πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 77.777
- Πόντοι
- 12.056
σκυλαδικο με χαμστερακιαΌχι, χαμστερακια
σκυλαδικο με χαμστερακιαΌχι, χαμστερακια
Ετσι λεει το στραπον τυπε η Κλαουντια....
Δεν φταιω που εισαι βλακας και δεν καταλαβαινεις στο ξαναλεω...η απαντηση εχει ηδη δωθει οτι ΟΧΙ δεν ειναι και γιαυτο αλλωστε εγω ειμαι ο ΜΟΝΟΣ εδω μεσα που δεν εχει κανει κλωνους.
Εσυ ομως ρε μαλακα αληθεια με τι θρασος ζητας τα ρεστα απο τον Λακη και τον καθε Λακη;Εσυ εισαι 10 φορες χειροτερος σε αυτα τα θεματα.....
Ρε παπάρα και 'σύ, αφού ο Λάκης, ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ, Μ ΕΧΕΙ ΙΓΚΝΟΡ ΛΙΣΤ, ΔΕ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙ, έχει πραγματική ζωή, τα χούμε πει αυταΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ , ρε λακη όντως τώρα αυτό φωτό προφίλ είναι χωνί μαγειρικής με φωτοσοπ μπαρόκ απάνω ; ΣΟΒΑΡΑ ΡΕ ΜΑΝ
τυπε αν μπορείς ρώτησε τον επίσηςΔεν φταιω που εισαι βλακας και δεν καταλαβαινεις στο ξαναλεω...η απαντηση εχει ηδη δωθει οτι ΟΧΙ δεν ειναι και γιαυτο αλλωστε εγω ειμαι ο ΜΟΝΟΣ εδω μεσα που δεν εχει κανει κλωνους.
Εσυ ομως ρε μαλακα αληθεια με τι θρασος ζητας τα ρεστα απο τον Λακη και τον καθε Λακη;Εσυ εισαι 10 φορες χειροτερος σε αυτα τα θεματα.....
Ρε μαλακα αληθεια μην μιλας γιατι καθε φορα που πας να πεις κατι πιο συνθετο απο το "Ω να σου","ΞΠΓ" κτλ γινεσαι ακομα πιο ρεζιλι....περιορισου στον φυσικο σου ρολο να κανεις το χυσοδοχειο στις πουτανες και να αντιγραφεις ατακες αλλων.Στα αρχίδια μας η γνώμη σου ανύπαρκτε.
Πηγουλα;Δεν φταιω που εισαι βλακας και δεν καταλαβαινεις στο ξαναλεω...η απαντηση εχει ηδη δωθει οτι ΟΧΙ δεν ειναι και γιαυτο αλλωστε εγω ειμαι ο ΜΟΝΟΣ εδω μεσα που δεν εχει κανει κλωνους.
Εσείς που έχετε τα κονέ με τους ζωολογικούς κήπους, θα μεσολαβήσετε να μου βρείτε καμία που να μην είναι κομοδίνο;
Στα αρχίδια μας η γνώμη σου ανύπαρκτε.Ρε μαλακα αληθεια μην μιλας γιατι καθε φορα που πας να πεις κατι πιο συνθετο απο το "Ω να σου","ΞΠΓ" κτλ γινεσαι ακομα πιο ρεζιλι....περιορισου στον φυσικο σου ρολο να κανεις το χυσοδοχειο στις πουτανες και να αντιγραφεις ατακες αλλων.
Ρε μαλακα αληθεια μην μιλας γιατι καθε φορα που πας να πεις κατι πιο συνθετο απο το "Ω να σου","ΞΠΓ" κτλ γινεσαι ακομα πιο ρεζιλι....περιορισου στον φυσικο σου ρολο να κανεις το χυσοδοχειο στις πουτανες και να αντιγραφεις ατακες αλλων.
Ει, εσείς οι υπόλοιποι που του στέλνετε τα πιμια, ρωτήστε τον λίγο που ήταν Παρασκευή-Σαββατο που έτρεχε ο διαγωνισμός και κάλπαζε προς τον τελικό....Βάλτε κανά πριντ σκρην ρε ... να βλέπουμε την πορεία της κλαούντιας προς τη δόξα ... όσοι δεν ψηφίσαμε !
ΕΣΩ ΕΙΣΑΙ ΤΥΠΕΠηγουλα;
Αννουλα εχω ηδη ψηφισει μαλακα για φετος....τσαμπα κουραζεσαι νταβατζακο του κωλου.Σάλτα γαμήσου και εσύ που το παίζεις Ολυμπιακός.
Η ντροπή των γαύρων είσαι.
Ολοι σε βριζουν στο νήμα των γαύρων και το μόνο που ξερεις να κανεις είναι να βρίζεις εκεί μέσα.
Άντε σακτα μουνόσκυλο.
τυπε είναι κρίμα να βρίζεσαι έτσι με τα μέλη εδώ μέσα. μου θυμίζεις αυτόν τον ανάγωγο τον τσίτσιπα που έβριζε τον πατέρα τουΣάλτα γαμήσου και εσύ που το παίζεις Ολυμπιακός.
Η ντροπή των γαύρων είσαι.
Όλοι σε βριζουν στο νήμα των γαύρων και το μόνο που ξερεις να κανεις είναι να βρίζεις εκεί μέσα.
Άντε σάλτα μουνόσκυλο.
Αυτουνου του αρεσουν αλλες πηγουλες....ΕΣΩ ΕΙΣΑΙ ΤΥΠΕ
(περίμενα αρκετό καιρό για αυτό το χιούμορ )
τυπε είναι κρίμα να βρίζεσαι έτσι με τα μέλη εδώ μέσα. μου θυμίζεις αυτόν τον ανάγωγο τον τσίτσιπα που έβριζε τον πατέρα του
Προσπαθει η Αννουλα να μαζεψει ψηφους....αλλα ουτε αυτο δεν μπορει.τυπε είναι κρίμα να βρίζεσαι έτσι με τα μέλη εδώ μέσα. μου θυμίζεις αυτόν τον ανάγωγο τον τσίτσιπα που έβριζε τον πατέρα του
Ενταξει ρε τυπε...και εσυ εισαι το χυσοδοχειο του φορουμ απο οτι εχω καταλαβει.Πως κανεις ετσι;Ξέρω ποιούς βρίζω.
Καθίκια του φόρουμ είναι.