πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 77.642
- Πόντοι
- 12.056
Ήρθες να μαζέψεις χαρτζιλίκι??Καλημέρα παιδιά
Ήρθες να μαζέψεις χαρτζιλίκι??Καλημέρα παιδιά
τύπε ψηφοφόρος του Ανναπουρνα είναι
Και μαλακας και κερατάςΚαλά που το κατάλαβες βρε ηλίθιε ότι είσαστε οι μαιμούδες που με ψηφίζετε.
Αλλά είπαμε είσαι και ηλίθιος ... που να καταλάβεις.
@barockΔεν τά λες σωστά και εγώ ξέρω πράγματα για εσένα όμως δεν τα γράφω... προσπαθώ μέσα από την πλάκα που γίνεται εδώ μέσα να σε τσιγκλγισω ... όσον αφορά τα υπόλοιπα δεν είναι μόνο ο Λάκης αλλά πολλοί περισσότεροι που χρησιμοποιούν την έχθρα που έχουν απέναντι σε ότι καλύτερο έχεις κάνει για να σου κάνουν καί καλά τον έξυπνο
θα βγαλετε βυζια στα ματια ρε με τα αλβανικα σιροπια!τσιπουραρα η σωστη η αλβανιαρικη
Ενημερώθηκες ότι οπερσινός μρ μαλάκαςάλεξ71
έκανε like στις 03.30 ;;;;
Αυτό κι αν σηκώνει σκουπίδιασμα !!!!!!
Μην ασχολείσαι μαζί μου... ασχολησου με τους κωδικούς...@barock
Επιβεβαίωνω αυτο που λεει ο Τασος. Ξερει πολλα για πολλους και δεν τα βγαζει στην φορα. Τα στελνει σε πμ. Και στα πετανε μετα αυτοι που τα μαθαινουν δημοσια με μπηχτες. Τα δικα μου προσωπικα τα εχει προστατέψει.
Ναι αυτους που αλλαξες για να μην μπορει η αντριανα να μπαινει στο σαητ. Αυτης που της ανοιξες το νημα.Μην ασχολείσαι μαζί μου... ασχολησου με τους κωδικούς...
Ήρθες μόνο για αυτό..στο μαγαζί μου. . ποιος ήσουν εσύ..... προστάτης. .Ναι αυτους που αλλαξες για να μην μπορει η αντριανα να μπαινει στο σαητ. Αυτης που της ανοιξες το νημα.
Τρεχα στα πμ να πεις κανενα προσωπικό μου.
Ασε μας ρε τασο.Ήρθες μόνο για αυτό..στο μαγαζί μου. . ποιος ήσουν εσύ..... προστάτης. .
Δεν με ενδιαφέρεις ούτε κάν σε βλέπω...την γνώμη μου για εσένα δεν θα θέλεις πραγματικά να την ακούσειςΑσε μας ρε τασο.
Που εισαι. Στον Rob c που του τα ειπες και αρχισε να βγαζει δημοσια. Για ρωτησε τον τι εμαθα εγω...
Με πι όχι με μιΑληθεια θα ειναι ρε σιγουρα,
σαν κι αυτα που λεει για μενα οτι ειμαι μουτσος
Οπως τα λες Σε ολες εγω γραφω τασο. Σε ολες.Σε εσένα δεν έδωσα τίποτα ούτε συμμαχία που μου ζητησες....το νήμα εγώ το άνοιξα και το διαχειρίζονταν γ ίδια... μέχρι που ζήτησες να την προστατέψεις γράφοντας ι ίδιος μέχρι και σήμερα μέσα στο νήμα της
Μεταξύ μας Μεταξά.... Ξέρεις τι λέω... γιατί ήρθες πες στο μαγαζί μουΟπως τα λες Σε ολες εγω γραφω τασο. Σε ολες.
Που να δεις ποσο δεν θελεις να ακουσεις την δικια μου για εσενα.Δεν με ενδιαφέρεις ούτε κάν σε βλέπω...την γνώμη μου για εσένα δεν θα θέλεις πραγματικά να την ακούσεις
Για να με εχεις αποθηκευμενο απο τις κάμερες...Μεταξύ μας Μεταξά.... Ξέρεις τι λέω... γιατί ήρθες πες στο μαγαζί μου
Ποιός ακριβώς είσαι εσύ??? Πού ειμασταν συνάδελφοι ...ΧΑ ΧΑΠου να δεις ποσο δεν θελεις να ακουσεις την δικια μου για εσενα.
Έτσι συνάδελφε κατασκοπε....τα ξέρεις τα κόλπα μας όλαΓια να με εχεις αποθηκευμενο απο τις κάμερες...
Θα γίνω μοδίστρα να μην σου πάρω και το επάγγελμαΕνδιαφερον, αυτο ειναι το πρωτο ποστ του νηματος.
Καλα τα πας και σα γυναικα, μηπως να το σκεφτεις να αλλαξεις καριερα?