Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.278
- Πόντοι
- 28.246
Ποιο νημα εκλεισε;εκλεισε το νημα και θα πηγαινα εκφωνητης
Ποιο νημα εκλεισε;εκλεισε το νημα και θα πηγαινα εκφωνητης
λαθος μουΠοιο νημα εκλεισε;
Κοχλιους..λαθος μου
Σου εστειλα ενα σακι χοχλιούς. Τραβα να ψηφισεις τωρα...λαθος μου
Αύριο θα είσαι (με χύσε μέσα) στην αλλαγή του χρόνου πάλι στο Σύνταγμα,να ανακουφίσετε πάκηδες?λαθος μου
θα στον στειλω να σου κανει περασια με αιθερια ελαιαΑύριο θα είσαι (με χύσε μέσα) στην αλλαγή του χρόνου στο Σύνταγμα,να ανακουφίστε πάκηδες?
Ήρεμα ρωτάω....
Θα σού γαμησω την ψυχούλα
θα στον στειλω να σου κανει περασια με αιθερια ελαια
Κοχλιουςστειλε
Ευχαριστώ αλλά δεν θα μπορώ αύριο...θα στον στειλω να σου κανει περασια με αιθερια ελαια
Τύπισα Χυσε μέσα ή χοχλιούς???στειλε
Κοχλιους
Δηλαδή μια κάποια άλλη μέρα δεν θα έλεγες όχι???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Ευχαριστώ αλλά δεν θα μπορώ αύριο...
καλέ μου φίλε υπάρχει πια νέο νήμα για να λύσετε τις διαφορές σας με πολυζώη. δεν χρειάζεται πια να περιορίζεστε εδώ μέσα. το ίδιο ισχύει και για το μέλος κάρολος καροτος πως λέγεται
Ρε πρωταθλητή μαλάκα δ' ομίλου, δεν βαρεθηκες να απειλείς και να γίνεσαι ρόμπα;
Τόσα ξεφτιλίκια σου έχω αποκαλύψει, θέλεις κι άλλα ρε αποτυχημένε (και) νταβατζάκο του κώλου;
χοχλιουςΤύπισα Χυσε μέσα ή χοχλιούς???
Δηλαδή μια κάποια άλλη μέρα δεν θα έλεγες όχι???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Κοχλιους εννοειχοχλιους
καλέ μου φίλε υπάρχει πια νέο νήμα για να λύσετε τις διαφορές σας με πολυζώη. δεν χρειάζεται πια να περιορίζεστε εδώ μέσα. το ίδιο ισχύει και για το μέλος κάρολος καροτος πως λέγεται
παρακάτω το σχετικό λινκ για την ευκολία σου
Mr Μαλακας forever!!! - bourdela.com forum
Ανοιγω αυτο το νημα για να το καπαρωσει ο πουτσος μου και να κανει οτι γουσταρω.Τιμη μου να αγωνιστω για την ομαδα σκουπιδιασματος.Ρετρο κανε αυτα που σου ειπα.Δεν σου ειπα τιποτα αλλα ειμαι σουρας οποτε μην δινεις σημασια.www.bourdela.com