Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 173K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (9 μέλη και 15 επισκέπτες)

Mr. Μαλάκας για το έτος 2024 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    174
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.052
Πόντοι
6.256
Comedy Central Lol GIF

Δεν μπορω ρε μαλακα με τους ηλιθιους....:2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.749
Πόντοι
5.506
κάποτε ο λάκης σου έριχνε στα αυτιά ούτε τον πλησιάζες αλλά από όταν αποφάσισες να υιοθετηθείς από τον άλεξ και ξεκίνησες τις μαλακίες για τα τέμπη και την καρυστιανού έγινες ο Νο1 πρωταθλητής στις καρδιές όλων μας.

Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ο λάκης μένει πολύ πίσω και αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι και τίμιοι στον ιερό αυτό διαγωνισμό....κατά το 2024 το ήθελες, το πάλεψες και το κέρδισες.

Τροφή για σκέψη :coffee:
Μου αρκεί που με τίμησες με την ψήφο σου, δε θα το μετανιώσεις.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.749
Πόντοι
5.506
Εν τω μεταξύ, μόνο για τον γερομπισμπίκη ανοϊκό εγκέφαλο τη σπείρας γράφει.

Τα μέλη δεν μετράνε, γιατί κάποτε υπήρξε κι αυτός μέλος. Παρασύρθηκε το φουκαριάρικο από τον αρχικακοποιό.

Σε λίγο βλέπω να έρχονται και καταγγελίες για σύσταση τρομοκρατικής οργάνωση, με εγκέφαλο έναν παππού με εγκεφαλικό σε αναπηρικό καροτσάκι, και εκτελεστές 5-6 μέλη από ένα πουτανοσάιτ. :coffee:
Ουφ, καλά που ήρθες για ενισχύσεις :confused::confused::confused::confused:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.113
Πόντοι
28.246
Εν τω μεταξύ, μόνο για τον γερομπισμπίκη ανοϊκό εγκέφαλο τη σπείρας γράφει.

Τα μέλη δεν μετράνε, γιατί κάποτε υπήρξε κι αυτός μέλος. Παρασύρθηκε το φουκαριάρικο από τον αρχικακοποιό.

Σε λίγο βλέπω να έρχονται και καταγγελίες για σύσταση τρομοκρατικής οργάνωση, με εγκέφαλο έναν παππού με εγκεφαλικό σε αναπηρικό καροτσάκι, και εκτελεστές 5-6 μέλη από ένα πουτανοσάιτ. :coffee:
Σου πατισα κε αισενα laic μιν το πης ωμως κε το δι ο χαιλονωνιτζακεις.

Ησος να αικανα καποιω ωρθωγραφηκο λαθως, κριψτω κε αυτω.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.052
Πόντοι
6.256

Τιπαι να καναιται κε τσυμπουκεια ω αινας στων αλλων....μιν μαιναιται μωνω στα λαεικ!:2funny:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.183
Πόντοι
3.656
Μου αρκεί που με τίμησες με την ψήφο σου, δε θα το μετανιώσεις.
Συνέχισε με αμείωτο ρυθμό

ο λαός σου σε στηρίζει

δεν ξέρω αν έχεις ακούσει και τις φήμες ότι κάποια στιγμή του χρόνου θα διοργανωθεί και παγκόσμιο κύπελο με τους υποψηφίους από άλλα σαιτς

• Ουάου
Αντιδράσεις: Nubic

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.749
Πόντοι
5.506

Μλκ μου, έχουν κόψει καπίστρι. Τους έχει βάλει ο φίλος μου ο @Νίπλης να ασχολούνται μαζί μας, μέχρι να κάνουν και "αντί"-νήμα, τα βόδια το έκαναν, είναι οι δυο τους και κάνουν hi-five μεταξυ τους και μου εχουν γεμισει τις ειδοποιησεις μηπως παω απο διπλα. Νομιζα τοσα χρονια πως μονο ο τραβελακης ειναι ΤΟΣΟ αυτιστικος.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.442
Πόντοι
3.556

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.442
Πόντοι
3.556
προτείνω το νέο νήμα να είναι ανοικτό όλο το χρόνο, χωρίς αρχή και τέλος, να κυλίσει όμορφα το σκουπιδιασμα μέσα στα βάθη του χρόνου :woldman::bigdick::bigdick::bigdick: χωρίς περιορισμούς , χωρίς άγχος. κάθε μέρα να είναι μια γιορτή σκουπιδιασματος

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.698
Πόντοι
25.467
ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, αυτοί οι κλώνοι που ΚΛΑΙΓΕΣΑΙ όλη μέρα μας ψηφίζανε ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ αγκαζέ, ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.

Όχι. Δεν είναι τόσο ηλίθιος.

Είναι ακόμα περισσότερο. :coffee:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.113
Πόντοι
28.246
Μλκ μου, έχουν κόψει καπίστρι. Τους έχει βάλει ο φίλος μου ο @Νίπλης να ασχολούνται μαζί μας, μέχρι να κάνουν και "αντί"-νήμα, τα βόδια το έκαναν, είναι οι δυο τους και κάνουν hi-five μεταξυ τους και μου εχουν γεμισει τις ειδοποιησεις μηπως παω απο διπλα. Νομιζα τοσα χρονια πως μονο ο τραβελακης ειναι ΤΟΣΟ αυτιστικος.
Και εμενα με προσκάλεσε ο τύπος Ρετρο. Προσπαθησε να με δελεασει κιολας με δωρεάν ποτο. Εγω ομως το κρασι του Αγιου δεν το αλλαζω. Νεκταρ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.749
Πόντοι
5.506
Και εμενα με προσκάλεσε ο τύπος Ρετρο. Προσπαθησε να με δελεασει κιολας με δωρεάν ποτο. Εγω ομως το κρασι του Αγιου δεν το αλλαζω. Νεκταρ.
Α τον ΠΟΥΣΤΗ, εμένα ούτε ένα ξηροκαρπιο δε με κέρασαν. :confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom