athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 55.777
- Πόντοι
- 12.756
Ωχ, πάλι εδώ θα μας κατσικωθουν.Μόλις μας κλάσανε ... εε ενοούσα μας κλείσανε ...
Καλά πήγε και αυτό ...
Ποιον να ψηφίσω ;;;;;ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΘΗΚΕ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΜΟΝΙΜΟΣ
δεν ξερωΠοιον να ψηφίσω ;;;;;
Εσύ είσαι ο αρχηγός της κλίκας μας ...το παρεάκι μας
Σου έβαλα ένα λαικ και κάνω παράθεση μην ανέβεις στον 6ο μέρες που είναι.Μαλάκας μεγάλων αποστάσεων η κλαούντια
παρόλο που έχασε έδαφος στην κακή εκκίνηση , καλύπτει τη διαφορά.
Δείχνει ότι δεν είναι μόνο drag μαλάκας αλλά μπορεί άνετα και σε 24ωρο ΛεΜαν μαλακίας.
Δεν είναι απίθανο να είναι εξαιρετικός και ως οφ ρόουντ μαλάκας, για Παρίσι Ντακάρ μαλακίας.
ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ 'ΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ .
Ένας μαλάκας που δεν γράφει μόνο νούμερα.
Προσφέρει και συγκινήσεις.
Από τη μεγάλη γαλάζια σχολή.
Αυθεντικός μαθητής του Άλεξ .
Μοντέρνος μαλάκας και παλαιάς κοπής ταυτόχρονα.
Συγκλονιστικός !
Μπορείς όμως να γίνεις εκπρόσωπος τύπου οίκου ΝΤΕΓΚΡΕΣ.....ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΘΗΚΕ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΜΟΝΙΜΟΣ
αφου εισαι πλοκΣου έβαλα ένα λαικ και κάνω παράθεση μην ανέβεις στον 6ο μέρες που είναι.
Α ναι, αυτό το ξέχασα. Θα βρεθεί "κάποιος να του στείλει πιμι" για να ενημερωθεί.αφου εισαι πλοκ
εγω ειμαι παλι ισοβιος στην λιστα ΛακηΑ ναι, αυτό το ξέχασα. Θα βρεθεί "κάποιος να του στείλει πιμι" για να ενημερωθεί.
Σε ξαναψηφισε και ο Τονυχχ τυπεΑ ναι, αυτό το ξέχασα. Θα βρεθεί "κάποιος να του στείλει πιμι" για να ενημερωθεί.
Ρε σκωληκαντέρα γιατί σε λένε Κλαούντια?Σου έβαλα ένα λαικ και κάνω παράθεση μην ανέβεις στον 6ο μέρες που είναι.
Νομίζω πως παίζει κάποιο ρόλο ότι τον ψηφίσαμε και τις 4 φορές, γνώμη σου.εγω ειμαι παλι ισοβιος στην λιστα Λακη
Τοναρος το φερει βαρεως με το στραπατσαρισμα Συριζα και απλα ψηφιζει χωρις να γραφειΣε ξαναψηφισε και ο Τονυχχ τυπε
Και νεκρούς ανασταίνω τύπε, εγώ και ένας άλλος τυπάκος πριν 2k χρόνια με κάποιον Λάζαρο.Σε ξαναψηφισε και ο Τονυχχ τυπε
εγω οχι μονο 1....του το σφυριξε Χαρτοπολεμος εντωμεταξυΝομίζω πως παίζει κάποιο ρόλο ότι τον ψηφίσαμε και τις 4 φορές, γνώμη σου.
Ωχ, πάλι εδώ θα μας κατσικωθουν.
Με χαρτοπόλεμο ,όπως τον λες, θα τα βρείς....εγω ειμαι παλι ισοβιος στην λιστα Λακη
ΥΓ.πλεον ειμαι και λιστα Χαρτοπολεμου αλλα εκει ειμαι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
Τους λέω απλά να βγάλουν το σκασμό και να κοιτάνε το ταμπλό.Ρε σκωληκαντέρα γιατί σε λένε Κλαούντια?
Στραπατσάδες,μελιτζάνες κτλ?
Πως απαντάς στις αήθεις επιθέσεις?
Μπορείς όμως να γίνεις εκπρόσωπος τύπου οίκου ΝΤΕΓΚΡΕΣ.....