Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 31.404
- Πόντοι
- 11.146
Τι να το κάνω το ρούμι ρε τυπε ο Τζακ σπαροου είμαι; Πες κάνα ουίσκι
Τι να το κάνω το ρούμι ρε τυπε ο Τζακ σπαροου είμαι; Πες κάνα ουίσκι
η κρεμα γιωτης ποσο?
....η "κρεμ" δωρεαν, προσφορα του καταστηματος σε οσους στραγγισαν χυνωντας εδω μεσα τις τελευταιες μερεςη κρεμα γιωτης ποσο?
Πρόσεξε !Έχετε αφιερώσει 14 χρόνια απο τη ζωή σας για να σχολιάζετε στο φόρουμ και να πουλάτε φτηνό πνεύμα.
Στα μάτια λοιπόν μου είσαστε ο μεγαλύτερος Μαλάκας του φόρουμ και αυτό δεν αλλαζει με τίποτα.
Και χαίρομαι που μέσα απο αυτή τη διαδικασία διαμορφώνω άποψη για τους πραγματικούς μαλάκες του φόρουμ.
Το έχω ξαναπεί,δεν είμαι ουισκάκιας.Τι να το κάνω το ρούμι ρε τυπε ο Τζακ σπαροου είμαι; Πες κάνα ουίσκι
Πρόσεξε !
Θα σε πει κλώνο του @LION7 ... που του έγραψε όταν άρχισε αυτόαίσχοςτο θέμα
ότι δείχνει στους νέους πως να μην έχουν καταντήσει στα 50-60 .
Πραγματικά, αν δεν μοιάζεις σε τίποτε στον thesaint και δεν έχεις τίποτε .... φίλους σαν αυτόν
ξέρεις ότι δεν είσαι ξεφτίλας.
Ας κάτσει κάποιος να μετρήσει τα τελευταία 2-3 χιλιάδες posts του.
Όχι μόνο σε αυτό το θέμα. Και σε όλα τα προηγούμενα ... μήνες πίσω .... ή και όλο το 2024.
ΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. Όποιο κι αν είναι το θέμα. Είμαι μέσα παντού.
Αν δεν τον είχαμε δει εδώ, θα ήταν δύσκολο να φανταστούμε ότι υπάρχει τέτοια κατάντια και ξεφτίλα.
Ξύπνησες τσαπερδονα μου;Πρόσεξε !
Θα σε πει κλώνο του @LION7 ... που του έγραψε όταν άρχισε αυτόαίσχοςτο θέμα
ότι δείχνει στους νέους πως να μην έχουν καταντήσει στα 50-60 .
Πραγματικά, αν δεν μοιάζεις σε τίποτε στον thesaint και δεν έχεις τίποτε .... φίλους σαν αυτόν
ξέρεις ότι δεν είσαι ξεφτίλας.
Ας κάτσει κάποιος να μετρήσει τα τελευταία 2-3 χιλιάδες posts του.
Όχι μόνο σε αυτό το θέμα. Και σε όλα τα προηγούμενα ... μήνες πίσω .... ή και όλο το 2024.
ΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. Όποιο κι αν είναι το θέμα. Είμαι μέσα παντού.
Αν δεν τον είχαμε δει εδώ, θα ήταν δύσκολο να φανταστούμε ότι υπάρχει τέτοια κατάντια και ξεφτίλα.
Επελεξες να κανεις ενα διαγωνισμο παρωδια , ενω ξερω και ξερεις οτι μπορουσες να κανεις κα΄τι πολυ καλυτερο.
Και παρωδια να εκανες θα μπορουσες να εχει μια ποιοτητα , αλλα και εκει εκανες "εκπτωσεις"
Εδώ είσαστε με ή χωρίς λακτόζη ?
Η φθηνότερη φραντσέζα φαλτσέτα, ονομάζεται έτσι ....Δανδής είναι υποτιμητικός τιτλος
Ετσι λεγανε οσους άντρες ασχολούνταν υπερβολικά με την εμφάνιση τους
Μην εισαι χαζος. Γινε φιλος με Νιπλη, Χελ, Ρετρο. Δεν θα τολμησει κανένας πουστης να πειραξει πουτανα δικη σου ξανα.
Θα παει το τραμπουκισμα σύννεφο στα μουνια.
Τωρα ειναι η ευκαιρια σου.
Γιατί βάζεις φωτό του μέλους Σταλόνε τύπε , να κατέβει
Ενημερώθηκες ότι οΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΓΑΜΑΤΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ. τέτοιο ρεβεγιόν ναυαγίων και σκουπιδιασματος δεν θα έχει ξαναγίνει
Πάρε τη φαλτσέτα και ξύρισε το κωλοτρυπιδι σου να μη γαργαλάει τις τραβελοψωλεςΗ φθηνότερη φραντσέζα φαλτσέτα, ονομάζεται έτσι ....
Βέβαια πλεμπαίος έλλην σε ανασκαφές ... ή στο γιουσουρούμ , δεν τη βρίσκει
σε κατάσταση σκουριασμένης στην ελλάδα.
Δεν ήταν ποτέ δημοφιλής.
Μπορεί να βρει καμιά dovo και φθηνότερες γερμανικές ....
τύπε ψηφοφόρος του Ανναπουρνα είναιΓιατί βάζεις φωτό του μέλους Σταλόνε τύπε , να κατέβει
Eγώ θα τον παρομοίαζα με τον Τσάρλη Τσάπλιν.του χρονου τωρα
ο μπαροκ την επαθε σαν τον λεοναρντο ντικαπριο με τις 2 χρονιες που επρεπε να παρει το οσκαρ σπιτι του και τα εδιναν σε κατι αουτσαιντερ
ολοι ηξεραν οτι την επομενη χρονια θα του το εδιναν ακομη και αν εκανε μονο μια διαφημιση για βενζιναδικο πχ
και το πηρε τελικα για εκεινη την παπαρια που τον εφαγε η αρκουδα
Ήρθες να μαζέψεις χαρτζιλίκι??Καλημέρα παιδιά
τύπε ψηφοφόρος του Ανναπουρνα είναι