Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 199K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (7 μέλη και 4 επισκέπτες)

Mr. Μαλάκας για το έτος 2024 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    174
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.640
Πόντοι
3.556
Αννουλα εχω ηδη ψηφισει μαλακα για φετος....τσαμπα κουραζεσαι νταβατζακο του κωλου.:tooth:
σκληρός καριολης ο αναπουρνα. δεν τσίμπησε από το αισχρό σχόλιο μου για τσιτσιπα. συνήθως όποιος μιλάει άσχημα για τσίτσιπα τον διάολοστέλνει :woldman:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.657
Πόντοι
46.423
Αννουλα εχω ηδη ψηφισει μαλακα για φετος....τσαμπα κουραζεσαι νταβατζακο του κωλου.:tooth:

Arx1.jpg

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.161
Πόντοι
6.256
σκληρός καριολης ο αναπουρνα. δεν τσίμπησε από το αισχρό σχόλιο μου για τσιτσιπα. συνήθως όποιος μιλάει άσχημα για τσίτσιπα τον διάολοστέλνει :woldman:
Α ναι δεν το ξερα;Γαμιεται ο Τσιτσιπας και η Αννουλα τοτε....:confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.945
Πόντοι
5.506
ΕΣΩ ΕΙΣΑΙ ΤΥΠΕ :wanker::wanker::wanker:

(περίμενα αρκετό καιρό για αυτό το χιούμορ :tooth::tooth::tooth:)
Θα είσαι σοβαρό παιδί, μεγάλωσες πια, βγαίνεις να μοιράζεις φυλλάδια, θέλω μια πηγουλα όπου οποισδηποτε από την επιτροπή ή τους ψηφοφόρους μου έχει σχέση με κλωνάρια, αντίστοιχη με τις αποδείξεις των κλώνων του φίλου σας του λακαρου.

Ευχαριστώ τα μάλα.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.161
Πόντοι
6.256
Θα είσαι σοβαρό παιδί, μεγάλωσες πια, βγαίνεις να μοιράζεις φυλλάδια, θέλω μια πηγουλα όπου οποισδηποτε από την επιτροπή ή τους ψηφοφόρους μου έχει σχέση με κλωνάρια, αντίστοιχη με τις αποδείξεις των κλώνων του φίλου σας του λακαρου.

Ευχαριστώ τα μάλα.
Να παρε μια αποδειξη....

1702666155664.png

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.671
Πόντοι
6.056
ΕΣΩ ΕΙΣΑΙ ΤΥΠΕ :wanker::wanker::wanker:

(περίμενα αρκετό καιρό για αυτό το χιούμορ :tooth::tooth::tooth:)
Μόνο η Κλαούντια !
Μόνο !

Βρήκε και τσάτσο στην ηλικία που ορίζει ο νόμος τώρα !
Αχτύπητο ντουέτο .

Τσάτσο να ξυρίζεται με φαλτσέτα και να έχει βινταζ χρυσό ομέγα με μιλανεζ μπρασελε ....
έχουν πολλές ;;;;

rusty-straight-razors-restored09.jpg

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.161
Πόντοι
6.256
Ρε που να ψοφησει ο Τσιτσιπας με τι ναυαγια εχουμε να κανουμε φετος!!!:2funny:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.949
Πόντοι
26.141
Ποιος προηγείται @Hellraiser4Ever διότι δεν ψηφίζω επειδή κολλλωνω

Θες λάδι ;:confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.161
Πόντοι
6.256

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.945
Πόντοι
5.506
Κλαουντια, γερομπισμπικης, σας ξεροχυσαμε, στραπατσαδα, γιατί λογκαρετε ξημερώματα, Έλενα Χατζη, κλωνάρια, ναυάγια, πραγματική ζωή, γουτσουγουτσου, Λευτέρης, ω να σου, ξπγ, φραντσεζες

