Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.052
- Πόντοι
- 6.256
H κοτα δεν εχει καμπουρα ρε βλακα Παρκαδορε....Η καμήλα δεν κοιτάζει την δικια της καμπούρα.
Το ιδιο και η κοτα.
H κοτα δεν εχει καμπουρα ρε βλακα Παρκαδορε....Η καμήλα δεν κοιτάζει την δικια της καμπούρα.
Το ιδιο και η κοτα.
Κιοτευει ομως.H κοτα δεν εχει καμπουρα ρε βλακα Παρκαδορε....
Σου πάτησα " " αλλά χέστηκα αν το δει ο χελωνονιντζακης.Σου πατησα λαικ. Αλλα κρυψτο μην το δει ο Χελωνονιτζακης.
Μου αρκεί που με τίμησες με την ψήφο σου, δε θα το μετανιώσεις.κάποτε ο λάκης σου έριχνε στα αυτιά ούτε τον πλησιάζες αλλά από όταν αποφάσισες να υιοθετηθείς από τον άλεξ και ξεκίνησες τις μαλακίες για τα τέμπη και την καρυστιανού έγινες ο Νο1 πρωταθλητής στις καρδιές όλων μας.
Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ο λάκης μένει πολύ πίσω και αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι και τίμιοι στον ιερό αυτό διαγωνισμό....κατά το 2024 το ήθελες, το πάλεψες και το κέρδισες.
Τροφή για σκέψη
Ουφ, καλά που ήρθες για ενισχύσειςΕν τω μεταξύ, μόνο για τον γερομπισμπίκη ανοϊκό εγκέφαλο τη σπείρας γράφει.
Τα μέλη δεν μετράνε, γιατί κάποτε υπήρξε κι αυτός μέλος. Παρασύρθηκε το φουκαριάρικο από τον αρχικακοποιό.
Σε λίγο βλέπω να έρχονται και καταγγελίες για σύσταση τρομοκρατικής οργάνωση, με εγκέφαλο έναν παππού με εγκεφαλικό σε αναπηρικό καροτσάκι, και εκτελεστές 5-6 μέλη από ένα πουτανοσάιτ.
Σου πατισα κε αισενα laic μιν το πης ωμως κε το δι ο χαιλονωνιτζακεις.Εν τω μεταξύ, μόνο για τον γερομπισμπίκη ανοϊκό εγκέφαλο τη σπείρας γράφει.
Τα μέλη δεν μετράνε, γιατί κάποτε υπήρξε κι αυτός μέλος. Παρασύρθηκε το φουκαριάρικο από τον αρχικακοποιό.
Σε λίγο βλέπω να έρχονται και καταγγελίες για σύσταση τρομοκρατικής οργάνωση, με εγκέφαλο έναν παππού με εγκεφαλικό σε αναπηρικό καροτσάκι, και εκτελεστές 5-6 μέλη από ένα πουτανοσάιτ.
Τιπαι να καναιται κε τσυμπουκεια ω αινας στων αλλων....μιν μαιναιται μωνω στα λαεικ!Σου πατισα κε αισενα laic μιν το πης ωμως κε το δι ο χαιλονωνιτζακεις.
Ησος να αικανα καποιω ωρθωγραφηκο λαθως, κριψτω κε αυτω.
Συνέχισε με αμείωτο ρυθμόΜου αρκεί που με τίμησες με την ψήφο σου, δε θα το μετανιώσεις.
Μλκ μου, έχουν κόψει καπίστρι. Τους έχει βάλει ο φίλος μου ο @Νίπλης να ασχολούνται μαζί μας, μέχρι να κάνουν και "αντί"-νήμα, τα βόδια το έκαναν, είναι οι δυο τους και κάνουν hi-five μεταξυ τους και μου εχουν γεμισει τις ειδοποιησεις μηπως παω απο διπλα. Νομιζα τοσα χρονια πως μονο ο τραβελακης ειναι ΤΟΣΟ αυτιστικος.Σου πατισα κε αισενα laic μιν το πης ωμως κε το δι ο χαιλονωνιτζακεις.
Ησος να αικανα καποιω ωρθωγραφηκο λαθως, κριψτω κε αυτω.
τυπε θυμησε γιώργο άγγελοπουλο με βαριά ψαγμένη ατάκα οι άσχημες κριτικές είναι το αντίθετο από τις καλές
Δεν μπορω ρε μαλακα με τους ηλιθιους....
προτείνω το νέο νήμα να είναι ανοικτό όλο το χρόνο, χωρίς αρχή και τέλος, να κυλίσει όμορφα το σκουπιδιασμα μέσα στα βάθη του χρόνου χωρίς περιορισμούς , χωρίς άγχος. κάθε μέρα να είναι μια γιορτή σκουπιδιασματος
ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, αυτοί οι κλώνοι που ΚΛΑΙΓΕΣΑΙ όλη μέρα μας ψηφίζανε ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ αγκαζέ, ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.
Και εμενα με προσκάλεσε ο τύπος Ρετρο. Προσπαθησε να με δελεασει κιολας με δωρεάν ποτο. Εγω ομως το κρασι του Αγιου δεν το αλλαζω. Νεκταρ.Μλκ μου, έχουν κόψει καπίστρι. Τους έχει βάλει ο φίλος μου ο @Νίπλης να ασχολούνται μαζί μας, μέχρι να κάνουν και "αντί"-νήμα, τα βόδια το έκαναν, είναι οι δυο τους και κάνουν hi-five μεταξυ τους και μου εχουν γεμισει τις ειδοποιησεις μηπως παω απο διπλα. Νομιζα τοσα χρονια πως μονο ο τραβελακης ειναι ΤΟΣΟ αυτιστικος.
Α τον ΠΟΥΣΤΗ, εμένα ούτε ένα ξηροκαρπιο δε με κέρασαν.Και εμενα με προσκάλεσε ο τύπος Ρετρο. Προσπαθησε να με δελεασει κιολας με δωρεάν ποτο. Εγω ομως το κρασι του Αγιου δεν το αλλαζω. Νεκταρ.
εκλεισε το νημα και θα πηγαινα εκφωνητης