athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 55.777
- Πόντοι
- 12.756
τιποτα ψιχουλα ισα ισα να περναω τον μηνα οι μουνηδεςΜε στενοχωρησες τωρα τυπε....την αλυσιδα με τη μπαλα στη δινουν αυτοι ή στην κρατανε απο το μισθο σου;
τιποτα ψιχουλα ισα ισα να περναω τον μηνα οι μουνηδεςΜε στενοχωρησες τωρα τυπε....την αλυσιδα με τη μπαλα στη δινουν αυτοι ή στην κρατανε απο το μισθο σου;
θα γαμηθεις ΔΙΧΩΣ ελεοςεγώ δουλεύω ΠΑΝΤΑ και ΠΑΝΤΟΥ νοερά....η σκέψη δεν σταματάει ποτέ
για τα μάτια του κόσμου όμως έκλεισα τα πάντα στις 20 και θα ξανά ανοίξω επίσημα στις 2
κάπως πρέπει να ξεχωρίζουν οι αρχόντοι από τους μισθωτούςΥΓ εγω δουλευω σερι εκτος 1
Οχι ρε μαλακα εχασα τους επικους διαλογους με σενα,τον Τρουμπακη,τον Τακη και την Αννουλα;Καπου εκει.
Κοιτα πως καταντησες. Ειμαστε ολοι στο γαυρονημα, πανηγυρίζουμε οταν γαμαμε και δέρνουμε, ή και χωρις να δειρουμε οταν γαμαμε, ανταλλασουμε σποψεις, μανουριαζουμε μεταξυ μας, τα ξανα βρίσκουμε, μανουριαζουμε με τον χοντρο και γενικα την ομαδα ολοι μαζι, στεναχωριομαστε οταν τον πίνουμε ζεστο ή κρυο ολοι μαζι και λεμε τον πονο μας. Εσυ δεν εισαι πουθενά ρε φουκαρακο. Μοναχουλης κάθεσαι σε μια μερια ρε.
Κοιτα πως καταντησες, γιατι δεν υπαρχει ανθρωπος που να μην τον πέρασες από του σκυλιου τον κωλο. Και κάποιοι ητανε πιο στενοι σου εστω ιντερνετικοι σου φιλοι απο εμενα.
Ποσο προβληματικος εισαι τελικα ρε Χελωνονιτζακι.
Θα ανοιξω ρε μαλακα ΜΚΟ Αθηναιος παρολο που εισαι μουνις....τιποτα ψιχουλα ισα ισα να περναω τον μηνα οι μουνηδες
Ωχ μωρε μαλακα και εσυ με τον Αλεξ ξεκολλα....μακαριτης ανθρωπος ειναι και τα οργανα του στη μαυρη αγορα.ο μαλακας ο αλεξ καταντησε σαν την ψηφο στο κκε ...χαμενη ψηφος δυστυχως....μονο η ψηφος δαγκωτη στον μαλακα του αιωνα μπαροκ εχει πλεον νοημα..ποιος αναπουρνα τωρα μωρε ρε μαλακες.....
Σωστα. Δεν αντεχω χωρίς γαυρο πουθενα. Σε αντιθεση με σενα που είσαι αντιγαυρος. Δηλαδη εχθρος.Οχι ρε μαλακα εχασα τους επικους διαλογους με σενα,τον Τρουμπακη,τον Τακη και την Αννουλα;
Γιατι μου το κανατε αυτο ρε μαλακες;
Υ.Γ
Ρε μαλακα πραγματικα ετσι και πω στον Αντι για πλακα να κλειδωσει το γαυρονημα για μια μερα παιζει χαλαρα να αυτοκτονησεις....
Στο παρκιν αντεχεις χωρις γαυρο;Σωστα. Δεν αντεχω χωρίς γαυρο πουθενα. Σε αντιθεση με σενα που είσαι αντιγαυρος. Δηλαδη εχθρος.
Ουτε. Μην φερεις το αμαξι κανενα βραδυ που θα παίζουμε. Ειτε εχουμε χαρα ειτε λύπη, παιζει απο την αντίδραση να στο σπασω.Στο παρκιν αντεχεις χωρις γαυρο;
τυπε ισως απο κει ψηλα που βρισκεται τωρα μας παιρνει λιγο τσιμπλα ο καημενουλης και συλλογιεται τι μεγαλη μαλακια εκανε που εμπιστευτηκε τη χοανιτα -που δια ζωσης του βγηκε ραουλ....μην ξεχναμε ομως πως αυτες οι μεγαλες του μαλακιες ειναι που τον εκαναν πρωταθλητη μαλακιας του σαη και επιτιμο διαγαλαξιακο μαλακοδιδακτωρ ανευ εδρας.....ποιος μπορει να ξεχασει τα ηρωικα σκηνικα που εβαζε ,παρα το θανασιμο ρισκο ,το παιδοβουβαλισιο κορμι του εμποδιο αναμεσα στο ψυγειο και την ιπποποταμισια με γκοντζιλα διασταυρωση γκομενα του,που εκανε νυχτερινες καταδρομικες παρακινουμενη απο σφοδρες λιγουρες.......Ωχ μωρε μαλακα και εσυ με τον Αλεξ ξεκολλα....μακαριτης ανθρωπος ειναι και τα οργανα του στη μαυρη αγορα.
Δεν παω ρε την αμαξαρα μου σε μπας κλας παρκινγκ με ψυχακιες παρκαδορους!Ουτε. Μην φερεις το αμαξι κανενα βραδυ που θα παίζουμε. Ειτε εχουμε χαρα ειτε λύπη, παιζει απο την αντίδραση να στο σπασω.
Κ εσύ σαξο τυπε;Δεν παω ρε την αμαξαρα μου σε μπας κλας παρκινγκ με ψυχακιες παρκαδορους!
Οχι τυπε ντεσεβο τουρμπο....Κ εσύ σαξο τυπε;
Θα σού γαμησω την ψυχούλα
Η τέχνη σου
Και πολυ καλα κανεις. Μιας και οταν πινω, και παραλαμβάνω αμαξι, καποιες φορες βαζω και οπισθεν αντι για πρωτη. Μην σε πατησω κιολας πριν προλαβεις να φύγεις.Δεν παω ρε την αμαξαρα μου σε μπας κλας παρκινγκ με ψυχακιες παρκαδορους!