Δεν έχεις καταλάβει τι γίνεται σε αυτό το φόρουμ ?
Από την μία έχεις τον Ιπποπόταμο τον Άγιο ο οποίος δεν μπορεί να γαμήσει θηλυκό πλέον και αναλίσκεται στο ανεβάζει ηλίθια νήματα όπως το παρόν με σκοπό να γελιοποιήσει νικ νέιμς.
Στη θέση του θα ντρεπόμουν.
Σε αυτό βέβαια φέρει τεράστια ευθύνη η διοίκηση που το επιτρέπει μόνο και μόνο για να πουλάει κλίκς.
Από την άλλη έχεις κάτι μεθύστακες αγάμητους όπως ο Ζεμπού ο οποίος στέλνει πμ για πληροφορίες και αν δεν του απαντήσεις ή να δεν πας με τα θέλω του σε διαβάλλει δεξιά και αριστερά ότι δεν δίνεις πληροφορίες, σιγά μη του δώσω του παπάρα αφού δεν πηδάει ούτε γίδα απλώς είναι ένας κακός κουτσομπόλης.
Έχεις και αρκετούς που γράφουν ψεύτικες κριτικές όπως ο Ελμουφαδόρ ( τον έχουν ξεμπροστιάσει και γραφεία για τις ψεύτικες κριτικές του ) και όταν τους ξεμπροστιάζεις τους κακοφαίνεται και σε διαβάλλουν για να σώσουν το τομάρι τους.
Έχεις καιι πολλούς άλλους αυλικούς του Ιπποπόταμου που τον γυροφέρνουν μπας και φάνε απο τα σκατά που χέζει ολημερίς.
Έχεις και κάποιους εμμονικούς όπως ο Έκο με τα σάπια δόντια, Φεραγκάμο, Ροντρίγκεζ κλπ ... οι οποίοι δεν κάνουν τίποτα άλλο στη ζωή τους από το να ασχολούνται μαζί μου.
10-15 άτομα είναι, καραγκίοζηδες, γνωρίζω πλέον τι σκατά είναι, που τους τα χώνω και βέβαια και ενοχλούνται.
Ένα πολύ μικρό ποσοστό του φόρουμ είναι.
Εγώ δε μασάω ούτε γλείφω κανέναν.
Όσοι με εκτιμούν για τις πληροφορίες που δίνω εμπιστευτικά με γνωρίζουν καλά.
Αυτούς τους επιβράβευω με προσωπικές πληροφορίες.
Τους υπόλοιπους τους γράφω στα παπάρια μου.
Γιαυτό και έχω τόσους εμμονικούς εχθρούς.
Συνεχιστε λοιπον εσείς οι 10-15 εμμονικοί να ασχολείστε μαζί μου.
Ελπίζω να κατάλαβες τι γίνεται σε αυτό το φόρουμ.