Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.239
- Πόντοι
- 6.536
Diplomatico Ambassador ή αν θες πιο οικονομικό Diplomatico Vintage 12αρι.Θα πάω να ψωνίσω τώρα ,πες καμιά προταση
Diplomatico Ambassador ή αν θες πιο οικονομικό Diplomatico Vintage 12αρι.Θα πάω να ψωνίσω τώρα ,πες καμιά προταση
Τι να το κάνω το ρούμι ρε τυπε ο Τζακ σπαροου είμαι; Πες κάνα ουίσκιDiplomatico Ambassador ή αν θες πιο οικονομικό Diplomatico Vintage 12αρι.
γαμησου πουστοσωγο γαμω
του χρονου τωραΛίγες ώρες έμειναν μέχρι να λήξει ο διαγωνισμός (αυτός ο διαγωνισμός, για τους άλλους δεν έχω άποψη).
Μπορεί ο Μπαρόκ να κάνει την ανατροπή; Κρύβει κάποιο άσο στο μανίκι του;
...κ το 15αρι της Havana ειναι αγιασμα, οπως κ το Don Papa ή το Ron Zacapa το 23αριDiplomatico Ambassador ή αν θες πιο οικονομικό Diplomatico Vintage 12αρι.
Τι να το κάνω το ρούμι ρε τυπε ο Τζακ σπαροου είμαι; Πες κάνα ουίσκι
Ου να χαθείς παλιοχωριατηΣτο χωριό μου λένε καλημέρα μέχρι να φάμε το μεσημεριανό.
Ούτε ο Νιπλης είμαι ,τι μου βάζεις τα πιο ακριβά,κάτι σε μιντλ κλας θελωΤα 9 πιο ακριβά ιαπωνικά ουίσκι
Το ιαπωνικό ουίσκι ήταν παλαιότερα ένα αρκετά εξειδικευμένο ποτό. Τώρα ένα από τα πλέον περιζήτητα οινοπνευματώδη ποτά στον κόσμο.goradio.gr
Για τον Κύριο ΝτεΓκρες λες;Λίγος σεβασμός παρακαλώ για τον κόμη του Λαζαράτι και εγγονό του πρωτονοτάριου του βασιλέως Zogu....
Η αλήθεια είναι πως δε ξέρω, τυχαία κοίταζα το παρακάτω και συνέπεσε με το ποστ σου...Ούτε ο Νιπλης είμαι ,τι μου βάζεις τα πιο ακριβά,κάτι σε μιντλ κλας θελω
Προλαβαίνω να φτιάξω κλώνους να σε ψηφίσω και από εκεί;Κάνε υπομονή, θα το γυρίσω το ματσάκι, ΘΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΩ.
Lagavulin δεν είναι vfm πλέον ,με λιγότερα λεφτά παίρνεις αλλά από islay κ καλύτερα μη σου πωπόσο Middle class; Ας πούμε θα έπινες Jameson Black Barrel ή κανένα Langavoulin?
Κάνε εντατικά μαθήματα με τον κύριο @tellystalone6969 γιατί ο χρόνος μετράει αντίστροφα και θα μας πάρει την κούπα αυτός ο πουθενας.Προλαβαίνω να φτιάξω κλώνους να σε ψηφίσω και από εκεί;
Όλα οκ τυπε πήρα ένα white horseΣυγγνώμη αν σε έθιξα ρε παίκτη, δεν ξέρω τα γούστα σου, αν σου αρέσουν καπνιστά ή ιρλανδέζικα ή γιαπωνέζικα. Πόσα θέλεις να δώσεις για ένα μπουκάλι; Ας πούμε Nikka from the barel θα έπινες; White Oak; Θέλεις κάτι που δεν το βρίσκεις στα σούπερ μάρκετ;