Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 210K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Mr. Μαλάκας για το έτος 2024 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    174
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.224
Πόντοι
25.467
εγω μπηκα στις 4 παντως για να δω ποια ναυαγια ηταν μεσα στις 3 :coffee:

Κι εγώ για να κάνω το ναυάγιο ώστε να βρείτε σίγουρα κάποιο. Δεν θα το αντέξω να μείνετε άνεργος. :coffee:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.736
Πόντοι
3.556
Ρε μλκ, εμείς βάζουμε για ύπνο τη γούτσου γούτσου και κάνουμε ότι γουστάρουμε, εσύ που δε μπορείς, τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή. Τουλάχιστον ο ατενεζος το παραδέχεται ότι είναι τίμιος μνησθευμενος αλλά γράφει όποτε γουστάρει, όσο γουστάρει, εσύ μπορείς ελεύθερα να είσαι κάτω από το πάπλωμα να της το ζεσταίνεις αρκεί να μη σπας μπάλες. :coffee:
μαν μου για ονομα του θεού, είμαι στην δουλειά, μοιράζω φυλλάδια στους δρόμους, σε παρακαλώ να χαρείς ότι αγαπάς. μην μπαίνεις τώρα που δεν μπορώ να σε σκουπιδιασω. κανε υπομονή αν θέλεις για απογευμα. δεν μπορώ να κάνω καλύτερο time management . σεβάσου το.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.137
Πόντοι
12.756
μαν μου για ονομα του θεού, είμαι στην δουλειά, μοιράζω φυλλάδια στους δρόμους, σε παρακαλώ να χαρείς ότι αγαπάς. μην μπαίνεις τώρα που δεν μπορώ να σε σκουπιδιασω. κανε υπομονή αν θέλεις για απογευμα. δεν μπορώ να κάνω καλύτερο time management . σεβάσου το.
:tooth::tooth::tooth::tooth:

• Like
Αντιδράσεις: RETRO

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.987
Πόντοι
5.506
Για να είμαστε ακριβείς ... η Κλαούντια .... έχει μπει στις 04.50 για να γράψει ....

-πούτσα μου ....
Ναι ρε μπινε, εκείνη την ώρα μετρούσα την είσπραξη στο σκυλάδικο του φίλου μου για να βγάλω σκρινσοτ αν χρειαστεί να σου βάλω τούβλο στον πάτο. Εντάξει είμαστε τώρα; :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.137
Πόντοι
12.756
ειχαμε δυσκολο βραδυ εδω η αληθεια ειναι :coffee::coffee:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
78.712
Πόντοι
12.056
Ναι ρε μπινε, εκείνη την ώρα μετρούσα την είσπραξη στο σκυλάδικο του φίλου μου για να βγάλω σκρινσοτ αν χρειαστεί να σου βάλω τούβλο στον πάτο. Εντάξει είμαστε τώρα; :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
πεκινουα εχει ??

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
94.492
Πόντοι
46.423
Αν και ψήφισα τον Άννα-Πούρνα γιατί αρχικά τον θεωρούσα ωραίο τύπο αλλά στη συνέχεια με απογοήτευσε,στον Κωστάκη πρέπει να αποδοθεί το βραβείο του διαχρονικού μαλάκα.Μπαίνει μόνο για να μανουριάζει.Πιστεύω πώς δεν θα αντέχει ούτε τον εαυτό του και θα τον βρίζει και αυτόν.

Στα αρχίδια μας η γνώμη σου ανύπαρκτε.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.306
Πόντοι
6.256
Ρε μλκ, εμείς βάζουμε για ύπνο τη γούτσου γούτσου και κάνουμε ότι γουστάρουμε, εσύ που δε μπορείς, τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή. Τουλάχιστον ο ατενεζος το παραδέχεται ότι είναι τίμιος μνησθευμενος αλλά γράφει όποτε γουστάρει, όσο γουστάρει, εσύ μπορείς ελεύθερα να είσαι κάτω από το πάπλωμα να της το ζεσταίνεις αρκεί να μη σπας μπάλες. :coffee:
Ρε μαλακα γκει αφου σε εχουν παρει πρεφα ολοι εδω μεσα οτι δεν εχεις δει μουνι ουτε σε φωτογραφια τι παραμυθα μας πουλας;:2funny:

Εντωμεταξυ εισαι τοσο ηλιθιος ρε πουστρακο που λες οτι εισαι τοσο ανδρουα που βαζεις τη γυναικα για υπνο και μετα μπαινεις στο ιντερνετ 3 το πρωι στο μπορντελα ντοτ κομ....μιλαμε για ζωαρα οχι αστεια!!!:2funny:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.736
Πόντοι
3.556
ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ , ρε λακη όντως τώρα αυτό φωτό προφίλ είναι χωνί μαγειρικής με φωτοσοπ μπαρόκ απάνω ; ΣΟΒΑΡΑ ΡΕ ΜΑΝ :tooth::tooth::tooth:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.239
Πόντοι
6.056

Ναι , αλλά να δείχνεις κατανόηση .
Κι αυτός τώρα τέλειωσε τις πρωινές δουλειές που του έβαλαν τα πεθερικά.
Καθάρισε τουαλέτες, μάζεψε βρώμικα εσώρουχα, έβαλε πλυντήριο , έβαλε στεγνωτήριο το χθεσινό πλυντήριο , πήγε για ψώνα, έβαλε φαγητό ....

Μετά θα σερβίσει φαγητό ... απογευματινά τσάγια ... και όταν πέσουν τα πεθερικά για ύπνο ...
θα είναι πάλι φρη !!!

Να σεβεστε ρε ... να δείχνετε κατανόηση .

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.736
Πόντοι
3.556
Ρε μλκ, εμείς βάζουμε για ύπνο τη γούτσου γούτσου
Steve Irwin Snakes GIF by Bustle

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.987
Πόντοι
5.506
Κρατά σημειώσεις για το απόγευμα. Επίσης, τα φυλλάδια τα πετάμε στους κάδους ή στις υπονόμους και λέμε ότι τα μοιράσαμε βζιιιιιιιιν, όλα εγώ θα σου τα λέω πχια;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.306
Πόντοι
6.256
Πάλι απαντάτε άσχετα και κατά πώς θέλετε.

Η ερώτηση ήταν η παρακάτω:
Δεν φταιω που εισαι βλακας και δεν καταλαβαινεις στο ξαναλεω...η απαντηση εχει ηδη δωθει οτι ΟΧΙ δεν ειναι και γιαυτο αλλωστε εγω ειμαι ο ΜΟΝΟΣ εδω μεσα που δεν εχει κανει κλωνους.

Εσυ ομως ρε μαλακα αληθεια με τι θρασος ζητας τα ρεστα απο τον Λακη και τον καθε Λακη;Εσυ εισαι 10 φορες χειροτερος σε αυτα τα θεματα.....

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.239
Πόντοι
6.056

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.987
Πόντοι
5.506
Ρε μαλακα γκει αφου σε εχουν παρει πρεφα ολοι εδω μεσα οτι δεν εχεις δει μουνι ουτε σε φωτογραφια τι παραμυθα μας πουλας;:2funny:

Εντωμεταξυ εισαι τοσο ηλιθιος ρε πουστρακο που λες οτι εισαι τοσο ανδρουα που βαζεις τη γυναικα για υπνο και μετα μπαινεις στο ιντερνετ 3 το πρωι στο μπορντελα ντοτ κομ....μιλαμε για ζωαρα οχι αστεια!!!:2funny:
Στα αρχίδια μας η γνώμη σου ανύπαρκτε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom