athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 55.777
- Πόντοι
- 12.756
εσυ μπουμπουκις κανετε ΣΚΛΗΡΟ προεκλογικο αγωνα για τα πουλεν σαςπάμε δυνατά ανναπουρνα για την νίκη
εσυ μπουμπουκις κανετε ΣΚΛΗΡΟ προεκλογικο αγωνα για τα πουλεν σαςπάμε δυνατά ανναπουρνα για την νίκη
Παλεύω με νύχια και με δόντια για να τον βγάλω νικητήεσυ μπουμπουκις κανετε ΣΚΛΗΡΟ προεκλογικο αγωνα για τα πουλεν σας
Εχει δικιο... Του εκανες την μουρη και στα φιλαρακια του κατάσπρες απο το σπερμα ρε και εσυ.λαλιστατος ειναι τωρα
αν ειχα κλωνους ειναι γνωστο που θα τους εριχναΕχει δικιο... Του εκανες την μουρη και στα φιλαρακια του κατάσπρες απο το σπερμα ρε και εσυ.
πουτσα μας
οι απόψεις διίστανται βλέπωαπο τις καλυτερες επιλογες της ζωης σου
μην ξαναργησεις να με παραθεσεις και επισης ΔΕΝ δεχομαι παραθεση Μεγαλου Χαρτοπολεμου μαζι με την δικια μουοι απόψεις διίστανται βλέπω
καλά τώρα.....κάτι αναπούρνες κάτι πολυζώιδες κάτι κωστάκιδες που προσπάθησαν δεν έχουν καμία τύχη μπροστά στους τιτάνες που λέγονται λάκης και μπαρόκ. Για να λέμε και την αλήθειαμπηκες hate list.αποπειρα αλλοιωσης αποτελεσματος λεγεται αυτο.
ΝΙΚΗΤΗΣ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΧΡΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ
Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ, Ο ΥΠΕΡΟΧΟΣ, ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΑΜΗΝ @Annapurna
ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ
Ξεχασες εσενα τον μαλακα που αν και εχεις ΖΩΑΡΑ ασχολεισαι με όλους εμας.Παμε να κανουμε μια σουμα για τα νεα μας μελη ποιοι αποτελουν την επιτροπη που χυνει μελη και ειναι πρωτα σε ψηφους για μαλακες....
Γερομπισμπικης:Καταθλιπτικος απομαχος της ζωης ανεβαζει διαφορα θεατρικα σε ενα σαι για πουτανες που συνεχεια παιζει τον ρολο του προεδρου σε διαφορες επιτροπες που αποτελουνται απο γεροναυαγια με iq αμοιβαδας.
Nubic:Μαιντανος που μπαινει σε gay bar απο περιεργεια τα τελευταια 20 χρονια.
Παρκαδορος:Χρησιμος ηλιθιος που φαντασιωνεται καθημερινα ανδρες να γαμανε ανδρες ή να τους χυνουν.Απαλλασεται λογω iq αμοιβαδας.
Κλαουντια:Φετινη προσθηκη ειναι η γνωστη κρυφαδερφη του σαι.Γνωστος και ως Μαξιμος,Πουστικη Κιθαρα και πολλα αλλα.Ανακουφιζει Πακιστανους σε τσοντοσινεμα,γουσταρει στραπ-ατσαδες απο πουτανες και του αρεσει να ντυνεται παρανυφακι.
Αθηναιος:Καλο παιδι αλλα χυνει ανθρωπους χωρις λογο και κανει τον παπαγαλο του Γερομπισμπικη.
Για περιορισμενο αριθμο παραστασεων στο παρον νημα....με τη ληξη του θα επιστρεψουν στο γνωστο αδιαφορο νηματακι τους που θα συνεχισουν τους αυτιστικους διαλογους τυπου "Κινηση σημερα μαν","Τι εφαγες;","Εχεσα" κτλ....
έχουμε και ''πραγματική" ζωή δεν μπορούμε να απαντάμε κατευθείανμην ξαναργησεις να με παραθεσεις και επισης ΔΕΝ δεχομαι παραθεση Μεγαλου Χαρτοπολεμου μαζι με την δικια μου
Ενταξει ρε Παρκαδορε με καποιον πρεπει να γελαμε κιολας...σημερα τι ωρα βλεπεις να σχολας απο το σαι;Κατα τις 5 το πρωι;Ξεχασες εσενα τον μαλακα που αν και εχεις ΖΩΑΡΑ ασχολεισαι με όλους εμας.
ειμαι σιγουρος ναι ΑΛΛΑ μην ξαναγινειέχουμε και ''πραγματική" ζωή δεν μπορούμε να απαντάμε κατευθείαν
Είσαι άρρωστος τυπε;Ψίχουλα όμως.
Πρέπει να είμεθα φιτ.
3 γκριτζίνια ολικής έφαγα, ένα τεμάχιο ροκφόρ σαν ζάρι από αρπιτζι γκέημ και μία φέτα προσούτο
βάρους αποξηραμένης πεταλούδας. Οι θερμίδες που έκαψα να τα μασήσω μπορεί να ήταν παραπάνω από αυτές που πήρα από αυτές τις μαλακίες.
Τυπε 24ωρο δουλευεις;Απο το πρωι κανεις ολιγολεπτα διαλειμματα...ειμαι σιγουρος ναι ΑΛΛΑ μην ξαναγινει
ΥΓ και εγω δουλευω αλλα στα ΟΛΙΓΟΛΕΠΤΑ διαλειμματα μου απαντω
περιπου ναιΤυπε 24ωρο δουλευεις;Απο το πρωι κανεις ολιγολεπτα διαλειμματα...
Με στενοχωρησες τωρα τυπε....την αλυσιδα με τη μπαλα στη δινουν αυτοι ή στην κρατανε απο το μισθο σου;περιπου ναι
εγώ δουλεύω ΠΑΝΤΑ και ΠΑΝΤΟΥ νοερά....η σκέψη δεν σταματάει ποτέειμαι σιγουρος ναι ΑΛΛΑ μην ξαναγινει
ΥΓ και εγω δουλευω αλλα στα ΟΛΙΓΟΛΕΠΤΑ διαλειμματα μου απαντω
Καπου εκει.Ενταξει ρε Παρκαδορε με καποιον πρεπει να γελαμε κιολας...σημερα τι ωρα βλεπεις να σχολας απο το σαι;Κατα τις 5 το πρωι;
Τι μου θύμησες τώρα !!!!!!Με στενοχωρησες τωρα τυπε....την αλυσιδα με τη μπαλα στη δινουν αυτοι ή στην κρατανε απο το μισθο σου;