:embarrased::embarrased::embarrased::embarrased::embarrased::embarrased::embarrased::cry:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.640
Πόντοι
3.556
Κλαουντια, γερομπισμπικης, σας ξεροχυσαμε, στραπατσαδα, γιατί λογκαρετε ξημερώματα, Έλενα Χατζη, κλωνάρια, ναυάγια, πραγματική ζωή, γουτσουγουτσου, Λευτέρης, ω να σου, ξπγ, φραντσεζες

:embarrased::embarrased::embarrased::embarrased::embarrased::embarrased::embarrased::cry:
ώπα μαν , είναι στραπ (κενο) ατσαδα. ΤΟ ΚΕΝΟ ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ. ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ ΚΕΝΟ:woldman:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.161
Πόντοι
6.256

Ω να σου,Καλημερα ταδε πουτανα,Πως σας γαμησε ετσι ο εκαστοτε suggar daddy που κωλοτριβομαι,ΞΠΓ,Λακη γαμιεσαι

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.161
Πόντοι
6.256
ώπα μαν , είναι στραπ (κενο) ατσαδα. ΤΟ ΚΕΝΟ ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ. ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ ΚΕΝΟ:woldman:
Η Αννουλα που ειναι τυπε;Πεταξα τρια ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ Ο ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ στη σειρα και φοβαμαι μην επαθε κανενα εγκεφαλικο....:confused:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.767
Πόντοι
12.056
....για πε ρε Καριπιδη να ξερουμε κ οι υπολοιποι!!! Μν κρατατε την γνωση μεταξυ σας :confused::confused::confused:
μπορεις να δεις μιας και εισαι και εισαι μελος δεκαετιας πια ανεξαρτητη αλλαξε προφιλ γιατι ο εριφης δεν καταφερε να εχει τους κωδικους του κανονικου προφιλ

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.068
Πόντοι
25.467
Δεν φταιω που εισαι βλακας και δεν καταλαβαινεις στο ξαναλεω...η απαντηση εχει ηδη δωθει οτι ΟΧΙ δεν ειναι και γιαυτο αλλωστε εγω ειμαι ο ΜΟΝΟΣ εδω μεσα που δεν εχει κανει κλωνους.

Εσυ ομως ρε μαλακα αληθεια με τι θρασος ζητας τα ρεστα απο τον Λακη και τον καθε Λακη;Εσυ εισαι 10 φορες χειροτερος σε αυτα τα θεματα.....

Αν έχετε απόδειξη ότι έχω κλώνο, ή ότι προσεγγίζω μέσω π.μ. μέλη για να κάνουν κλώνους προκειμένου να εκδικηθούν όποιον δεν γουστάρουν, σας προκαλώ να την προσκομίσετε.

Κατά τα άλλα, πουλάτε τζάμπα μαγκιά. Έχω γράψει από μόνος μου, και μάλιστα αρκετές φορές, πως έχω προσκαλέσει άτομα μέσω π.μ. για να κάνουμε καζούρα (σκουπιδίασουμε στη γλώσσα σας) δύο φορές. Την μία σχετικά με τον Καλόγερο στην οποία είχα προσκαλέσει και εσάς. Και την άλλη σχετικά με τον κ. Νίπλη και το σπίτι στη Γλυφάδα, στην οποία είχα προσκαλέσει τον κ. Ρετρό. Αφήνω στην άκρη ότι έχω κληθεί πολλάκις από άλλα μέλη να συμμετέχω σε ομάδα "σκουπιδιάσματος" στην οποία είχατε προσκληθεί κι εσείς, και σας παρακαλώ - προκαλώ, να βγάλετε στη φόρα όποιο στοιχείο έχετε, συμπεριλαμβανομένων προσωπικών μηνυμάτων που να αποδεικνύει πως προωθώ την δημιουργία κλώνων.

Γνωρίζω βέβαια πως θα λάβω απάντηση τύπου : Με λένε Ρίζο κι όπως γουστάρω το γυρίζω, αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom