You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mr. Μαλάκας 2024
- Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 210K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.224
- Πόντοι
- 25.467
εγω μπηκα στις 4 παντως για να δω ποια ναυαγια ηταν μεσα στις 3
Κι εγώ για να κάνω το ναυάγιο ώστε να βρείτε σίγουρα κάποιο. Δεν θα το αντέξω να μείνετε άνεργος.
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 18.736
- Πόντοι
- 3.556
μαν μου για ονομα του θεού, είμαι στην δουλειά, μοιράζω φυλλάδια στους δρόμους, σε παρακαλώ να χαρείς ότι αγαπάς. μην μπαίνεις τώρα που δεν μπορώ να σε σκουπιδιασω. κανε υπομονή αν θέλεις για απογευμα. δεν μπορώ να κάνω καλύτερο time management . σεβάσου το.Ρε μλκ, εμείς βάζουμε για ύπνο τη γούτσου γούτσου και κάνουμε ότι γουστάρουμε, εσύ που δε μπορείς, τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή. Τουλάχιστον ο ατενεζος το παραδέχεται ότι είναι τίμιος μνησθευμενος αλλά γράφει όποτε γουστάρει, όσο γουστάρει, εσύ μπορείς ελεύθερα να είσαι κάτω από το πάπλωμα να της το ζεσταίνεις αρκεί να μη σπας μπάλες.
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 14.447
- Πόντοι
- 3.786
Δεν απορώ γιατί...καλα, δν τον λες κ "αρχων" !! Τα μισα τσονταδικα κ σουιγκεραδικα τον εχουν διωξει με τις κλωτσιες
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.137
- Πόντοι
- 12.756
μαν μου για ονομα του θεού, είμαι στην δουλειά, μοιράζω φυλλάδια στους δρόμους, σε παρακαλώ να χαρείς ότι αγαπάς. μην μπαίνεις τώρα που δεν μπορώ να σε σκουπιδιασω. κανε υπομονή αν θέλεις για απογευμα. δεν μπορώ να κάνω καλύτερο time management . σεβάσου το.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.987
- Πόντοι
- 5.506
Ναι ρε μπινε, εκείνη την ώρα μετρούσα την είσπραξη στο σκυλάδικο του φίλου μου για να βγάλω σκρινσοτ αν χρειαστεί να σου βάλω τούβλο στον πάτο. Εντάξει είμαστε τώρα;Για να είμαστε ακριβείς ... η Κλαούντια .... έχει μπει στις 04.50 για να γράψει ....
-πούτσα μου ....
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 78.712
- Πόντοι
- 12.056
πεκινουα εχει ??Ναι ρε μπινε, εκείνη την ώρα μετρούσα την είσπραξη στο σκυλάδικο του φίλου μου για να βγάλω σκρινσοτ αν χρειαστεί να σου βάλω τούβλο στον πάτο. Εντάξει είμαστε τώρα;
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 94.492
- Πόντοι
- 46.423
Αν και ψήφισα τον Άννα-Πούρνα γιατί αρχικά τον θεωρούσα ωραίο τύπο αλλά στη συνέχεια με απογοήτευσε,στον Κωστάκη πρέπει να αποδοθεί το βραβείο του διαχρονικού μαλάκα.Μπαίνει μόνο για να μανουριάζει.Πιστεύω πώς δεν θα αντέχει ούτε τον εαυτό του και θα τον βρίζει και αυτόν.
Στα αρχίδια μας η γνώμη σου ανύπαρκτε.
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.306
- Πόντοι
- 6.256
Ρε μαλακα γκει αφου σε εχουν παρει πρεφα ολοι εδω μεσα οτι δεν εχεις δει μουνι ουτε σε φωτογραφια τι παραμυθα μας πουλας;Ρε μλκ, εμείς βάζουμε για ύπνο τη γούτσου γούτσου και κάνουμε ότι γουστάρουμε, εσύ που δε μπορείς, τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή. Τουλάχιστον ο ατενεζος το παραδέχεται ότι είναι τίμιος μνησθευμενος αλλά γράφει όποτε γουστάρει, όσο γουστάρει, εσύ μπορείς ελεύθερα να είσαι κάτω από το πάπλωμα να της το ζεσταίνεις αρκεί να μη σπας μπάλες.
Εντωμεταξυ εισαι τοσο ηλιθιος ρε πουστρακο που λες οτι εισαι τοσο ανδρουα που βαζεις τη γυναικα για υπνο και μετα μπαινεις στο ιντερνετ 3 το πρωι στο μπορντελα ντοτ κομ....μιλαμε για ζωαρα οχι αστεια!!!
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 21.239
- Πόντοι
- 6.056
μαν μου για ονομα του θεού, είμαι στην δουλειά, μοιράζω φυλλάδια στους δρόμους, σε παρακαλώ να χαρείς ότι αγαπάς. μην μπαίνεις τώρα που δεν μπορώ να σε σκουπιδιασω. κανε υπομονή αν θέλεις για απογευμα. δεν μπορώ να κάνω καλύτερο time management . σεβάσου το.
Ναι , αλλά να δείχνεις κατανόηση .
Κι αυτός τώρα τέλειωσε τις πρωινές δουλειές που του έβαλαν τα πεθερικά.
Καθάρισε τουαλέτες, μάζεψε βρώμικα εσώρουχα, έβαλε πλυντήριο , έβαλε στεγνωτήριο το χθεσινό πλυντήριο , πήγε για ψώνα, έβαλε φαγητό ....
Μετά θα σερβίσει φαγητό ... απογευματινά τσάγια ... και όταν πέσουν τα πεθερικά για ύπνο ...
θα είναι πάλι φρη !!!
Να σεβεστε ρε ... να δείχνετε κατανόηση .
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 18.736
- Πόντοι
- 3.556
Ρε μλκ, εμείς βάζουμε για ύπνο τη γούτσου γούτσου
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 14.447
- Πόντοι
- 3.786
Καλά το πας.Το χρυσό μετάλλιο το έχεις στο τσεπάκι ξιπασμένε.Στα αρχίδια μας η γνώμη σου ανύπαρκτε.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.987
- Πόντοι
- 5.506
Κρατά σημειώσεις για το απόγευμα. Επίσης, τα φυλλάδια τα πετάμε στους κάδους ή στις υπονόμους και λέμε ότι τα μοιράσαμε βζιιιιιιιιν, όλα εγώ θα σου τα λέω πχια;μαν μου για ονομα του θεού, είμαι στην δουλειά, μοιράζω φυλλάδια στους δρόμους, σε παρακαλώ να χαρείς ότι αγαπάς. μην μπαίνεις τώρα που δεν μπορώ να σε σκουπιδιασω. κανε υπομονή αν θέλεις για απογευμα. δεν μπορώ να κάνω καλύτερο time management . σεβάσου το.
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.306
- Πόντοι
- 6.256
Δεν φταιω που εισαι βλακας και δεν καταλαβαινεις στο ξαναλεω...η απαντηση εχει ηδη δωθει οτι ΟΧΙ δεν ειναι και γιαυτο αλλωστε εγω ειμαι ο ΜΟΝΟΣ εδω μεσα που δεν εχει κανει κλωνους.Πάλι απαντάτε άσχετα και κατά πώς θέλετε.
Η ερώτηση ήταν η παρακάτω:
Εσυ ομως ρε μαλακα αληθεια με τι θρασος ζητας τα ρεστα απο τον Λακη και τον καθε Λακη;Εσυ εισαι 10 φορες χειροτερος σε αυτα τα θεματα.....
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.987
- Πόντοι
- 5.506
Όχι, χαμστερακιαπεκινουα εχει ??
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 94.492
- Πόντοι
- 46.423
Καλά το πας.Το χρυσό μετάλλιο το έχεις στο τσεπάκι ξιπασμένε.
Βρε άντε σάλτα απο εδώ που πουλάς και πνεύμα ανύπαρκτε.
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 21.239
- Πόντοι
- 6.056
Για την Κλαούντια και το μπάρμπα λες ;ειχαμε δυσκολο βραδυ εδω η αληθεια ειναι
Τους γαμήθηκε το όνειρο .
Του μπάρμπα κυρίως ... η κλαούντια το είχε σίγουρο .
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.987
- Πόντοι
- 5.506
Στα αρχίδια μας η γνώμη σου ανύπαρκτε.Ρε μαλακα γκει αφου σε εχουν παρει πρεφα ολοι εδω μεσα οτι δεν εχεις δει μουνι ουτε σε φωτογραφια τι παραμυθα μας πουλας;
Εντωμεταξυ εισαι τοσο ηλιθιος ρε πουστρακο που λες οτι εισαι τοσο ανδρουα που βαζεις τη γυναικα για υπνο και μετα μπαινεις στο ιντερνετ 3 το πρωι στο μπορντελα ντοτ κομ....μιλαμε για ζωαρα οχι αστεια!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 296
- Εμφανίσεις
- 11K