Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 199K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mr. Μαλάκας για το έτος 2024 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    174
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.163
Πόντοι
6.256
Steve Irwin Snakes GIF by Bustle
Ετσι λεει το στραπον τυπε η Κλαουντια....:confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.812
Πόντοι
12.756
Δεν φταιω που εισαι βλακας και δεν καταλαβαινεις στο ξαναλεω...η απαντηση εχει ηδη δωθει οτι ΟΧΙ δεν ειναι και γιαυτο αλλωστε εγω ειμαι ο ΜΟΝΟΣ εδω μεσα που δεν εχει κανει κλωνους.

Εσυ ομως ρε μαλακα αληθεια με τι θρασος ζητας τα ρεστα απο τον Λακη και τον καθε Λακη;Εσυ εισαι 10 φορες χειροτερος σε αυτα τα θεματα.....
interested owl GIF

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.946
Πόντοι
5.506
ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ , ρε λακη όντως τώρα αυτό φωτό προφίλ είναι χωνί μαγειρικής με φωτοσοπ μπαρόκ απάνω ; ΣΟΒΑΡΑ ΡΕ ΜΑΝ :tooth::tooth::tooth:
Ρε παπάρα και 'σύ, αφού ο Λάκης, ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ, Μ ΕΧΕΙ ΙΓΚΝΟΡ ΛΙΣΤ, ΔΕ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙ, έχει πραγματική ζωή, τα χούμε πει αυτα

Πάμε παρακάτω.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.640
Πόντοι
3.556
Δεν φταιω που εισαι βλακας και δεν καταλαβαινεις στο ξαναλεω...η απαντηση εχει ηδη δωθει οτι ΟΧΙ δεν ειναι και γιαυτο αλλωστε εγω ειμαι ο ΜΟΝΟΣ εδω μεσα που δεν εχει κανει κλωνους.

Εσυ ομως ρε μαλακα αληθεια με τι θρασος ζητας τα ρεστα απο τον Λακη και τον καθε Λακη;Εσυ εισαι 10 φορες χειροτερος σε αυτα τα θεματα.....
τυπε αν μπορείς ρώτησε τον επίσης για ποιο λόγο στα προημιτελικά δεν ψήφισε τον εαυτο του, ενώ στους ομίλους το έκανε αν τελικά τσακώθηκε ο καρεμπε με τον τζιοβάνι:wanker::wanker::wanker:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.163
Πόντοι
6.256
Στα αρχίδια μας η γνώμη σου ανύπαρκτε.
Ρε μαλακα αληθεια μην μιλας γιατι καθε φορα που πας να πεις κατι πιο συνθετο απο το "Ω να σου","ΞΠΓ" κτλ γινεσαι ακομα πιο ρεζιλι....περιορισου στον φυσικο σου ρολο να κανεις το χυσοδοχειο στις πουτανες και να αντιγραφεις ατακες αλλων.:tooth:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.946
Πόντοι
5.506

Πηγουλα; :coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.665
Πόντοι
46.423
Εσείς που έχετε τα κονέ με τους ζωολογικούς κήπους, θα μεσολαβήσετε να μου βρείτε καμία που να μην είναι κομοδίνο; :coffee:

Αν χωράς απο την είσοδο του ζωολογικού τράβα βρες μόνος σου.

Όλα μασημένα τα θέλεις Ιπποπόταμε.

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.946
Πόντοι
5.506
Ρε μαλακα αληθεια μην μιλας γιατι καθε φορα που πας να πεις κατι πιο συνθετο απο το "Ω να σου","ΞΠΓ" κτλ γινεσαι ακομα πιο ρεζιλι....περιορισου στον φυσικο σου ρολο να κανεις το χυσοδοχειο στις πουτανες και να αντιγραφεις ατακες αλλων.:tooth:
Στα αρχίδια μας η γνώμη σου ανύπαρκτε.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.675
Πόντοι
6.056
Βάλτε κανά πριντ σκρην ρε ... να βλέπουμε την πορεία της κλαούντιας προς τη δόξα ... όσοι δεν ψηφίσαμε !

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.665
Πόντοι
46.423

Σάλτα γαμήσου και εσύ που το παίζεις Ολυμπιακός.

Η ντροπή των γαύρων είσαι.

Όλοι σε βριζουν στο νήμα των γαύρων και το μόνο που ξερεις να κανεις είναι να βρίζεις εκεί μέσα.

Άντε σάλτα μουνόσκυλο.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.946
Πόντοι
5.506
Βάλτε κανά πριντ σκρην ρε ... να βλέπουμε την πορεία της κλαούντιας προς τη δόξα ... όσοι δεν ψηφίσαμε !
Ει, εσείς οι υπόλοιποι που του στέλνετε τα πιμια, ρωτήστε τον λίγο που ήταν Παρασκευή-Σαββατο που έτρεχε ο διαγωνισμός και κάλπαζε προς τον τελικό....

.webp

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.163
Πόντοι
6.256

Ολοι σε βριζουν στο νήμα των γαύρων και το μόνο που ξερεις να κανεις είναι να βρίζεις εκεί μέσα.

Άντε σακτα μουνόσκυλο.
Αννουλα εχω ηδη ψηφισει μαλακα για φετος....τσαμπα κουραζεσαι νταβατζακο του κωλου.:tooth:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.640
Πόντοι
3.556

Όλοι σε βριζουν στο νήμα των γαύρων και το μόνο που ξερεις να κανεις είναι να βρίζεις εκεί μέσα.

Άντε σάλτα μουνόσκυλο.
τυπε είναι κρίμα να βρίζεσαι έτσι με τα μέλη εδώ μέσα. μου θυμίζεις αυτόν τον ανάγωγο τον τσίτσιπα που έβριζε τον πατέρα του :coffee:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.665
Πόντοι
46.423
τυπε είναι κρίμα να βρίζεσαι έτσι με τα μέλη εδώ μέσα. μου θυμίζεις αυτόν τον ανάγωγο τον τσίτσιπα που έβριζε τον πατέρα του :coffee:

Ξέρω ποιούς βρίζω.

Καθίκια του φόρουμ είναι.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.163
Πόντοι
6.256
τυπε είναι κρίμα να βρίζεσαι έτσι με τα μέλη εδώ μέσα. μου θυμίζεις αυτόν τον ανάγωγο τον τσίτσιπα που:2funny: έβριζε τον πατέρα του :coffee:
Προσπαθει η Αννουλα να μαζεψει ψηφους....αλλα ουτε αυτο δεν μπορει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ξέρω ποιούς βρίζω.

Καθίκια του φόρουμ είναι.
Ενταξει ρε τυπε...και εσυ εισαι το χυσοδοχειο του φορουμ απο οτι εχω καταλαβει.Πως κανεις ετσι;:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom