Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.234
- Πόντοι
- 6.536
Παραμονή πρωτοχρονιάς με Αθηναίο ή αλλιώς "Μια νύχτα στο Καράτσι"....χοχλιους
Παραμονή πρωτοχρονιάς με Αθηναίο ή αλλιώς "Μια νύχτα στο Καράτσι"....χοχλιους
Ότι και να εννοεί αξιότιμε Κύριε Πανο τον βλέπω να τσούζει αύριο το βράδυ, εκεί με την αλλαγή του χρόνουΚοχλιους εννοει
Τυπε, καρότας είναι μονο ο Γαβριηλ.
Χρονια Πολλα Κύριε Ελευθεριε.Ότι και να εννοεί αξιότιμε Κύριε Πανο τον βλέπω να τσούζει αύριο το βράδυ, εκεί με την αλλαγή του χρόνου
ειμαι ο ΟΡΙΣΜΟΣ της ΛΕΥΚΗΣ ΑΡΕΙΑΣ ΦΥΛΗΣ βρε μουνοπανοΠαραμονή πρωτοχρονιάς με Αθηναίο ή αλλιώς "Μια νύχτα στο Καράτσι"....
Ευχαριστώ πολύ για την επισήμανση!καλέ μου φίλε υπάρχει πια νέο νήμα για να λύσετε τις διαφορές σας με πολυζώη. δεν χρειάζεται πια να περιορίζεστε εδώ μέσα. το ίδιο ισχύει και για το μέλος κάρολος καροτος πως λέγεται
παρακάτω το σχετικό λινκ για την ευκολία σου
Mr Μαλακας forever!!! - bourdela.com forum
Ανοιγω αυτο το νημα για να το καπαρωσει ο πουτσος μου και να κανει οτι γουσταρω.Τιμη μου να αγωνιστω για την ομαδα σκουπιδιασματος.Ρετρο κανε αυτα που σου ειπα.Δεν σου ειπα τιποτα αλλα ειμαι σουρας οποτε μην δινεις σημασια.www.bourdela.com
Κρύβε λόγια, γεμίσανε πούστηδοι αυτοί......ειμαι ο ΟΡΙΣΜΟΣ της ΛΕΥΚΗΣ ΑΡΕΙΑΣ ΦΥΛΗΣ βρε μουνοπανο
φίλε μου μιλάω ήδη με κυρία τεα στο βαιμπερ . κανονίζουμε επάνοδο της στο σαη ως επίτιμο μέλος της επιτροπής μας . στήριξε μας και δεν θα χάσεις φίλε επτακαριολε
Να είσαι καλά αγαπητέ φίλεΕυχαριστώ πολύ για την επισήμανση!
Σε παρακαλώ πολύ, κάνε μια αντίστοιχη παράθεση και στον Πολυζώη, μπας και πάψει να μου παραθέτει εδώ.
Δεν τον παρεξηγώ βέβαια, είναι εθισμένος στη μαλακία αλλά να μην πρήζει και αρχίδια συνέχεια
ειμαι ο ΟΡΙΣΜΟΣ της ΛΕΥΚΗΣ ΑΡΕΙΑΣ ΦΥΛΗΣ βρε μουνοπανο
Κυριε ΜπουμπουκηΕυχαριστώ πολύ για την επισήμανση!
Σε παρακαλώ πολύ, κάνε μια αντίστοιχη παράθεση και στον Πολυζώη, μπας και πάψει να μου παραθέτει εδώ.
Δεν τον παρεξηγώ βέβαια, είναι εθισμένος στη μαλακία αλλά να μην πρήζει και αρχίδια συνέχεια
Ενημέρωσέ με πάραυτα, συναγωνιστή.Κυριε Μπουμπουκη
Ανέβασε βίντεο ο κυριος Πολυζωης που κανει σεξ, με μια κορασίδα.
ΧΑΙΡΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ, ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ, ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ, ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑ ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΑΜΗΝΜαλακισμένα καλησπέρα.
Να δω ποιός θα τσιμπήσει ?
Που είναι ο Άγιος Ιπποπόταμος ???
Αφού δεν το κατέχεις (ούτε) το αγγλικό ρε Τάσαρε, άστο να πάει στο διάολοYes my name bond janes bind
νομιζω εχει υποστει νευρικο κλονισμο απο τη μαζικη σφαλιαρα και εχει χασει την μπαλαΑφού δεν το κατέχεις (ούτε) το αγγλικό ρε Τάσαρε, άστο να πάει στο διάολο
Ανοιξαμε και σας περιμενουμε τυποι....
Mr Μαλακας forever!!! - bourdela.com forum
Ανοιγω αυτο το νημα για να το καπαρωσει ο πουτσος μου και να κανει οτι γουσταρω.Τιμη μου να αγωνιστω για την ομαδα σκουπιδιασματος.Ρετρο κανε αυτα που σου ειπα.Δεν σου ειπα τιποτα αλλα ειμαι σουρας οποτε μην δινεις σημασια.www.bourdela.com
νομιζω εχει υποστει νευρικο κλονισμο απο τη μαζικη σφαλιαρα και εχει χασει την μπαλα
εδω μοστραρει το ζαρωμενο βρωμικο γαριδακι του με περηφανια
δευτε λαβετε τελευταιων ασπασμων βεβαιως
Για στείλε σε dm πληροφορίες για το γκομενάκι, καύλωσα φαίνεται πολύ κλανιάρικο...στο αφιερωνω ....