Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 191K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Mr. Μαλάκας για το έτος 2024 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    174
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.606
Πόντοι
3.556
Θα σε προτείνω σε διαγωνισμούς να ξες...
τυπε με το μπαρδον μόλις άνοιξε νέος διαγωνισμος στο σαητ. :woldman:

αν θέλεις μπορείς να μας τον κάνεις πάσα

έχουμε αρκετές κενές θέσεις .

τα πρώτα ναυάγια που θα κάνουν τσεκ ιν θα απολαύσουν αρκετά προνόμια . :rockon::rockon::rockon:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.150
Πόντοι
6.256
τυπε με το μπαρδον μόλις άνοιξε νέος διαγωνισμος στο σαητ. :woldman:

αν θέλεις μπορείς να μας τον κάνεις πάσα

έχουμε αρκετές κενές θέσεις .

τα πρώτα ναυάγια που θα κάνουν τσεκ ιν θα απολαύσουν αρκετά προνόμια . :rockon::rockon::rockon:
Τυπε θελουμε σκληρο χυστη Αθηναιο να κανει ολιγολεπτα διαλειματα και να ανακοινωνει τα αποτελεσματα....δεν παμε ετσι πουθενα!!!:confused:

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.440
Πόντοι
1.446

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
18
Like
3.818
Πόντοι
4.365

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.606
Πόντοι
3.556
δε με νοιαζει τυπε
αν θες απαντα αν οχι ισως σε ξαναρωτησω καποια στιγμη
αν περάσεις από το νέο νήμα που ανοίξαμε για τον ένα και μοναδικό αυθεντικό διαγωνισμό μιστερ μαλακα φορεβερ, υπόσχομαι ότι θα απαντηθούν όλες σου οι ερωτήσεις :coffee:

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
18
Like
3.818
Πόντοι
4.365
αν περάσεις από το νέο νήμα που ανοίξαμε για τον ένα και μοναδικό αυθεντικό διαγωνισμό μιστερ μαλακα φορεβερ, υπόσχομαι ότι θα απαντηθούν όλες σου οι ερωτήσεις :coffee:

Αν μου εξηγησεις το λογο υπαρξης του νηματος ευχαριστως.Λεει για ψηφοφορια και ψηφοφορια δε βλεπω.Σε τι θα διεφερε αν υπηρχε με αυτην εδω?

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.606
Πόντοι
3.556
Που να ηταν ενεργος ο Βιταμ και να εγραφε δεν θα προλαβαινε να μαζευει ψηφους:confused::confused::confused:
στο νέο διαγωνισμό που ανοίξαμε τυπε θα είναι ενεργός. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ καλέ μου φίλε. αρκεί να στηρίξεις την προσπάθεια μας

παρακάτω το λινκ για την ευκολία σου

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.606
Πόντοι
3.556
Αν μου εξηγησεις το λογο υπαρξης του νηματος ευχαριστως.Λεει για ψηφοφορια και ψηφοφορια δε βλεπω.Σε τι θα διεφερε αν υπηρχε με αυτην εδω?
θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση μετά τις 03.00 σήμερα.
προς το παρόν είμαστε σε διαδικασία μεταγραφών :coffee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.871
Πόντοι
5.506
Για το John Gurdon
(άγγλος νομπελίστας για ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΗ)
που διαφήμιζε ότι θα με ψηφίσει ...

άχνα ... δεν είδε τίποτε ... δεν άκουσε τίποτε .... ούτε για τον dev ... boborikos ... SPAWN .... και τόσους άλλους κλώνους ....
ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, αυτοί οι κλώνοι που ΚΛΑΙΓΕΣΑΙ όλη μέρα μας ψηφίζανε ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ αγκαζέ, ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.606
Πόντοι
3.556
ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, αυτοί οι κλώνοι που ΚΛΑΙΓΕΣΑΙ όλη μέρα μας ψηφίζανε ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ αγκαζέ, ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.
ΣΟΥ ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΦΙΛΕ μου που δύσκολα θα αρνηθείς….

είσαι έτοιμος να γίνεις παρτ οφ α μπιγκερ γκεημ; :coffee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.871
Πόντοι
5.506
καλά τώρα.....κάτι αναπούρνες κάτι πολυζώιδες κάτι κωστάκιδες που προσπάθησαν δεν έχουν καμία τύχη μπροστά στους τιτάνες που λέγονται λάκης και μπαρόκ. Για να λέμε και την αλήθεια
Εμένα δε θα με βάζεις στην ίδια πρόταση με το λακη-γιουβαρλακη-κοτολακη-ξεφτιλακη-γκεουλακη. ΕΜΕΝΑ.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.606
Πόντοι
3.556
Χρόνια πολλα και σε σενα. Να χαιρεσαι οσους αγαπάς και να σε χσιρονται οσοι σε αγαπουν.
καλέ μου φίλε καλησπέρα. θα ήθελα με το παρόν να σε ενημερώσω για ένα νέο εγχείρημα, μια νέα νότα αισιοδοξίας στο σαη. πρόκειται για το ΝΕΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ ΦΟΡΕΒΕΡ.

προς ενημέρωση σου το λινκ

μοιράζουμε δωρεάν αλκοόλ τζαστ ιν κεης το αναφέρω :grouphug::grouphug::grouphug:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.606
Πόντοι
3.556
Εμένα δε θα με βάζεις στην ίδια πρόταση με το λακη-γιουβαρλακη-κοτολακη-ξεφτιλακη-γκεουλακη. ΕΜΕΝΑ.
ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ βήμα και έρθεις δίπλα εγγυώμαι θα υπάρχει πάντα το φαγητό που θες φίλε μου. ΠΑΝΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ . ΠΑΝΤΑ:grouphug::grouphug::grouphug:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.871
Πόντοι
5.506
Ανοιξαμε και σας περιμενουμε τυποι....:zombie:

Ρε μλκ, τόσο πολύ σας πόνεσε η φετινή διοργάνωση του @The Saint* ;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.150
Πόντοι
6.256
ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ βήμα και έρθεις δίπλα εγγυώμαι θα υπάρχει πάντα το φαγητό που θες φίλε μου. ΠΑΝΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ . ΠΑΝΤΑ:grouphug::grouphug::grouphug:
Τυπε ο ντιντης αρχισε παλι τα ταγκ στον Γεροξεκουτη για ενισχυσεις....:2funny:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.278
Πόντοι
28.246

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.204
Πόντοι
3.656
Αρκεί να μην περιέχει στην ίδια πρόταση τον ξεκωλιασμενο. :coffee:
κάποτε ο λάκης σου έριχνε στα αυτιά ούτε τον πλησιάζες αλλά από όταν αποφάσισες να υιοθετηθείς από τον άλεξ και ξεκίνησες τις μαλακίες για τα τέμπη και την καρυστιανού έγινες ο Νο1 πρωταθλητής στις καρδιές όλων μας.

Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ο λάκης μένει πολύ πίσω και αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι και τίμιοι στον ιερό αυτό διαγωνισμό....κατά το 2024 το ήθελες, το πάλεψες και το κέρδισες.

Τροφή για σκέψη :coffee:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.940
Πόντοι
25.467
Η καμήλα δεν κοιτάζει την δικια της καμπούρα.
Το ιδιο και η κοτα.

Εν τω μεταξύ, μόνο για τον γερομπισμπίκη ανοϊκό εγκέφαλο τη σπείρας γράφει.

Τα μέλη δεν μετράνε, γιατί κάποτε υπήρξε κι αυτός μέλος. Παρασύρθηκε το φουκαριάρικο από τον αρχικακοποιό και συμμετείχε παρά τη θέλησή του.

Σε λίγο βλέπω να έρχονται και καταγγελίες για σύσταση τρομοκρατικής οργάνωσης, με εγκέφαλο έναν παππού με εγκεφαλικό σε αναπηρικό καροτσάκι, και εκτελεστές 5-6 μέλη από ένα πουτανοσάιτ. :coffee:

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom