κάνει ΜΠΑΝ, και είναι με θέμα τα μπουρδέλα
Το σκέφτομαι να κλείσω το λογαριασμό και να κάνω καινούργιο μόνο για αυτό το λόγοΣτα παπαρια σου τυπε. Με τον καινούργιο λογαριασμό δε θα σε εχει μπλοκάρει και ο κύριος Λάκης.
Λίγος σεβασμός παρακαλώ για τον κόμη του Λαζαράτι και εγγονό του πρωτονοτάριου του βασιλέως Zogu....Ο Αθηναίος (μας) δηλαδή είναι Ολλανδός;;
Καλημέρες στον αδερφό Αθηναίο-αρβανίτη κο Μπάφετ του bou.φιλε και εσυ εδω για το -Περιμενοντας τον Μπαροκ ?
τον 'φιλο'θα τον σεβεσαι,εχει ρεβεγιον αποψε σε καλεσε?Καλημέρες στον αδερφό Αθηναίο-αρβανίτη κο Μπάφετ του bou.
Δεν ξέρω.τον 'φιλο'θα τον σεβεσαι,εχει ρεβεγιον αποψε σε καλεσε?
Τι θα τσιμπήσετε μαν;Δεν ξέρω.
Έχω δικό μου ρεβεγιόν today.
Δεν νομίζω να υπήρχε ανάπαυλα ούτε στον Α' ούτε στον Β' παγκόσμιο πόλεμο ανάμεσα σε αυτούς.Όταν η Ρωσία πολεμούσε τη Γερμανία με βάση ποιο ημερολόγιο έκαναν ανάπαυλα για τα Χριστούγεννα;
Γαλοπούλα για την πιτσιρικαρία και σούβλες για τους λοιπούς.Τι θα τσιμπήσετε μαν;
Όταν είχαν φτάσει οι Γερμανοί στο Στάλινγκραντ όμως άνοιξε όλες τις εκκλησίες ο πατερουλης για να τονωθεί το ηθικό του λαού...Δεν νομίζω να υπήρχε ανάπαυλα ούτε στα Α' ούτε στον Β' παγκόσμιο πόλεμο ανάμεσα σε αυτούς.
Θεωρητικά στον Β' με βάση την Γερμανία,καθώς οι Σοβιετικοί θεωρούνταν άθεοι....
Εδώ είσαστε με ή χωρίς λακτόζη ?
Σούβλες λουκανικα κ κάτι λαζάνια ,σουφλέ κτλΓαλοπούλα για την πιτσιρικαρία και σούβλες για τους λοιπούς.
Εσείς?
Ωραίος.Σούβλες λουκανικα κ κάτι λαζάνια ,σουφλέ κτλ
Να βγάλεις κάνα καλό ποτο μη κεράσεις μανκισολντερ τον κοσμο
Θα πάω να ψωνίσω τώρα ,πες καμιά προτασηΩραίος.
Έχω ένα γιαπωνέζικο που θα ανοίξω μετά..